Harul meu

M-am nascut cu darul de a vedea energiile. Am venit in aceasta lume cu misiunea de A FI IUBIRE. Iubesc oamenii, iubesc animalele si plantele, iubesc planeta si-l iubesc pe Creatorul tuturor acestor minunatii!

Am fost si am ramas o fiinta extrasensibila. Capacitatile mele extrasenzoriale au aparut progresiv, dar s-au deschis mai mult dupa 1989. Observasem, in copilarie, ca animalutele trageau la mine si, daca erau bolnave, se refaceau mai repede dupa ce le mingiiam. Iubirea este cea mai puternica forta din univers, care umple cu delicatete, ca un lichid, toate spatiile. Iubirea nu cere nimic in schimb, nu asteapta nimic,  pentru ca, in forma ei cea mai pura, iubirea inseamna impartasirea bucuriei.

Cind mi s-au deschis clarvederea si clarsimtul eram uimita, eram socata ca numai eu vad oamenii ca la radiologie. Vedeam scheletul si organele tuturor celor care treceau pe linga mine, sau al colegilor de serviciu, si, in functie de culoarea lor, stiam unde este boala. Boala inseamna energie blocata si culori inchise.

In ultimii 20 de ani am citit sute de carti, ca sa inteleg mai bine ce mi se intimpla. Am fost la cursuri si conferinte si am citit si mai mult, încontinuu. Toate aceste calitati extrasenzoriale (numite gresit paranormale) sunt in interiorul nostru si se dezvolta, cresc in interior asemenea bobocului de trandafir care se deschide ajutat de sol, apa si soare – ca forte ajutatoare exterioare -, dar puterea este in interior….si puterea este iubirea, iubirea ta fata de tot, cind tu esti iubire, cind tu esti lumina, cind esti bucurie si acceptare devii divin, esti intreg.

IUBIREA este esenta pura a Creatorului. Iubirea este constiinta pura.

Noi suntem uman si divin la un loc, iar centrul constiintei noastre este in inima.
Acum, in aceasta perioada, noi trebuie sa reintegram toate energiile, lumina si intunericul, si sa ajungem, cu iubire, la unimea cu Tot Ceea Ce Este.
Iubirea, care este asemenea luminii, se extinde increzatoare, parfumata, calda, diafana, dulce, peste tot, daca noi asta alegem.

Dezvoltind in interior iubirea, adica FIIND IUBIRE, ne putem reconecta la sinele nostru divin si putem aduce in viata noastra abundenta, sau sanatatea, sau orice dorim sa cream. Devenim co-creatori. E de ajuns sa fim iubire in fiecare clipa de acum. Iubirea ne vindeca, iubirea tine universul laolalta, iubirea straluceste si purifica. Unde e iubire, nu exista frica. Energia iubirii si luminii, natura Creatorului, nu intra in conflict cu nimeni si cu nimic. Iubirea purifica tot, curata tot, vindeca tot si inalta tot.

Haideti sa aducem iubirea in viata noastra, ACUM!!!!!

Cu lumina si iubire, PARASCHIVA

40 Comentarii

Anca on June 12, 2011 at 4:11 pm.

Am cunoscut-o astazi pe d-na Paraschiva, careia ii multumesc inca o data.
Am invatat de la dansa ca a te intelege pe tine insuti este mai important decat orice altceva…Sa te intelegi cine esti cu adevarat este mai important decat sa-ti invingi provocarile si convingerile. Dansa iti reaminteste ca singurul motiv pentru care te afli aici si ACUM, este ca sa traiesti prezentul care este chiar ACUM. Are capacitatea de a te face constient, de a te trezi, si prin urmare sa iti poti dobandi libertatea si sa poti reveni la starea divina, naturala a ta.
Intalnirea cu dansa a fost o experienta unica si minunata!!! Te invaluie intr-o stare pura de iubire, starea noastra de a fi…
Inca o data MULTUMIRI!

Reply

carmen indianca on April 18, 2011 at 11:47 pm.

Eu simt ca legatura care uneste o mare familie nu este una de sange neaparat, ci una in care fiecare suflet inbogateste vietile celorlalti iar eu consider ca Paraschiva are o mare familie. Multumesc ca existi

Reply

Ovidiu on April 6, 2011 at 5:09 pm.

Multumesc enorm Neta! Ai reusit sa-mi arati lucruri depre care doar citisem pana sa te intalnesc pe tine. Ai deschis usi in mine unde nu stiam ca sunt nici peretii si astea le-ai facut intr-un mod foarte placut ,plin de iubire si compasiune.
Sper sa fie cat mai multi cei care vor avea norocul sa invete de la tine.
Te iubesc!

Reply

Elisabeta on March 20, 2011 at 8:20 pm.

În perioada 2007-2010 cînd m-am ocupat de îngrijirea mătuşii mele octogenare, am apelat la doamna Paraschiva Dima pentru ajutor. Acesta s-a concretizat într-o diagnoză energetică exactă de la distanţă (doamna nu a văzut-o şi nici nu a cuoscut-o pe mătuşa mea), asupra unui process inflamator bine determinat radiologic.

Doamna Dima mi-a confirmat cu precizie localizarea zonei dureroase şi m-a îndrumat cum să o ajut. Cînd ulterior mătuşa mea a avut un accident cerebral vascular şi dădea semne vădite că urmează să plece din această lume, tot de la distanţă (telefonic), doamna Dima mi-a spus ca misiunea ei nu s-a terminat, lucru care s-a confirmat.

-psiholog Vali Elisabeta Gheorghiţă, Suceava

Reply

Claudia on March 20, 2011 at 8:11 pm.

Paraschiva Dima este povestea de viata a unei fiinte care vede si simte mai mult decat toti ceilalti oameni pe care i-am intalnit, pana acum, in aceasta existenta.

Paraschiva este un tamaduitor de suflete imputernicit de divinitate sa umple cu Iubire spatiul in care isi face prezenta.Telul ei este sa raspandeasca Lumina,sa daruiasca din cunoasterea sa si sa impartaseasca din cine ESTE.

Paraschiva este, un donator de Iubire,prin excelenta.

M-a ajutat sa invat sa ma reincarc din interior,m-a incurajat in fiecare moment sa fac pasul spre schimbare,spre libertate .M-a sustinut spre a-mi descoperi Darul si mi-a intins aripile amintindu-mi sa zbor.Si e atat de bine sa zbori!

Paraschiva este un invatator care iti supune atentiei puterea prezentului si care pretuieste adevarul fiecaruia.Este dedicata fiintelor si transmite dincolo de cuvinte starea de A FI. La meditatiile cu ea simt energia vindecatoare a Iubirii pe care o transmite firesc, ca pe un atribut suprem desprins din magia vietii.Ea are acea intelegere care te ajuta sa vezi intelepciunea din spatele durerii.Ea da mai departe bucuria si pacea starii de a fi in Unime .

Paraschiva a ales sa ne reaminteasca ca suntem co-creatori ,ca suntem proprii nostri maestrii,ca menirea noastra este sa ne bucuram de fiecare clipa si ca sta in propria putere sa ne vindecam singuri. Este cea care ne recomanda sa facem alegeri cu sufletul,in acord cu binele nostru cel mai inalt.

Multumesc ca existi si fie ca Darul tau sa atinga cat mai multe Suflete!

Neta, te iubesc.

Namaste!

Claudia Lolea

Reply

Claudia on February 14, 2011 at 10:43 pm.

Am asistat, gratie anumitor imprejurari, la cateva diagnosticari facute de Paraschiva. Am fost impresionata de complexitatea ,,radiografiilor ” facute de ea si de abilitatea descifrarii limbajelor bolilor pe toate nivele – fizic,mental,emotional,spiritual.
Implicarea Paraschivei a fost totala si faptul ca si-a ajutat pacientii sa inteleaga ca doar ei se pot vindeca si-si pot schimba starea de sanatate in clipa imediat urmatoare, doar facand o alegere clara si ferma, a fost demonstrata la scurt timp.
Blocajele emotionale au fost din cele mai neprevazute – relatie dezarmonioasa intre mama si fiica, dezechilibrul emotional al mamei care se rasfrange asupra copilasului de un an si jumatate, lipsa acceptarii si iubirii, atasament fata de trecut, frica de instabilitate materiala,etc.
Am fost prezenta la un caz in care pacienta suferea de dureri cumplite la picior (nervul sciatic) si cauza era de fapt la inima – lipsa de iubire fata de sine a adus-o la limita suportabilului.
Am inteles, dintr-un alt caz, ce importanta este starea mamei care are copil cu varsta sub 14ani deoarece ii transmite dezechilibrul copilului si acesta are mult de suferit.Interesant ca acel copilas era oglinda starii interioare a mamei.
Cunosc persoanele din cazurile sus mentionate si starea lor de sanatate s-a imbunatatit direct proportional cu alegerile constiente pe care le-au facut. Paraschiva este in continuare alaturi de ele si le sprijina atunci cand o cer.
Este admirabila metoda ta de lucru, Paraschiva.
Cu siguranta esti pe calea ta!

Reply

admin on February 16, 2011 at 9:01 am.

Multumesc, sufletel drag, pentru aprecieri! Multumesc…pentru ca existi! Te iubesc!

Reply

adrian on January 13, 2011 at 2:46 pm.

Multi ii spun Neta.
Mie imi place sa-i spun Paraschiva, pentru ca are rezonanta cu numele unui suflet ce a vizitat aceasta planeta cu mult timp in urma si care a lasat un semn al treceri sale pe aici.
Paraschiva a aparut in viata mea cu catva ani in urma, la scurt timp dupa ce ea a suferit o grea interventie chirurgicala. Mi-a placut foarte mult deschiderea pe care o manifesta cu privire la intelegerea cat mai profunda a ceea ce se petrece cu ea.
Discutam multe ore si fiecare din noi isi exprima opinia cu privire la ceea ce avem de facut in aceasta viata. Mi-a marturisit atunci de “darul” pe care ea la primit de la Dumnezeu si de faptul ca acest dar trebuie folosit exact pentru ce a fost dat si anume ” a ajuta oamenii”.
Mi-a placut ca a inteles foarte bine ca ceea ce a primit trebuie folosit exprimand prin el IUBIREA, iar modul in care ea exprima acest sentiment nu poate fi descris prin cuvinte, ci poate fi simtit daca esti in prezenta ei.
Sunt un norocos ca am cunoscut-o si ca acum pot fi in preajma ei.

Dumnezeu sa-ti dea multa sanatate sa faci ceea ce ai de facut.
Te iubesc!

Reply

Mariana on January 11, 2011 at 6:31 pm.

un copil apropiat ei….i-a raspuns ca simte cum curge o apa prin corp.. si cu ochii inchisi i-a mai spus ca acea apa e de culoare galbena….asa a simtit un copil care si-a dorit sa stea aproape de Neta si care a incercat sa-i simta dragostea pe care eu cred ca insasi Neta o are in sufletul ei ,neimpartasita noua celor care avem atita nevoie de ea…..!!!poate nu mai suntem increzatori in iubire…inselati si amagiti de multe ori..dar sfaturile tale sper sa isi puna amprenta si sa devenim din nou optimisti …sper sa reusesti …toti mai mult sau mai putin avem nevoie de iubire…!!!!

Reply

dana h on January 11, 2011 at 8:46 am.

..pe Neta am intalnit-o in Suceava in 2010. Intalnirea cu ea este una aparte pt mine , pt ca desi eram familiazizata cu meditatia si cu diagnoza ezoterica, a reusit sa trezeasca energii noi, sa le descarce, sa le faca active. In jurul ei aerul vibreaza si totul in jur de fapt vibreaza; instantaneu se ridica vibratia. Meditatiile ghidate de Neta m-au redefinit foarte mult; mai vreau. Te asteptam in Suceava cu drag.

Reply

Costy Lup on January 11, 2011 at 7:42 am.

Am citit Harul meu.
Ai dreptate. Calitatile despre care vorbesti sunt in fiecare dintre noi, la unii mai la suprafata, ca la tine, incat ai putut sa le remarci din copilarie, la altii ascunse, aparand din cand in cand la lumina, uimindu-i, si apoi disparand luni si ani de zile sau pur si simplu neremarcandu-se pe tot parcursul vietii.
Esti indubitabil Lumina.
Te felicit pentru izbanda de a te perfectiona si mai ales pentru daruirea pe care o dovedesti decantand acest site, unde ne poti da lectii, indrumari.
Ne poti face mai frumosi, mai sanatosi si pentru daruirea aceasta te rog sa primesti gratitudinea mea.
Te voi urmari citindu-te, dar si cu gandul, incercand sa ascut si eu unele dintre calitatile acelea ascunse, fiind langa tine, in apropierea ta astrala.
Iti urez:
Cale lunga, inalta!

Reply


Trimite comentariu

Adresa de email nu va fi facuta publica. Campurile oblogatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.