Contact

Dragii mei, eu folosesc drept instrument de terapie iubirea, iubirea neconditionata (nu e vorba aici despre sex!), si, pentru a putea aduce iubirea in fiinta noastra lucram intai cu respiratia constienta.

Cei care va doriti echilibrul, va doriti cu adevarat vindecarea si sunteti pregatiti sa faceti schimbari in viata voastra, sa va preluati puterea de spirite divine si sa va asumati responsabilitatea vietii, va sunt alaturi cu toata energia, toata forta si iubirea de care sunt capabila in acest greu, dar si frumos proces de transformare.

Respiratia constienta poate fi aplicata oricand, oriunde. Este un instrument pe care il posedam, dar am uitat sa-l folosim corect. Universul ne inunda cu o noua energie si trebuie sa stim cum sa o accesam. Trebuie sa permitem ca intai sa se produca transformarea interioara, pentru ca apoi schimbarea sa poata deveni vizibila in viata noastra.

Daca vreti programare consultatie, ma gasiti la adresa de e-mail: dimaneta @ yahoo.com.

Paraschiva

65 Comentarii

rodica on December 24, 2014 at 7:08 pm.

Buna seara,cu bucurie scriu aceste modeste rânduri si prea putine in comparatie cu darurile divine pe care mi le a-ti daruit!In ajun de sarbatoare va urez multa sanatate,pace,armonie,abundenta divina,lumina si iubirea sa va insoteasca pretutindeni!Sarbatori fericite Doamna Paraschiva,va imbratisez cu drag!

Reply

Anca on September 15, 2014 at 4:24 pm.

In seara zilei de 7 septembrie 2014, am participat la meditatia organizata de Paraschiva la Avis Hotel, avand ca tema ancorarea noii lumini venite prin portalul din 3-9 septembrie.

Nu este prima data cand nu pot exprima in cuvinte ceea ce am simtit, pentru ca oricum si oricat as incerca sa exprim, nu pot reda ce am trait, atat de magnific a fost!

Inca de la intrarea in sala am simtit cea mai dulce energie a iubirii scaldandu-ma, invaluindu-ma. Desi lucrez cu dumneaei de aproape 2 ani, fiecare meditatie este o revelatie a simtirilor, a trairilor intense, a eliberarilor si vindecarilor, o sarbatoare a Divinului reconectat cu Umanul.

De fiecare data sunt fascinata de partea introductiva in care explica cu cea mai mare claritate, iubire si caldura ce se intampla acum cu fiinta noastra, cu planeta, cu tot ce ne inconjoara, ce trebuie sa facem pentru a accesa si integra energiile care scalda acum galaxia.

Totul a fost coplesitor si a fost atat de bine incat cu greu am reusit sa imi tin ochii deschisi in timpul prezentarii introductive…

Ma surprind mereu intelegand si mai mult, asezandu-se si mai bine informatia, avand atat de multe ahaaa-uri ce imi vin in timpul expunerii. Maniera in care Paraschiva explica totul, scaldandu-ne, in acelasi timp, in cea mai inalta si iubitoare energie, ne ajuta sa intelegem si mai mult, se conecteaza si comunica cu spiritele noastre, chiar daca unii participa pentru prima data.

Imi place atat de mult si ma bucura mereu felul in care ne conduce in timpul meditatiei, ca sa aplicam tot ce ne-a prezentat anterior, timp in care, respirand calm, bucurandu-ne de muzica deosebita, ne relaxam ca sa simtim energia prin corp, permitand energiilor sa curga si facand eliberari ale energiilor vechi. Si acum imi rasuna in urechi sfatul: INSPIR, INTEGREZ, ELIBEREZ.

Energia inalta nu “vine“ la noi si nu ne umple cat timp suntem ancorati si ne zbatem in dualitate, in cea de-a 3-a dimensiune, netraind in starea de constienta, centrati in inima. De aceea, Paraschiva ne pregateste invatandu-ne, ca sa putem repeta si singuri, acasa. Ne scalda in iubire pentru a ne ridica (la nivelul portalului, de data aceasta), respirand impreuna cu Universul, si pentru a putea primi energia cea mai inalta cu care e bombardata acum planeta.

Am simtit ca la sfarsitul partii introductive, inainte de meditatia propriu-zisa, eram nu numai eu, ci toti eram incarcati, plini de lumina, plini de energia iubirii, echilibrati, centrati, incat in momentul in care meditatia a inceput totul a fost de-a dreptul coplesitor.

La fiecare meditatie simt fie furnicaturi, fie anumite “dureri” in parti ale corpului fizic (semn clar ca acolo sunt inca blocaje), corpul aratandu-mi de fiecare data unde se produce eliberarea, vindecarea, si doar permitand iubirii si luminii sa ma umple dispare energia stagnata. De multe ori eliberarea dureaza si cateva ore, dupa aceea simtindu-ma mai usoara, respirand si mai bine, putand pastra starea de bucurie si centrare mai mult timp.

Cu ocazia acestei meditatii atat de puternice, in timpul careia m-am scaldat si am fost umpluta cu cea mai inalta si iubitoare energie, am eliberat si vindecat si mai multe. Cu cat eliberezi, cu atat vin si mai multe aspecte vechi spre a fi eliberate. Paraschiva m-a prevenit ca asa va fi, mi-a vorbit despre obstacolele pe care e posibil sa le intalnesc pe calea ascensiunii. E mult de munca pana iti aduci acasa toate energiile si iti intregesti Corpul de Lumina. Lucrez constant cu alegerile constiente. Recunosc faptul ca este greu sa ramai permanent constient, cand lumea te solicita, sau esti suprasolicitat! Muncesc continuu cu mine ca sa imi mentin centrarea, sa fiu si sa raman in inima, in bucurie, permanent conectata cu Spiritelul, si impamantata. Fiecare clipa de “stradanie” merita tot efortul pentru a trai in bucurie, iubire si lumina!!!

Reply

natasa on July 1, 2014 at 5:30 pm.

Sunt atat de fericita cand primesc mailurile de la terapie prin iubire.In momentul cad aud click pe care -l face telefonul la primirea unui mail si vad
ca e de la terapie prin iubire mi se lumineaza fata si ard de nerabdare sa -l
citesc sa mai invat…sa mai fac un pas mic spre viitor. Le citesc pe toate de mai multe ori si de multe ori ma intorc la unele mai vechi si recitesc. Parca ziua devine altfel de fiecare data in momentul in care primesc mailul. Am sentimentul de liniste deplina doar cand vad adresa terapie….Va multumesc si ma consider norocoasa ca v-am cunoscut si va iubesc mult.

Reply

admin on July 1, 2014 at 7:00 pm.

Ma bucur, draga Tania, ca sunt de folos si acum, cat sunt in recuperare dupa operatia facuta la coloana vertebrala. Prelucrez toate informatiile trimise ca newsletter, corectandu-le, ca sa fie mai clare, si incarcandu-le cu toata iubirea pe care o am pentru oameni, si las pauze intre paragrafe pentru ca voi, cei care cititi, sa si faceti imediat ceea ce scrie acolo. Iti multumesc pentru cuvintele calde, scrise din inima, si te asigur ca imi fac bine raspunsurile care vin de la voi ca feed-back.
Paraschiva

Reply

Marina on April 1, 2014 at 8:38 am.

Va doresc o zi minunata si va multumesc mult pentru newsletter-uri.
Deja am inceput sa observam ca ni se intampla lucruri miraculoase la care nici macar nu indrazneam sa ne gandim cu ceva timp in urma. Datorita increderii, nici macar eu nu mai am intrebari. Se pare ca incep sa inteleg ca lucrurile trebuiesc luate asa cum vin, fara intrebari suplimentare , care sunt inutile. Zilnic observ schimbari atat cu mine cat si cu cei din jurul meu şi asta imi creste increderea si dorinta de a experimenta şi de a trai cu mai mare intesitate momentul ACUM.
Va multumesc mult pentru indrumare si pentru rabdarea cu care ne ghidaţi pas cu pas. Binecuvântată fie ziua în care v-am cunoscut si Creatorul sa va dea ce este cel mai bine pentru dumneavoastra.
Cu infinita iubire şi recunostinta Marina

Reply

rodica on February 27, 2014 at 4:31 pm.

Buna ziua,va multumesc din suflet pentru ajutorul dat,pentru grija dumneavoastra de a trece cu bine in noua energie,pentru materialul didactic pe care il trimite-ti!Imi este de mare ajutor,sunte-ti minunata,sunt fericita ca v-am intalnit!Va trimit ganduri luminoase,va binecuvantez si va urez,sa treceti cu bine peste obstacolul intampinat.Va imbratisez cu drag,Rodica!

Reply

admin on February 27, 2014 at 6:37 pm.

MULTUMESC!
Paraschiva

Reply

Marina on February 17, 2014 at 3:31 pm.

Vă salut şi vă îmbrăţişez din nou pe toţi,
În speranţa că aş putea fi de folos cuiva, vă voi povesti prin ceea ce am trecut eu.
Astă vară, am plecat în concediu imediat după marele Portal de la Sâmpetru şi toate s-au legat şi au mers strună. Am reuşit să păstrez starea de bucurie pe care o căpătasem la acea minunată întâlnire şi după revenirea din concediu. Credeam că lucrurile vor rămâne aşa pentru totdeauna. DAR, întoarcerea la serviciu a readus şi vechile probleme. Din ce în ce îmi era mai greu să intru în starea de A FI ACUM. Meditaţia mi se părea din nou foarte grea şi obositoare. Mintea se juca din nou cu mine şi îmi aducea în imagine diverse lucruri , numai să mă relaxez nu reuşeam oricât de mult aş fi încercat. Ştiam foarte bine ce trebuie să fac, dar nu puteam sub nici o formă.
Ştiam că greşesc undeva. Pe doamna Paraschiva mi-era ruşine să o sun să îi spun prin ce trec. Credeam că îmi va spune că ştiu ce am de făcut, să trec la treabă. Mă simţeam mai rău ca şi la început. Atunci măcar nu cunoşteam paşii, dar acum, cunoscându-i, lucrurile nu mergeau de nici un fel şi asta mă făcea să îmi pierd din ce în ce mai mult încrederea în mine şi în reuşita mea. Spiriţelul meu rămânea supărat pe mine şi nu puteam sub nici o formă să mă mai conectez cu el.
Marea mea bucurie a fost când în noiembrie am văzut anunţul cu meditaţia de la Hotel Avis Bucureşti. Mi-am pus toate speranţele în acea întâlnire. Speram din toată inima sa mă pot echilibra măcar un pic. Nu a fost să fie aşa, deoarece doamna Paraschiva m-a văzut ce fel arăt şi m-a certat că nu am cerut ajutor înainte de a mă face ţăndări. Nici măcar eu nu mă mai recunoşteam.
După o întâlnire cu doamna Paraschiva, parcă am întrezărit o rază de lumină. Pentru că ninsoarea pusese stăpânire pe Bucureşti, şi programul la serviciu se termină târziu, doamna Paraschiva a propus ca în fiecare seară, la o anumită oră, să facem terapia de la distanţă.
Primele două seri pot spune că au fost foarte grele, dar în acelaşi timp minunate.
După ce reuşeam să mă relaxez, eliberarea venea în valuri, valuri de hohote de plâns. Nu ştiam nici măcar dacă de bucurie sau disperare. Eram fericită că veneau. Mă simţeam bine după fiecare repriză de eliberare. La sfârşitul celei de-a doua seri, am simţit că în dreapta abdomenului meu stă chircit un copilaş care plânge de durere şi singurătate. Atât de profundă a fost simţirea, că plângând, l-am luat în braţe şi l-am alintat şi iubit până când i-am alinat durerea. După meditaţie am realizat că bietul copil eram de fapt EU, care de ceva vreme aveam o durere în partea dreaptă. Atunci am realizat cât de mult tânjeam după iubirea de sine. Uitasem din nou că persoana pe care TREBUIE să o iubesc cel mai mult sunt EU şi SINELE DIVIN. De acolo venea şi starea mea de rău. Următoarele seri, meditaţia a fost o adevărată plăcere. Mă puteam relaxa din nou, şi starea de bine se instala din nou, încetul cu încetul.
Nu trebuie să uităm nici o clipă că absolut tot ce întâlnim, auzim sau vedem zilnic lasă o amprentă asupra noastră chiar fără ca noi să ne dăm seama de acest lucru. Toate acestea trebuiesc eliberate. Zilnic noi trebuie să eliberăm ce nu ne este folositor. Nefăcând eliberări, la un moment dat, nu vom mai putea primi enrgia, lumina şi iubirea divină. Vom fi plini de ceea ce nu avem nevoie în timp ce iubirea şi lumina nu îşi mai pot face loc pentru ne face din nou luminoşi si plini de iubire.
V-am relatat aceste lucruri, deoarece poate mai trece cineva prin situaţii similare şi să nu păţească ce am păţit eu. Când simţiţi că ceva nu decurge aşa cum ştiţi că trebuie, perseveraţi şi exersaţi corect ce aţi fost învăţaţi. Dacă tot nu reuşiţi singuri, apelaţi cu încredere la doamna Paraschiva, cu ajutorul căreia orice este posibil. Acum atât eu cât şi familia mea suntem din nou în armonie şi echilibru, ceea ce vă doresc şi vouă tuturor.
Dumneavoastră doamna Paraschiva, vă doresc tot binele din lume, să treceţi cu bine peste operaţia pe care o veţi face. Vom fi alături de dumneavoastră aşa cum şi dumneavoastră aţi fost şi veţi mai fi mereu alături de noi toţi.
Cu multă iubire, Marina

Reply

Maricel MOCANU on February 19, 2014 at 10:24 am.

Superb !!! Explicit, tonifiant si plin de invataminte !!!
Multumim frumos Marina !!!

Reply

Roxana on October 4, 2013 at 8:24 pm.

Va povestesc o intamplare tare frumoasa, si un mic exemplu ca Spiritelul poate raspunde.. la orice dorinta..:) Fecare comunicare, fiecare ‘reusita’ mi se pare o minune si imi da aripi sa mai fac un pas inainte..
Pe scurt.. eram cu masina prin oras cand mi s-a facut brusc pofta de mere.. Nu stiam nicio piata prin preajma si eram si in graba, nu-mi venea sa merg pana la supermarket, si pofta crestea parca cu fiecare kilometru..:) Asa ca am spus cu toata convingerea Spiritelului meu ca mi-e tare pofta de mere (cred ca simtea si el ;)), ‘te rog da-mi niste mere’.. Si ‘aud’ brusc ‘ia-o la dreapta’, nu am auzit voci sau altceva ci a fost pur si simplu ca un gand brusc, pe care nu-l simteam ca venind de la mine.. M-am uitat si am vazut intradevar o straduta la dreapta dar pana sa reactionez am trecut de ea. M-am intors, am luat-o pe straduta ‘indicata’ si vad o curte, cu un mar mare chiar langa gard.. foarte accesibil de pe trotuar..:) Am primit de la pomul acela doua mere.. am multumit dar ciudat a fost ca nu am simtit ca acolo se termina ‘ghidarea’, ci ca trebuia sa merg inainte! Am mers inainte, apoi iar pe alta straduta indicata si odata ajunsa am simtit un fel de ‘liniste’.. ca ‘aici e’.. Am mers mai incet, atenta la ce ar putea fi si.. vad pe trotuar, in fata unei curti, o GALEATA mare plina cu mere, si un bilet deasupra ei, pe care scria ‘Pofteste si ia!’..:)))) Gratis, ba mai era si un sul de pungi de plastic agatat de galeata, sa am si in ce le duce..:))
Am luat cateva mere in punga, si le savurez deja de doua zile cu atata recunostinta si bucurie si imi umple sufletul senzatia de cat de minunat e cand avem incredere si ne lasam ghidati..

Reply

Roxana Constantinescu on September 24, 2013 at 12:37 pm.

Am participat la meditatia din 21 de la Brasov pentru prima data altfel, adica de la o distanta de mii de kilometri, convinsa fiind totusi ca la un anume nivel nu mai exista nici timp nici distanta..

A fost minunat!! A fost prima meditatie dupa Uniunea cu Spiritelul si au fost multe senzatii cumva diferite.. Am stat intinsa si m-am relaxat foarte bine, iar starea era de ‘prezenta’ profunda in mine tot timpul.. simteam ca ma cufund cu totul in pat, la un moment dat nu imi mai puteam misca nici mainile nici picioarele, eram in mine profund dar totusi nu mai controlam eu nimic.. Apoi am inceput sa simt pulsatii in centrul palmelor, pe rand cand in dreapta cand in stanga, dupa care in cateva minute s-au ‘armonizat’ si le simteam in acelasi timp in ambele palme.. impreuna cu o senzatie de ‘curgere’ continua.. Acelasi lucru si in talpi, pe care le simteam mai impamantate ca niciodata desi nu aveam contact cu podeaua.. A urmat un ‘curent’ in tot corpul dar mai ales in picioare, pe care le simteam ‘vibrand’ de o energie cumva la suprafata pielii..
Si imi simteam doar conturul corpului, nu mai aveam degete definite.. si nici control asupra lui.. A fost minunat.. si va ‘auzeam’ spunand sa eliberam toate energiile care nu ne mai folosesc.. sa ne umplem de energia care curge ca o miere.. sa alegem bucuria si abundenta si iubirea.. sa ne primim Acasa..
A fost extraordinar..
De atunci zi de zi invat tot mai mult sa ma las ‘ghidata’ si caut asta, iar bucuria si uimirea pe care le simt cand lucrurile se intampla imi umplu sufletul si ma deschid si mai tare..
Va multumim din suflet eu si Spiritelul meu si va iubim mult! Mult!!

Reply

Laura, Brasov on August 26, 2013 at 11:06 pm.

Ascult muzica de pe site respirand constient asa cum ne-a invatat d-na Paraschiva. Acum, dupa aproape 2 ani si jumatate este mult mai usor sa fac acest lucru si parca vine de la sine. In tot acest timp m-am intrebat de nenumarate ori care ar fi fost mersul vietii mele daca nu o cunosteam pe d-na Paraschiva. Nimic nu e intamplator, trebuia sa ne intalnim si sa dea un nou sens vietii mele, sa ma ajute sa ma trezesc, sa ne invete acest lucru atat de simplu RESPIRATIA CONSTIENTA cum o numeste dansa.
Un alt lucru important pe care l-am invatat de la dansa a fost faptul ca fiecare din noi are o legatura puternica si permanenta cu spiritul, cu sinele sau divin. Trebuie doar sa constientizam acest lucru si sa ajungem sa lasam spiritul sa ne conduca. Abia atunci vom reusi sa eliberam fricile, temerile si legaturile care ne tin legati de trecut, sa alegem sa fim aici in prezent.
D-na Paraschiva mi-a spus de multe ori ca iubirea de sine inseamna integrarea cu sinele meu divin. Am crezut ca am inteles acest lucru si de multe ori la meditatiile cu dansa reuseam sa creez o anumita stare.
In momentul in care dansa a ales grupul de la Brasov sa faca integrare cu sinele divin si ne-a explicat de inseamna uniunea cu acesta, am avut marea revelatie. Tot dansa ne-a dat posibilitatea fiecaruia din noi sa ALEGEM daca dorim acest lucru. Si atunci aproape ca mi-a venit sa strig “ALEG!”.
Totul s-a desfasurat parca intr-o atmosfera de poveste, in aer liber, inconjurati de roadele pamantului, de flori minunate, de verdele copacilor, albastrul cerului si mai presus de toate de lumina, iubirea si energia Paraschivei care formau parca un portal. Toate aduse si impletite intr-un minunat manunchi asezat la picioarele noastre. Am ales sa fac pasul atat de simplu catre uniunea cu spiritul meu drag, l-am lasat sa ma imbratiseze. Am simtit ca plutesc, incerc si acum sa-mi amintesc amanunte, dar nu reusesc. Trairea si emotiile au fost imense, nu cred ca voi reusi niciodata sa exprim in cuvinte ce s-a intamplat, stiu doar ca am simtit o stare de bucurie si trebuia sa multumesc spiritului meu, Paraschivei si tuturor celor adunati in jurul meu, chiar daca ploaia a incercat sa ne puna la incercare. Prin ploaia care cadea, am avut sentimentul ca am primit si un botez, apoi o incununare a celor 20 ani petrecuti alaturi de jumatatea mea, de sufletul meu pereche. Pentru ca in urma cu 20 de ani, pe 22 august 1993 am avut cununia religioasa. Si iarasi spun, nimic nu e intamplator, acum, dupa 20 ani, am participat la aceasta uniune tot impreuna, dar fiecare cu sinele sau divin. Mai pot spune doar ca am fost cuprinsa de o bucurie imensa si incerc sa pastrez aceasta stare. Mintea, activitatea de zi cu zi ma fac sa o mai iau pe aratura, cum se spune. Dar respiratia constienta imi este la indemana, este la dispozitia mea, nu trebuie decat sa respir, sa integrez, sa eliberez si sa las dragul de spirit sa conduca. ATAT!
Cu multa iubire d-na Paraschiva a incercat sa ne ajute pe fiecare din cei prezenti acolo sa facem pasul catre aceasta uniune. Unii au plans, altii au ras, unii si-au strigat bucuria, altii au preferat tacerea.
Am plecat de acolo cu lumina, iubire si mai presus de toate cu EU SUNT CEL CE SUNT !

Reply

admin on August 30, 2013 at 10:14 pm.

La muuuulti ani, voua, amandurora, licuricii mei dragi!!! Noul Pamant va asteapta sa va creati viitorul. Cartea Destinului e goala si asteapta sa fie rescrisa. Vedeti ce alegeti! Faceti alegerile constient, impreuna cu Sinele Divin din interior. Dumnezeu e in voi si voi sunteti Dumnezeu, de asemenea! Va doresc bucurie eterna!
Paraschiva

Reply


Trimite comentariu

Adresa de email nu va fi facuta publica. Campurile oblogatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.