Harul meu

M-am nascut cu darul de a vedea energiile. Am venit in aceasta lume cu misiunea de A FI IUBIRE. Iubesc oamenii, iubesc animalele si plantele, iubesc planeta si-l iubesc pe Creatorul tuturor acestor minunatii!

Am fost si am ramas o fiinta extrasensibila. Capacitatile mele extrasenzoriale au aparut progresiv, dar s-au deschis mai mult dupa 1989. Observasem, in copilarie, ca animalutele trageau la mine si, daca erau bolnave, se refaceau mai repede dupa ce le mingiiam. Iubirea este cea mai puternica forta din univers, care umple cu delicatete, ca un lichid, toate spatiile. Iubirea nu cere nimic in schimb, nu asteapta nimic,  pentru ca, in forma ei cea mai pura, iubirea inseamna impartasirea bucuriei.

Cind mi s-au deschis clarvederea si clarsimtul eram uimita, eram socata ca numai eu vad oamenii ca la radiologie. Vedeam scheletul si organele tuturor celor care treceau pe linga mine, sau al colegilor de serviciu, si, in functie de culoarea lor, stiam unde este boala. Boala inseamna energie blocata si culori inchise.

In ultimii 20 de ani am citit sute de carti, ca sa inteleg mai bine ce mi se intimpla. Am fost la cursuri si conferinte si am citit si mai mult, încontinuu. Toate aceste calitati extrasenzoriale (numite gresit paranormale) sunt in interiorul nostru si se dezvolta, cresc in interior asemenea bobocului de trandafir care se deschide ajutat de sol, apa si soare – ca forte ajutatoare exterioare -, dar puterea este in interior….si puterea este iubirea, iubirea ta fata de tot, cind tu esti iubire, cind tu esti lumina, cind esti bucurie si acceptare devii divin, esti intreg.

IUBIREA este esenta pura a Creatorului. Iubirea este constiinta pura.

Noi suntem uman si divin la un loc, iar centrul constiintei noastre este in inima.
Acum, in aceasta perioada, noi trebuie sa reintegram toate energiile, lumina si intunericul, si sa ajungem, cu iubire, la unimea cu Tot Ceea Ce Este.
Iubirea, care este asemenea luminii, se extinde increzatoare, parfumata, calda, diafana, dulce, peste tot, daca noi asta alegem.

Dezvoltind in interior iubirea, adica FIIND IUBIRE, ne putem reconecta la sinele nostru divin si putem aduce in viata noastra abundenta, sau sanatatea, sau orice dorim sa cream. Devenim co-creatori. E de ajuns sa fim iubire in fiecare clipa de acum. Iubirea ne vindeca, iubirea tine universul laolalta, iubirea straluceste si purifica. Unde e iubire, nu exista frica. Energia iubirii si luminii, natura Creatorului, nu intra in conflict cu nimeni si cu nimic. Iubirea purifica tot, curata tot, vindeca tot si inalta tot.

Haideti sa aducem iubirea in viata noastra, ACUM!!!!!

Cu lumina si iubire, PARASCHIVA

40 Comentarii

Adrian Pop on December 7, 2011 at 10:03 pm.

Contribuiti si Dumneavoastra cu un sfat bun la educarea tinerei generatii !

Am gandit siteul – http://www.sfatulbatranilor.ro – ca un spatiu public unde tinerii pot gasi gratuit un sfat bun, o pilda, un exemplu. Am selectat persoane publice, cu realizari personale de exceptie, care pot contribui la crearea unui izvor de inspiratie pentru o viata curata, cinstita, demna. Va rugam sa aveti bunavointa de a contribui la dezvoltarea acestui pilon de educatie, pentru o generatie care nu are prea multe surse de modele demne de urmat, in croirea unui drum in viata. Asadar asteptam sfaturi, intamplari memorabile traite sau orice text pe care-l considerati util in acest sens.

Celor ce va pasa de Neamul acesta va multumesc din Suflet ca sunteti alaturi de noi si sper ca impreuna vom construi o Societate umana mai buna.

http://www.facebook.com/zalmoxa.adipop

Adrian Pop

http://www.sfatulbatranilor.ro/threads/1552-Zamolxe-%96-MESAJ-IMPORTANT-PENTRU-ROM%C2NII-DE-PRETUTINDENI?p=3653#post3653

Reply

admin on December 8, 2011 at 1:15 pm.

Multumesc! Ma bucur de initiativa dumneavoastra si ma alatur intentiei de a face o lume mai buna. Sunt de acord sa impartasesc din cine sunt eu acum, sunt de acord sa daruiesc iubirea si intelepciunea pe care le-am dezvoltat pina in acest moment si sa fiu un exemplu viu pentru cei care doresc sa se trezeasca, sa devina constienti de lumina, iubirea si frumusetea interioara. Urmatoarele zile voi fi la Brasov, unde voi pregati grupul pentru intergrarea energiilor din 12.12.2011, apoi voi fi disponibila pentru colaborare. Multumesc! PARASCHIVA

Reply

carmen cristina on November 16, 2011 at 11:25 pm.

Buna seara,Paraschiva! Mi-a facut mare placere sa-ti citesc prezentarea,sa-ti citesc vorbele despre iubire. Am rams uimita de cate lucruri avem n comun. departe de mine sa spunca am darurile tale dar stiu sigur ca am recunoscut in tine iubirea mea de oameni, de viata, de natura, de lumina de ceruri si Dumnezeu. Se spune despre mine ca as avea si eu daruri dar eu nu recunosc nimic; nu am nimic pe acest Pamant decat ce mi-a ingaduit Dumnezeu sa am. Simt ca am mult de curatat in mine si numai dupa aceea as avea curaj sa ma apropii de oameni si sa le insuflu …..mai multa Iubire. Sunt multe de spus dar ma opresc acum; ma bucur ca te-am cunoscut chiar si pe aceasta cale virtuala.
Dumnezeu fie cu tine!
Carmen

Reply

admin on November 17, 2011 at 11:57 am.

Sufletel drag, sus capul! Ne trezim tot mai multi la cine suntem cu adevarat: suntem lumina, suntem iubire, suntem si noi Dumnezeu, de asemenea. Trebuie sa lasam Dumnezeul interior sa se trezeasca, sa-l lasam sa straluceasca, sa-l lasam sa fuzioneze cu umanul si apoi sa-l lasam sa se exprime. Noi tot reprimam, ne stringem, ne facem mici,…dar noi suntem mareti. Suntem cu totii mareti!!!! Intinde-ti aripile, inger drag! Intinde-le si bucura-te! Umple-te de lumina si iubire si radiaz-o! Inspira si expira iubirea!!

PARASCHIVA

Reply

luiza olenici on August 10, 2011 at 12:54 pm.

Buna ziua! tocmai am aflat despre dumneavoastra, dupa ce ieri m-am rugat toata ziua Creatorului sa ma ajute sa descopar care e cu adevarat misiunea mea personala, asa ca nu cred ca a fost o coincidenta. Ma puteti ajuta cu un raspuns in acest sens?Si in legatura cu serviciul, ce ar trebui sa fac, ca sa fie in acord cu misiunea personala?(acum sunt somera neindemnizata). Multumesc frumos! Dumnezeu sa va binecuvanteze!

Reply

Paraschiva on August 10, 2011 at 1:07 pm.

Draga LUIZA, misiunea noastra, a tuturor, este SA FIM IUBIRE! Suntem divinul in manifestare pe planeta Pamint. Lasa fricile si treci in iubire! Pastreaza recunostinta pentru tot ce ai ACUM!! Alegind iubirea, respirind iubirea si fiind iubirea transmutam energia joasa a fricii si apoi viata noastra se schimba in functie de cum vibram. Lasa EGOUL deoparte! Daca vrei ajutor, ia legatura cu asistenta mea, pentru programare.

Reply

cecilia on August 7, 2011 at 7:29 pm.

v-am cunoscut la Suceava si tot ce mi-ati spus s-a adeverit, dar acum am foarte multe probleme cu serviciul, cu platile la finante, cu partajul. Am mare nevoie de dumneavoastra. cum putem sa luam legatura. va multumesc pentru tot si va multumesc ca existati.

Reply

Paraschiva on August 8, 2011 at 12:17 pm.

Draga Cecilia, voi veni la Suceava dupa 15 august, daca se stringe un grup mai mare de 10 persoane. A trecut mai mult de un an de cind ne-am vazut si m-as fi bucurat sa aud ca ai inteles mesajul meu de schimbare si ca iti merge bine, pentru ca facind schimbari iesim din tiparul vechi, pentru ca asta e lumea de miine. Ne asteapta o lume plina de bucurii, daca ne pregatim pentru ea ACUM. Trebuie sa eliberam din fiinta noasra tiparele vechi ale fricii si neputintei. Esti si tu o particica din Dumnezeu in manifestare pe Pamint! TREZESTE-TE!!!! Ai toata puterea si toate calitatile creatorului in interiorul tau!! Scoate-le la suprafata! Trezeste-te, DUMNEZEITO!!!!! Ia legatura cu asistenta mea, ca sa stim cind si unde ne intilnim la Suceava. Ea se ocupa de organizarea evenimentului, impreuna cu vechii mei prieteni din Suceava. Telefonul Claudiei este: 0747 974 024.

Reply

Daniela Constantin on August 2, 2011 at 9:42 am.

Doamna Paraschiva,
As dori sa va intreb cand as putea sa ma intalnesc cu dumneavoastra si daca trebuie sa aduc ceva cu mine, bani sau altceva.
Cu stima,
Daniela Constantin

Reply

Daniela Constantin on July 30, 2011 at 8:09 pm.

Buna ziua,
As dori sa o cunosc si eu personal pe doamna Paraschiva. Sunt din Bucuresti si as dori sa mai vin cu o prietena draga mie.
Cum sa fac? Ajutati-ma…
Cu stima,
Daniela Constantin

Reply

Paraschiva on August 1, 2011 at 8:07 pm.

Draga mea, telefonul meu este 0721 763 198. Daca nu raspund eu, poti suna pe asistenta mea, CLAUDIA, la numarul 0747 974 024. M-am intors in Bucuresti pentru 3 zile si voi pleca din nou.

Reply

Mihaela Gabriela on July 30, 2011 at 3:18 pm.

Am descoperit cu bucurie acest sit.Cum insa nimic nu e intamplator in univers, probabil am fost condusa.Ceva din mine a fost atras aici si intr-adevar am gasit cateva raspunsuri, iar pe altele voi astepta sa le primesc. Imi doresc o discutie cu tine Paraschiva si daca va fi ingaduita probabil o vom avea.Pana atunci, iubesc acest sit si il voi urmari indeaproape..
Lumina

Reply

Paraschiva on August 1, 2011 at 8:02 pm.

Multumesc, draga mea, multumesc! Suna-ma pe mine sau (mai bine) pe asistenta mea pentru a afla daca sunt in Bucuresti si daca sunt disponibila. In timpul terapiilor imi tin telefonul inchis si de la ea poti afla amanunte mai usor. Telefonul CLAUDIEI este 0747 974 024 si al meu 0721 763 198.

Reply

Ciofu Nicoleta on July 23, 2011 at 8:53 pm.

Va multumesc pentru cuvantul magic reamintit in intristare si va rog,daca e posibil sa ne trimiteti o adresa de mail sau un nr. de telefon la care putem sa va contactam. MULTUMESC DOMNULUI CA INCA MAI EXISTA PASTRATORI AI IUBIRII.
Nicoleta

Reply

Paraschiva on July 24, 2011 at 10:30 am.

Draga NICOLETA, alege sa lasi intristarea si respira iubirea! E in aer, e in fiecare frunza pe care o privesti, priveste-o, alege sa o vezi, alege sa o simti!!! Da drumul simtirii si lasa mintea sa se odihneasca! Esti DIVINUL in manifestare! Reaminteste-ti! Fii tu in tine! Simte-te tu pe tine! Cheama esenta ta divina, respir-o, las-o sa vina acasa, in inima ta! Abandoneaza mintea cu problemele ei divinului din tine! Ai curajul sa te abandonezi tu-tie!! Ai tot ce-ti trebuie in interiorul fiintei tale! Da-ti voie sa-ti reamintesti! Da-ti voie sa simti acest adevar! TREZESTE-TE!!! Telefonul si adresa mea sunt trecute la rubrica CONTACT. Cu drag, PARASCHIVA

Reply

chidu adriana on July 22, 2011 at 4:21 pm.

AM CUNOSCUT-O PE PARASCHIVA LA SIBIU O FIINTA EXTRAORDINARA MI-A DAT PUTEREA DE A RENUNTA LA UN SERVICI CARE NU MA REPREZINTA SI DE A O LUA DE LA CAPAT CU INCREDERE DEPLINA IN DUMNEZEU

Reply

Bibilic Romica on June 24, 2011 at 11:44 pm.

As dori sa pot comunica cu Paraschiva.As avea atatea sa-i spun…

Reply

admin on June 24, 2011 at 11:56 pm.

Cine te retine, draga mea? Astept sa-mi scrii!

Reply


Trimite comentariu

Adresa de email nu va fi facuta publica. Campurile oblogatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.