Profil spiritual

Paraschiva Dima – Invatator in noua energie, maestru spiritual

  • Diagnosticare fizica si energetica prin clarviziune si clarsimt
  • Identificarea cauzelor ce au dus la blocajele fizice, emotionale si mentale
  • Metode simple si eficiente de restabilire a echilibrului interior
  • Incarcare bioenergetica
  • Consiliere spirituala
  • Diagnosticare pe fotografie
  • Terapie de la distanta
  • Terapie de grup prin Meditatia cu Iubire
  • Evaluare energetica si transmutarea energiilor dizarmonioase ale spatiului locuibil

Sunt Paraschiva si terapia prin iubire pe care o practic in acest moment se bazeaza pe darul meu innascut de a vedea energiile. Prin aceasta metoda te pot invata sa redevii propriul tau stapan, sa-ti recapeti propria putere si sa aduci mai multa constienta in viata ta. Cu iubire, te ajut sa te reconectezi la divinitate, care este iubire, sa simti iubirea, dobandind increderea in tine insuti, sa aduci echilibrul in intreaga ta fiinta.

Ma conectez la un inalt plan al iubirii si ma folosesc de darurile mele – clarviziunea si clarsimtul, pentru a-ti armoniza campurile energetice si pentru a-ti explica UNDE si DE CE exista dezechilibru si energii blocate (=boala) in fiinta ta.

Prin alegere si intelegere poti elimina energiile negative, aducand in loc lumina, pacea, armonia, echilibrul, sanatatea, bucuria…si vindecarea. Eu te scald in iubire, vorbindu-ti calm, umplandu-te, acolo unde este nevoie, cu energie divina, si ajutandu-te sa te reconectezi la SINELE TAU DIVIN, sa te vindeci singur.

Terapia prin iubire te ajuta sa te transformi, vibrand in armonie cu planeta care trece, la randu-i, printr-o mare schimbare, acum in pragul noului ciclu cosmic.

47 Comentarii

Maricel, Bucuresti on August 27, 2013 at 10:55 am.

Buna dimineata tuturor !
Ziceam ca mai am ceva de spus…
Mi-am amintit expresiile pe care nu trebuie sa le uitam, din 22 August 2013 si nu numai:
-“Eu sunt cel ce sunt”;
-“Bine ai venit acasa”;
-“Asculta vocea sinelui”;
-“Nu uita, de acum inainte NU MAI ESTI SINGUR!”.
Asadar dragilor, suntem impreuna uniti intru aceeasi lucrare, avand in frunte globul de lumina, “marea preoteasa”, pe doamna Paraschiva, careia ii transmitem iubirea si multumirile noastre !
Aici putem sa ne exprimam, sa ne impartasim experientele si ideile, pentru a ne ajuta reciproc, pentru a raspandi, a evita posibilele indoieli, greseli sau ezitari…
Pana la intalnirile fizice, suntem cu totii aici, ascultandu-ne unii pe altii si unindu-ne energiile, vibratiile, emotiile, trairile…
Eu unul m-as bucura ca aici sa fie ceva mai multa actiune, spre binele nostru, spre ajutorul nostru… Dupa cum ati observat, eu nu am ezitat in a folosi nici rubrica “Reply” la comentariile de dupa 22 August 2013…
Dupa ce am fost cu totii de acord sa trecem prin “portal” si “sa ne intoarcem acasa”, ar fi pacat sa nu tinem aproape si sa ne lasam, insesisabil subjugati din nou de controlul mintii, de activitatile cotidiene, care ne atrag in valtoarea si haosul lor… Stiu, trebuie sa le rezolvam si pe acelea, dar sa nu uitam: “The spirit first!”. Iar acest site este locul unde doamna Paraschiva ne ajuta sa intretinem energia si spiritul meditatiei in continuu… chiar cu ochii deschisi…
Va imbratisez pe toti, cu drag si va doresc o zi extraordinara !!!

Reply

Marina, Bucureşti on August 26, 2013 at 4:24 pm.

BINE V-AM REGĂSIT PE TOŢI, DRAGII MEI!
Este a treia oară când simt că am ceva de spus pe acest site, dar este pentru prima dată când simt cu adevărat că SUNT CEL CE SUNT.
Am participat la întâlnirea din 22 august cu grupul din Braşov ştiind doar că va fi o altfel de întâlnire, dar nimic mai mult. Îmi doream atât de mult să revăd persoane dragi mie, dar mai ales pe doamna Paraschiva pe care nu o mai văzusem de ceva vreme şi de care chiar îmi era dor. Ca să nu mai spun că mai pierdusem din starea de bine cu care mă deprinsesem după întâlnirile cu dânsa. Abia aşteptam momentul revederii. După ce a aranjat ca toate lucrurile să se desfăşoare OK pentru toată lumea, la ora stabilită ne-am întâlnit într-un colţ de RAI. Zâna bună, îmbrăcată într-o superbă rochiţă albă , încununată cu o coroniţă de flori violet, ne aştepta şi pregătise totul în cele mai mici amănunte. În aer plutea iubirea, armonia, liniştea, frumosul, parfumul florilor, cuvintele nu sunt în stare a descrie atmosfera creată. Am intrat foarte uşor în atmosferă şi starea de bine a început să se instaleze încetul cu încetul. Meditaţia a fost înălţătoare. Universul a participat la întregirea tabloului cu calde adieri ale vântului, cu minunate miresme, cu picături de ploaie, care deşi erau reci, aveau rolul de a ne face să realizăm cât suntem de încinşi de iubire. În meditaţie, am trecut de la o stare la alta cu foarte multă uşurinţă şi nu aş mai fi vrut să se termine niciodată. Drept pentru care atunci când a fost chemată prima persoană să guste din dulceaţa minunatelor clipe ce ne erau pregătite fiecăruia, eu am stat tot cu ochii închişi, crezând că doamna Paraschiva vorbeşte cu Ancuţa de la Bucureşti, care în opinia mea era cea mai luminoasă dintre noi toţi. Când am deschis ochii, am fost blocată de uimire văzând că sunt chemaţi unul după altul toţi cei din stânga mea. Chiar şi după trecerea soţului meu credeam că eu nu voi fi chemată, că nu sunt încă pregătită. Atunci când mi-am auzit numele, îmi amintesc doar primii 2-3 paşi, după care am intrat într-o zonă în care am trăit ce nu mai simţisem niciodată conştient. Plutirea cred că este cel mai apropiat termen cu care pot compara ceea ce simţeam. Auzeam vorbele şi singura mea teamă era că emoţiile mă vor copleşi şi nu voi putea păşi ACASĂ, cu toate că asta îmi doream cel mai mult. Înainte de a păşi începusem să plâng de teama, iar după ce am păşit, plânsul pe dată s-a transformat în plâns de fericire, de împlinire.
Am simţit imediat efectele trecerii dincolo de dualitate. Nimic nu mă mai putea speria. A fost pentru prima dată când am simţit umanul şi divinul la un loc, şi asta în adâncul inimii mele. Am ştiut că este ce trebuie să fie pentru că de foarte multă vreme eu nu mai eram mulţumită de mine, iar acum simţeam că m-am îndrăgostit de mine. Am simţit din nou fluturi în stomac, dar de data asta eu pentru mine. Au trecut deja 5 zile şi această stare este la fel, ceea ce mă bucură enorm. Acum ştiu că din 22 august 2013 eu nu mai pot fi decât IUBIRE. Ar fi bine dacă nici nu mi-aş mai aminti că am fost şi altceva.
Închei prin a vă spune că vă mulţumesc tuturor celor care aţi contribuit la ajungerea mea din nou ACASA, dar în mod deosebit Zânei călăuzitore Paraschiva.

Reply

Anca, Bucuresti on August 26, 2013 at 4:09 pm.

Prin portal, catre Noul Pamant

Am ales sa particip la meditatia anuntata de doamna Paraschiva de la Brasov, intuind ca va fi o experienta mult asteptata, inaltatoare, total diferita de ce am trait pana acum. Si asa a fost!

Ceremonia uniunii dintre Spiritul Divin si Uman, din 22 august 2013, precedata de cea mai luminoasa si intensa meditatie – realizate cu grija, daruirea si implicarea totala, sub toate aspectele, a doamnei Paraschiva – este si va ramane un moment unic in viata si trairile fiecaruia, pentru mine reprezentand Totul: transcenderea karmei, realizarea totalitatii, a unirii si vindecarii tuturor aspectelor, traumelor, ranilor, abuzurilor, nedreptatilor din toate vietile, moment neegalat, neimaginat si imposibil de transcris in cuvinte.

Pasind constient catre Poarta dintre lumi, ma simteam usoara ca si cand as pluti, invadata de iubirea calda si divina a Marii Preotese ce ma astepta in spatiul sacru al portii sa pasesc spre Noua Lume. Totul era lumina.

In momentul in care doamna Paraschiva mi-a asezat coronita de flori albe pe cap, am simtit coloana de lumina de un alb-argintiu-violet ca imi inunda fiinta din cap pana in picioare, dincolo de corpul fizic, eram Divin si Uman, puntea intre Cer si Pamant, eu-lumina – iar cuvintele rostite in acele momente cu atat de multa iubire, gingasie, caldura, dulceata, dar si cu putere, maretie, au declansat in mine reamintirea.

Desi vindecasem toate bolile, fricile, traumele din aceasta viata cu sprijinul doamnei Paraschiva, momentul in care am fost tinuta de mana pentru a pasi pe Noul Pamant, in momentul in care mi s-a spus ca mi se reda puterea luata in trecut cand, imparateasa fiind, am fost trimisa la ghilotina, pe nedrept, au declansat in adancul fiintei mele plansul puternic si zbuciumat al nedreptatilor, traumelor si abuzurilor traite in multe, prea multe vieti, cu radacini adanci, necunoscute, simtind umanul ca si cum s-ar prabusi. In acel moment, imbratisarea plina de iubire, caldura si putere a doamnei Paraschiva a sustinut corpul incapabil de a face fata trairilor si emotiilor venite din atatea vieti, in acel moment am simtit imbratisarea iubirii, a invierii, a vindecarii, a transcenderii a tot ceea ce Spiritelul meu a experimentat vieti si vieti la randul, era imbratisarea venita de la Creatorul Mama/Tata catre copilul ratacit, care a cautat atat de mult protectia, siguranta, iubirea, lumina, mangaierea, alinarea, linistea, vindecarea.

Am ales constient, am eliberat trecutul, am eliberat total karma, am renascut primind botezul cerurilor care s-au bucurat, m-au aplaudat si mi-au celebrat trecerea pe Noul Pamant in starea deplina a lui Eu Sunt Cel Ce Sunt, Uman si Divin infratiti, imbratisati intr-o totala alchimizare a iubirii.

DA! Am reusit! Am reusit! Am reusit!

Sunt de nedescris trairile acestui moment: bucuria, lumina si iubirea ce-mi inundau fiinta, lacrimile care au acum gustul de roua, de miere si nectar al florilor de camp, luminand si stergand urmele lacrimilor fierbinti ale nedreptatilor, ale trecutului. Acum am inteles de ce am venit in aceasta viata sa fiu Vocea Dreptatii! Abia acum pot sa-mi exprim, liber, adevarul! Si o voi face!

Sunt plina de recunostinta si iubire pentru maretia, frumusetea, iubirea, intelepciunea, cunoasterea si puterea ce mi-au fost redate!

Acum pot exprima Adevarul: numai un spirit maret, venit pe acest Pamant cu o misiune sacra si unica, cum este doamna Paraschiva, poate sa te ajute sa te descoperi, sa te RE-descoperi, sa fii cine esti, sa te vindeci, sa te eliberezi, sa ascensionezi.

Nu exista cuvinte, gesturi, fapte care ar putea vreodata exprima si recompensa tot ceea ce mi-a oferit neconditionat doamna Paraschiva, tot ceea ce daruieste in fiecare clipa tuturor! Vor mai trece multe vieti pana vom putea intelege si percepe cu adevarat cine este, unicitatea si maretia EI, fiind recunoscatori si privilegiati sa ne fie Maestrul, sa ne arate si sa ne lumineze Calea!

Multumesc!

ANKA, iluminata

Reply

Maricel, Bucuresti on August 26, 2013 at 10:01 am.

Dragilor, va zic BUNA DIMINEATA si va doresc o zi speciala tuturor!
Nu vreau sa scriu mult, pentru ca am observat ca niciodata nu reusesc sa termin de scris si sa exprim toate simtamintele acumulate…
Ceea ce vreau sa aduc in discutie, este ca eu nu am stiut ce se va intampla pe 22 august 2013 la Brasov… Ce stiam este ca urma sa fie ceva special… Va spun sincer, cand am vazut ca incep sa mearga unul cate unul la “poarta” si doamna Paraschiva ii intampina, mi-am zis: “fii atent ca urmeaza si randul tau”… din acel moment, m-au apucat o multime de senzatii garnisite cu furnicaturi, mancarimi, emotii si nerabdare… ce pot sa mentionez este ca pasii pe care i-am facut pana la poarta, pana la doamna Paraschiva, aveam senzatia ca sunt facuti in alunecare, in glisare si nu puneam pasii unul dupa altul… in sfarsit, din momentul “ungerii”, simteam cum o iau in sus, ca mai apoi sa simt ca vine susul la mine… timp in care simteam ca pieptul meu este subdimensionat pentru incarcatura ce o aveam… simteam ca sunt acceptat, ca am pasit peste pragul casei parintesti… m-am intors “acasa”, iar toti ai casei erau la fel de bucurosi si motivati ca si mine de fericire… de momentul superb si emotional al revederii… si doamna Paraschiva mi-a spus sa raspund la intrebare… si am zis incetisor, coplesit de emotie, ca da, ca am asteptat de foarte mult timp momentul acesta… apoi mi-a zis ca nu ma aude nimeni… atunci nu mai stiam ce sa fac… un pic m-am panicat… stiam ca nu numai prin vorbe pot transmite gandurile… si m-am concentrat sa transmit acceptul meu fara vorbe… ca mai tarziu sa ma prind ca puteam sa strig cu putere ca da, accept… imi venea sa rad de “teapa” pe care o luasem… in sfarsit, puteam sa strig tare de tot, la ce incarcatura aveam, dar asa a fost comicul momentului… Oricum, dupa aceea, respectiv si in momentul de fata, simt ceva, altceva fata cum ma simteam de obicei… o fericire continua… o pofta de viata… o dorinta de a trage si pe altii dupa mine, sa le arat fericirea, sa le dau si lor din ea…
Salut toate sufletele mari cu care m-am intors “acasa”; va transmit toata dragostea mea… sper sa ne revedem sanatosi, fericiti si cat mai des!!!
De asemenea, salutari si multumiri doamnei Raluca si sotului acesteia, Randus, precum si frumosilor copii ai acestora!
Multumim gazdelor de la locul unde a fost amplasat “portalul”, lui John si sotiei acestuia…
Si nu in ultimul rand, multumiri, ganduri bune si un mare, mare glob de iubire doamnei Paraschiva !!!
P.S.
Aaahhh… nu v-am spus… era sa uit… totul parea ca se desfasoara pe vremea strabunilor nostri, dacii: munti, flori, fructe, ciresi mareti, plopi impunatori, pamant, vant, nori, tunete, fulgere, ploaie, foc, porumb copt, struguri, caise, piersici, mere, oameni bine intentionati, cautatori de iubire… ca sa nu mai spun ca John, gazda, ne-a spus ca in zona respectiva nu a mai plouat de mult si de regula, nu prea ploua…
Si toate astea concertate de o aparitie luminoasa, stralucitoare, in rochia alba, care te face sa te ridici in picioare si sa o saluti, fara sa-ti spuna un cuvant… doamna Paraschiva…
Sarut mainile, doamna Paraschiva !
Asa se spune cand intri in casa de unde ai plecat de mult si unde, dupa multa vreme si stradanii AI REVENIT !!! Bine v-am regasit… in lumina !
Cu mult drag, o zi superba tuturor !

Reply

Cocu Rodica on August 24, 2013 at 2:51 pm.

Rodica – Brasov
Draga doamna Paraschiva,
Acum ca sunt ceea ce sunt, ca am venit acasa si nu mai sunt singura vreau sa va impartasesc trarile mele . Va scriu cu lacrimi in ochi care curg neincetat de fericire. Va iubesc din tot sufletul si de prima data cand ne-am intalnit v-am vazut ca pe o mare Preoteasa venita pe aceasta lume sa ne ajute sa ne ridicam pe cei cazuti care nu au stiut sa se iubeasca pe sine si care nu au putut darui iubire. Am trait cu frici si temeri, m-am simtit mereu vinovata, neputinciasa si fricile mi-au adus boala, suferinta. Stiu ca Dumnezeu ne iubeste si nu ne doreste rau dar mi-a trimis boala sa ma trezesc sa-mi pun ordine in viata, sa ma iubesc . Ceea ce am trait la meditatiile dvs. sunt clipe unice ce mi le doresc sa le traiesc mereu cu dvs. Ma simt usoara corpul parca pluteste si muzica profunda pe care ne-o puneti ma ridica undeva sus unde este tare bine si nu as vrea sa mai ies din starea aia. Ii multumesc din suflet Ancutei Golea care nu intamplator mi-a iesit in cale ca sa ma indrume spre dvs., spre schimbare. Meditatia din 22 august in aer liber a fost ceva inaltator. In prima faza am ezitat sa vin la meditatie crezand ca nu sunt pregatita, dvs. fiind mai exigenta cu alegerea persoanelor care sunt pregatite sa se uneasca cu sinele divin. Dar daca spiritelul va spus ca noi sa alegem daca dorin acest lucru, am indraznit. M-am relaxat mai greu pentru ca aveam temeri ca nu voi reusi sa trec poarta pentru a ajunge acasa, desi imi doream atat de mult. Cand mintea s-a linistit, simteam ca zbor cu spiritelul meu, lin, in armonie si eram asa de fericita. Lacrimile imi curgeau neincetat si eu pluteam in univers.Pentru prima data am deosebit lacrimile de suferinta fata de cele de fericire. Cele de suferinta sunt amare si fierbinti,cele de fericire sunt racoritoare, mangaietoare, line. Cat de mult va iubesc ca m-ati ajutat sa trec pe noua planeta. Mi-a fost greu, am tremurat din toate incheieturile, pasul acela mi s-a parut greu, simteam ca ma prabusesc, dar mana intinsa ca sa ma ajute avea atata putere, caldura, iubire, si m-a tras acolo unde m-am simtit in siguranta si m-am eliberat de toate relele. Imbratisarea dvs m-a umplut de atata caldura si putere divina, simteam ca stralucesc si universul este al meu. Iar ploaia care a venit la sfarsiutul meditatiei a fost ca un botez pe noua planeta, care ne-a spalat, sa putem straluci mai mult. Acum pot sa spus din suflet: te iubesc, te rog iarta-ma, imi pare rau, iti multumesc, cuvinte ce nu le puteam rosti, parca imi era gura legata. Neiubindu-ma pe mine nu am putut darui iubire. Ii multumesc lui Dumnezeu in fiecare zi pentru ce mi-a dat, pentru ajutor si pentru faptul ca ati aparut in viata mea si ma ajutati sa cresc cu atata iubire De cand m-am unit cu sinele meu divin simt o caldura permanenta in piept, il mangai si ii spun ca il iubesc, am nevoie de el si stiu ca nu ma va parasi. Merg inainte cu bucurie, va imbratisez cu drag si astept sa ne revedem.
Rodica

Reply

LILI BRASOV on August 22, 2013 at 5:10 pm.

NICI NU STIU DE UNDE SA INCEP.INCEP PRIN AI MULTUMI ACESTUI INGER LUMINAT DOAMNA PARASCHIVA.ASEARA AM FOST LA MEDITATIE SI NICI NU AM CUVINTE CIT DE BINE A FOST.CU AJUTORU DOAMNEI PARASCHIVA AM PUTUT SA MA SIMNT MAI APROAPE DE DIVIN.MAI AM DE LUCRU SA MA IMPAC CU SINELE MEU DAR SINT FOARTE BUCUROASA CA AM INTILNIT ACEST INGER SI MA AJUTAT SA MA SCHIMB PRIN MEDITATI, IERTARE SI RESPIRATIE CONSTIENTA .VA MULTUMESC DOAMNA PARASCHIVACA NE AJUTATI SA VEDEM LUMINA DE LA CAPATU TUNELULUI.NICI ODATA NU-I TIRZIU SA TRAIESTI CLIPE MINUNATE. VA MULTUMESC SI VA IUBESC. LILI

Reply

Maria on July 24, 2013 at 10:10 pm.

Meditatia de duminica 21 iulie 2013 a fost pentru noi de o mare incarcatura energetica, de o imensa simtire ,de eliberare si de o adevarata “Terapie pri iubire”. Vi se potriveste aceasta titulatura pentru ca dv. Scumpa d na Paraschiva emanati iubire, sunteti plina de iubire si ceea ce ne transmiteti este inaltator. Sunteti iubire prin daruirea prin meditatie, sunteti culoare cand albastra cand violet cand rosu cand alb prin ambinta incaperii, prin florile care ne motiveaza simturile si prin prezenta fizica de un rafinament desavarsit si pentru mine sunteti un model. Nu pot sa nu ma bucur enorm de muzica si mai ales de bucurua revederii. Eu chiar consider necesar sa ne intalnim periodic, cel putin la doua saptamani . Sunteti de acord stimati prieteni?

Reply

Maricel, Bucuresti on July 22, 2013 at 12:27 pm.

Dragii mei, as vrea sa imi exprim satisfactia pentru ceea ce a insemnat meditatia de ieri, 21 iulie 2013, in care doamna Paraschiva, ca de obicei ne-a condus cu eleganta, inspiratie, claritate, indemanare, putere dar si fermitate, pe drumul pe care ni-l propusese, anume de a elibera energiile blocate, readucerea echilibrului, starii de bucurie, luminii divine si a iubirii… Va foarte multumim, doamna Paraschiva, pentru rabdarea pe care o aveti cu noi, precum si pentru determinarea de a ne “arata” si a ne invata sa vedem, sa simtim si sa avem acces la minunata lumina divina, la iubire… Dupa fiecare meditatie plecam convinsi ca suntem puternici si facem fata, insa de-abia asteptam sa ne intalnim din nou, pentru a afla daca ce am facut si cum am procedat este bine, daca suntem pe drumul cel bun, daca ce am fost invatati, facem bine!
II salut pe toti cei care au fost la meditatie, dar mai cu seama pe cei ce vor veni si care sunt incercati de curiozitatea de a afla ce e cu noua energie, cu lumina divina, cu iubirea… Ii asteptam cu drag! Toate cele bune tuturor!

Reply

Maria on July 8, 2013 at 7:36 pm.

Meditatia de duminica 7 iulie a fost magnifica. Tot ce faceti scumpa doamna Paraschiva este absolut miraculos. Am simtit si trait momente superbe . Va multumesc din suflet pentru tot, pentru ca sunteti in viata noastra si ne luminati.

Reply

Roxana Brasov on November 22, 2012 at 11:18 pm.

Mi-e greu sa gasesc cuvintele potrivite pentru a exprima Binecuvantarea pe care o simt de cand am intalnit-o pe d-na Paraschiva, dar incerc sa o fac pentru ca mi-e sufletul plin..

D-na Paraschiva, va multumesc pentru toate meditatiile pe care le-am facut impreuna si in care ne-ati ‘ridicat’ si ne-ati ajutat sa ne armonizam, sa fim ‘prezenti’, sa mai ‘coboram’ cand aveam tendinta sa stam mai mult pe sus..:)
Va multumesc pentru toate pregatirile dinaintea meditatiilor cu Hathorii, pentru a putea fi mai luminosi si uniti si deschisi sa primim cat mai mult, va multumesc pentru toate sfaturile si invataturile si ‘scurtaturile’ pe care ni le-ati oferit pentru ca ‘tranzitia’ aceasta sa para mai simpla si mai usoara..

Va multumesc pentru intalnirile minunate in mijlocul naturii.. in care ne invatati sa eliberam, sa ne expandam, sa respiram cu Spiritelul nostru si cu toata natura, pentru serile pline de veselie, cu cantece de chitara si povesti si ingerasi si atata voie buna, va multumesc pentru diminetile de langa rau in acea oaza de energie, in care invatam sa ne ‘dezmortim’, sa ne linistim mintea si sa ne curatam toate corpurile, va multumesc pentru toate excursiile facute, din care ne intorceam atat de plini..
Va multumesc pentru indemnurile sa ne luam inapoi puterea, sa ne constientizam si sa ne aducem acasa Sinele, va multumesc ca de fiecare data ne redati increderea in cine suntem si ne indemnati sa Stralucim..

Meditatia de la Hotel Marriott a fost extraordinara, ca o Sarbatoare a sufletelor si a energiilor, am simtit atat de profund sustinerea dumneavoastra si iubirea Divina iar la sfarsit sala era atat de luminoasa si oamenii atat de frumosi.. radiind parca toata acea lumina..

Sunt fericita ca v-am intalnit, ca va simt alaturi, ca ma ajutati sa ‘cresc’ cu atata iubire, ca ma ajutati sa constientizez si sa merg inainte cu bucurie.. si abia astept urmatoarea intalnire..

Va multumesc si va iubesc inapoi,
Roxana

Reply

admin on November 23, 2012 at 11:08 am.

Multumesc, pentru ca-mi oferiti ocazia sa stralucesc, la rindu-mi!

Reply


Trimite comentariu

Adresa de email nu va fi facuta publica. Campurile oblogatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.