Chemare la schimbare

Brasov, 15-16 noiembrie 2013, Pensiunea Jasmine, str. Vulcan, nr. 104

.

joaca_catel_pisic.

.

.

.

.

.

.

.

Cine vrea ca viata sa ii fie mai usoara, mintea mai clara si mai linistita, cine vrea vindecare si e pregatit sa faca schimbari, il invit sambata, ora 18, la sala de conferinte a Pensiunii Jasmine, la o noua terapie prin iubire, ca sa ne ancoram Sinele Divin in Acum, daca tot este timpul curateniei interioare!

Vom face curatenie in trecut si in toate corpurile noastre energetice, eliberand blocajele si, respirand energia fotonica cea mai inalta, vom inunda toate celulele si intreaga noastra fiinta cu Iubire.

Astroloaga Jennifer Hoffman spune ca: „Luna noiembrie este o luna ale carei energii sunt dedicate incheierilor, curatarii camarilor noastre emotionale, mentale si spirituale si observarii cu atentie a ceea ce vrem sa schimbam in vietile noastre. Asta nu inseamna ca nu putem incepe lucruri noi, dar s-ar putea sa nu existe energia care sa sustina chiar acum initierea acestora cu usurinta si gratie, mai cu seama datorita unui Mercur retrograd, pisalog, care insista sa ne mentina toata luna pe calea curateniei”.  

„Toate binecuvantarile incep cu iubirea de sine; daca nu va simtiti binecuvantati, inseamna ca a sosit vremea sa va faceti un inventar al iubirii de sine si sa lucrati in sensul evolutiei catre Iubire.

Cuvantul cheie pentru luna aceasta este excavare (sapatura adanca) – si a avea curajul sa sapi inca si mai adanc. Atat de multe dintre lucrurile care ne blocheaza ne asteapta sa le eliberam, dar pentru asta trebuie mai intai sa sapam. Multe dintre experientele noastre de viata ne ajuta acum sa identificam acele zone in care credintele, experientele, atitudinile, fricile, judecatile si amintirile noastre ne tin pe loc. Insa a le elibera este doar punctul de pornire; trebuie sa avem si intentia urmatorilor pasi, pentru ca altminteri vom crea un vid pe care nu vom sti cum sa il umplem.”

Mercur retrograd se pricepe sa  scoata la iveala trecutul, mai ales atunci cand se afla in Scorpion!

Daca ignoram “chemarea la schimbare”, vom experimenta fel de fel de crize existentiale. Greselile apar de obicei prin atitudinea dezechilibrata fata de schimbare. Agitatia, mandria, egoismul, impulsivitatea, nerabdarea conduc la o viata instabila si la imprastierea energiilor, de aceea va recomand sa nu sariti de la un lucru la altul fara a termina nimic. Ramaneti constienti! Ramaneti in prezent!

Vineri, 15 nov., este timp pentru 5 consultatii individuale, (pentru cei care se programeaza la telefon 0721 763 198). Orele disponibile sunt: 10,12,16,18,20.

Sambata, 16 nov., ora 18, terapie de grup la sala de conferinte. Voi face, ca de obicei, o prezentare informativa, conectandu-ma cu fiecare persoana prezenta in sala, si apoi voi vorbi despre notiunile care trebuie intelese, raspunzand nevoilor celor prezenti, explicand actiunile pe care le vom face in timpul meditatiei.

Intr-un spatiu sigur, reconectati cu Sinele Divin, vom face curatenie in interior, aducand echilibrul energetic in corpul fizic. Vom elibera emotiile reprimate din corpul emotional. Vom arunca la cos toate credintele vechi, care nu ne mai servesc, eliberand subconstientul de toate limitarile autoimpuse. Vom elibera atasamentele si toate traumele, vinovatia si rusinea, lasind fiinta sa respire impreuna cu Universul, la unison cu vibratia planetei!

Fiind in clipa prezenta, total aliniati – corp, minte, spirit –, in iubire, vom vindeca trecutul si vom elibera Karma, respirand energia fotonica cea mai inalta, scaldandu-ne in energia cosmica si cristalina.

Recomand o tinuta lejera, de meditatie, si sa nu uitati sa va aduceti sticla cu apa.

Schimb energetic: 100 de lei terapia de grup; 150 de lei consultatia personala.

 

PARASCHIVA

broscuta.

.

.

.