Meditatie – Bucuresti

DACA DORITI …….

Anunt MEDITATIE – BUCURESTI

Hotel Avis, cartier Baneasa, Duminica, 16 Februarie, ora 16

.

flori_zambarete.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Daca doriti o noua intalnire in care sa aplicam terapia prin iubire, va rog sa ma anuntati prin e-mail (dimaneta@yahoo.com), sau la telefon (0721 763 198).

Voi organiza evenimentul duminica,16 februarie, ora 16, numai daca sunt destule persoane inscrise pana vineri, 14 februarie.

In luna martie ma voi opera din nou la coloana vertebrala si voi fi indisponibila o perioada mai lunga, inainte si dupa operatie.

Daca v-ati amanat, sau neglijat iubirea de sine si doriti sa aflati pe unde mai sunt blocaje in corp si ce aveti de facut pentru a le elibera, va astept in micuta sala din hotel unde voi face fiecaruia, la inceput, o mica diagnosticare, apoi voi explica ce trebuie facut pentru a ne pastra echilibrul energetic si centrarea, tinand cont de problemele prezente.

Apoi, vom aplica in timpul meditatiei comune ceea ce trebuie sa faceti acasa, zilnic.

Fiecare vrea sa-si acceseze comoara depozitata in corpul spiritual, dar corpul spiritual poate fi accesat doar cand esti constient. O persoana inconstienta, adica netrezita, nu are cum sa-si foloseasca darurile pastrate in corpul spiritual. Nu ai cum sa-ti folosesti intuitia daca esti in dualitate, pe terenul mintii! Ca sa-ti pastrezi constienta, trebuie sa muncesti cu tine ca sa ramai atent si vigilent in prezent, facandu-ti treaba care te solicita la serviciu, sau oriunde esti.

Lucrand cu respiratia constienta, care te invata relaxarea, vei putea face fata energiilor haotice din jur.

Vom lucra putin si cu celula stem (standard), ca sa intelegem ca de noi depinde vindecarea.

Schimb energetic: 100 de lei

 

PARASCHIVA

broscuta