Sfatul meu

Întrchakras_meditatie-o lume tot mai însetată de cunoaştere spirituală, într-un secol în care căutarea de sine a îmbrăcat forme absolut inedite, iar barierele dintre religii par a începe să cadă, datorită înţelegerii faptului că acelaşi unic adevăr le-a fundamentat pe toate, îndrumătorii spirituali sunt cu atât mai necesari şi bineveniţi. Fie că tălmăcesc mesajul iluminaţilor care au trăit cu secole în urmă, fie că îşi expun propria viziune asupra căilor ce trebuie urmate în lumea modernă, aportul lor la limpezirea înţelegerii aspectelor evoluţiei este unul esenţial.

 

Arhanghelul Mihail ne sfatuieste

Acesta este cel mai sacru timp pe planeta Pământ și în planurile interioare, mai ales pe măsură ce trecem din 2014 în 2015, când chakra inimii Creatorului, care este cea mai profundă și mai pură esență a Iubirii, se expansionează, emanând un mai mare volum de iubire/lumina. Tot ceea ce are loc în Creator are loc în fiecare suflet din planurile interioare și exterioare de pe Pământ.

Eu, Arhanghelul Mihail, sunt paznicul chakrei inimii Mamei Pământ în această extraordinară perioadă de curățare și împlinire. Sunt, de asemenea, păzitorul chakrei inimii voastre, a tuturor. Vă rog să chemați energiile mele să vă ajute!

Când chakra inimii este curată, energiile Creatorului pot curge cu o mai mare libertate și puritate în toate aspectele ființei și realității voastre. Același lucru este valabil și pentru chakra inimii Mamei Pământ care trece și ea printr-un puternic proces de curățare și eliberare în acest moment.

Mama Pământ își concentrează multe dintre energiile sale pe chakra inimii, invitându-și toate aspectele, energiile, situațiile și manifestările care nu mai sunt necesare, nu mai sunt cerute sau aliniate cu vibrația Erei Iubirii să iasă din chakra inimii ei, pentru a fi dizolvate în vibrația pură a iubirii expansionate a Creatorului.

Mama Pământ cheamă, de asemenea, toate contractele, jurămintele și promisiunile făcute în trecut care nu mai sunt în aliniere cu Era Iubirii să fie aduse la suprafața chakrei inimii pentru a fi scăldate în iubire, transformate și în mod iubitor eliberate.

Chakra inimii este casa contractelor, a jurămintelor și a promisiunilor, iar asemenea expresii sunt create și păstrate vieti la rand. Fie că aceste contracte, jurăminte sau promisiuni au fost create pentru voi, sau de către voi, în această viață sau în viețile trecute, sau au fost create de către conștiința colectiva a umanitatii, acum este timpul ca ele să fie eliberate.

Iubirea este cheia! Iubirea este focalizarea! Lăsați ca totul să se desfășoare în aliniere cu Creatorul!

 

Meditație – rugăciune

„Arhanghele Mihail, îți onorez prezența, iubirea și protecția care mă sprijină si te chem acum, rugandu-te sa ma ajuti la curatarea chakrei inimii mele!

Sunt pregătită să eliberez acum orice energie nu-mi mai este de folos in aceasta viata, să curăț și să-mi purific chakra inimii, pentru a fi în aliniere cu voința Creatorului!

Eliberez, acum, toate contractele, toate jurămintele și toate promisiunile legate de chakra inimii mele sau menținute în chakra inimii mele și care nu-mi mai sunt necesare! Aleg să fie vindecate și eliberate cu ușurință acum!

Eliberez toate energiile stagnante, toate obiceiurile nepotrivite, toate perspectivele ireale, eliberez toate emoțiile și toata durerea și suferința menținute în chakra inimii mele sau legate de chakra inimii mele și care nu-mi mai sunt necesare sau creează rezistență în fața Iubirii! Aleg să fie vindecate și le eliberez acum!

Accept si integrez acum esența iubirii pure a Creatorului în chakra inimii mele și în fiinta mea, recunoscând iubirea pură, neconditionata, drept adevărul meu în realitatea aceasta!  Mulțumesc!”

.

.

 

broscuta_ce_se_intinde

Într-o lume tot mai însetată de cunoaştere spirituală, într-un secol în care căutarea de sine a îmbrăcat forme absolut inedite, iar barierele dintre religii par a începe să cadă, datorită înţelegerii faptului că acelaşi unic adevăr le-a fundamentat pe toate, îndrumătorii spirituali sunt cu atât mai necesari şi bineveniţi. Fie că tălmăcesc mesajul iluminaţilor care au trăit cu secole în urmă, fie că îşi expun propria viziune asupra căilor ce trebuie urmate în lumea modernă, aportul lor la limpezirea înţelegerii aspectelor evoluţiei este unul esenţial.

 

Respiraţia conştientă deschide calea către trăirea noii energii. Respiraţia tradiţională menţine o persoană blocată în supravieţuire. Respiraţia tradiţională se concentrează pe minte, la umeri si in partea de sus a pieptului, la gât, – care sunt punctele unde se adună frica.

Respiraţia constienta aduce umidificarea în interiorul corpului, trece spre abdomen, spre centrul  uman, şi trezeşte conexiunea dintre Divin si Uman. Trezeşte abilitatea de A SIMTI.

 A simţi este puternica şi intuitiva abilitate a omului trezit!

 Stările extreme, emoţionale, nu sunt instrumente ale simţirii! Acestea sunt căi ale fricii, aparţinând vechii energii, ale fricii şi supravieţuirii. A simţi este experienţa oferită nouă atunci când lăsăm de bunăvoie Spiritul nostru să conducă în locul minţii învăţate cu frica.

Această respiraţie este destinată integrării umanului cu Divinul. Nu are importanţă vârsta. Orice varsta aveti, puteti sta pe spate 10-15 minute ca sa vă umpleti cu lumina, cu iubire!

Respiraţia conştientă este calea noii energii, este pentru omul nou!

.

EXERCITIU

Întindeţi-vă pe spate, de preferinţă pe ceva moale, acoperit de o cuvertură uşoară. Întindeţi genunchii şi depărtaţi picioarele la aproximativ 20 de centimetri unul de celălalt. Îndreptaţi vârfurile picioarelor în sus. Lăsaţi coloana să se relaxeze în poziţie dreaptă. Lăsaţi corpul să se scufunde în suportul pe care sunteţi întins.

Relaxati-va si aduceţi atenţia asupra respiraţiei voastre, plasand mâna deasupra buricului. Inspirati si expirati usor. Observaţi dacă respiraţi în partea de sus a pieptului sau dacă abdomenul chiar se mişcă.

Inspirati cu delicateţe şi profund, prin nas, către zona abdominala. Observaţi cum se ridică şi coboară abdomenul cu fiecare respiratie. Pieptul ar trebui să se mişte foarte puţin sau deloc. Oamenii agitati vor respira scurt, superficial, în partea de sus a pieptului.  Nu fortati!

Abdomenul se ridica la inspiratie si coboara la expiratie. Nu fortati respiratia! Permiteti-i sa se deruleze in mod natural.

Relaxati mintea! Deschideti-va inima si alegeti sa simtiti! Fiti prezenti, atenti la simtire! Ramaneti constienti! Acum puteti chema Sinele Divin, cerand reconectarea, si să respirati impreuna.

Continuaţi să inspiraţi prin nas şi să expiraţi pe gură şi prin nas. Acest lucru este simplu şi fără efort, la fel ca respiraţia unui bebeluş. Burtica se umflă cand inspirati. Nu fortati, lăsati corpul sa-si gaseasca propriul ritm!

Respiraţi aproximativ zece-douazeci de minute, o dată sau de două ori pe zi. Puteţi, de asemenea, respira abdominal în timp ce sunteţi în picioare, conduceţi maşina sau mergeţi.

După două săptămâni de practică, puteţi creşte acest exerciţiu la perioade de timp mai lungi, pana devine o stare obisnuita de a respira. Veţi observa cum corpul şi voi deveniţi mult mai relaxaţi, putand face fata problemelor cotidiene mult mai usor.

La sfârşitul fiecărei sesiuni de respiraţie, scanaţi din nou corpul vostru, comparand cum vă simţiţi în acel moment, faţă de cum vă simţeaţi la începerea sesiunii de respiratie.

Energia noua adusa in interiorul fiintei va disipa blocajele, va alunga fricile si vă va ajuta sa fiti impamantati. Vă va mentine conectati cu planeta. Asa se ajunge la vindecare. E primul pas, si e cel mai important.     

=========

 

„A fi constient inseamna a fi in prezent”.

Ideea de a fi in prezent este cea care nu va permite sa va relaxati. De fapt, daca va relaxati, veti fi in prezent. La inceput,daca va relaxati, trecutul se va napusti spre voi. Ati reprimat multe lucruri, nu le-ati permis niciodata sa urce in fata constiintei voastre, ati evitat sa dati nas in nas cu ele, si ele se vor napusti asupra voastra.

Cand va relaxati, usile sunt deschise. Aceste lucruri au vrut mereu sa ajunga in fata constiintei voastre, dar voi nu le-ati permis niciodata! Acum, nu le fortati! Se vor napusti, dar situatia este temporara.

Ati reprimat si multe vise despre viitor. Si ele vor veni! O vreme, totul va fi haotic. Trebuie sa va relaxati si sa priviti haosul. Nu trebuie sa va nelinistiti din cauza asta. E natural sa se petreaca asa.

Daca o camera a fost inchisa timp de multe zile, cand o deschideti iese din ea un miros urat. Daca o tineti deschisa, aerul proaspat va intra si mirosul va disparea.

Inconstientul vostru a acumulat mirosuri urate. Este ca o casa inchisa si a devenit o groapa de gunoi: orice e gresit, sau orice credeti voi ca e gresit, sau ce spun preotii sau politicienii ca e gresit, voi aruncati la groapa de gunoi – in inconstient. Stati pe un vulcan.

Cand va relaxati, totul va izbucni, va iesi la suprafata.

Lasati-l sa iasa! Trebuie sa fie asa. Nu va ingrijorati!

Nu incercati sa fiti in prezent! Mai degraba relaxati-va.

Trecutul si viitorul sunt amandoua acolo si vor continua sa existe de unele singure. Nu trebuie sa va ingrijorati. Doar priviti. Nu faceti nimic! Nu faceti nimic, pentru ca daca veti face, veti reprima din nou. Nu faceti nimic! Doar priviti! E ca si cum pasarile ar zbura pe cer si voi ati sta intinsi pe iarba si le-ati privi, v-ati uita cum se misca norii – incet, lenes. Gandurile sunt si ele ca norii. Dorintele sunt si ele ca pasarile. Voi fiti martori!

Problema apare cand incepeti sa faceti ceva. Spuneti: ideea asta n-ar trebui sa fie aici! Cine sunteti voi sa spuneti ca acel nor nu ar trebui sa fie acolo? Cine sunteti?! De ce incercati sa manipulati? Norii se misca pe cer, gindurile se misca pe cerul interior. Lasati-le in pace! Relaxati-va! Lasati-le sa fie! Nu faceti nimic! Curand, cerul devine senin.

Daca nu faceti nimic, incep sa se petreaca multe lucruri. Primul lucru este ca toate reprimarile care ies la suprafata plutesc dincolo de voi. In curand vine ziua cand cerul este absolut limpede si clar. Atunci veti fi in prezent!

Deci nu incercati sa fiti in prezent! Abandonati-va! Si cand va abandonati, nu impuneti conditii: ce ar trebui sa se intample sau ce nu ar trebui sa se intimple – astfel nu veti putea sa va abandonati. Un abandon poate fi doar neconditionat. Doar va relaxati: acum, orice se intampla, se intampla. Si, daca nu se intampla nimic, si asa e bine! Un abandon e un abandon. Acum nu aveti habar despre ce ar trebui sa se petreaca. Daca trecutul se napusteste asupra voastra, atunci o face. Daca intra viitorul, atunci intra. Nu va ingrijorati nici macar sa ramaneti in prezent, pentru ca, daca ati face-o, nu ati putea sa va abandonati.

Voi doar relaxati-va!

Dar relaxarea a devenit aproape imposibila pentru ca impuneti atat de multe conditii, cum ca aceasta nu ar trebui sa fie, aceea nu ar trebui sa fie, acest gand e rau, acel gand e bun, acest lucru e de la diavol, si acela de la Dumnezeu. Si încontinuu alegeti si manipulati, si luptati, si aranjati! Nu va puteti abandona. Scapati de toata moralitatea, de toate evaluarile!

Nimic nu e bun, nimic nu e rau! Totul e ceea ce este!

Relaxati-va! Respirati constient!

Brusc, intr-o zi, apare prezentul cu stralucirea sa profunda. Atunci nu exista nori, nici ganduri, nici dorinte.

A fi in prezent inseamna a intra pe usa existentei!” (Osho)

Spor la treaba!

Paraschiva

 

 

 

Alte sfaturi:

 

buchet_maciÎntr-o lume tot mai însetată de cunoaştere spirituală, într-un secol în care căutarea de sine a îmbrăcat forme absolut inedite, iar barierele dintre religii par a începe să cadă, datorită înţelegerii faptului că acelaşi unic adevăr le-a fundamentat pe toate, îndrumătorii spirituali sunt cu atât mai necesari şi bineveniţi. Fie că tălmăcesc mesajul iluminaţilor care au trăit cu secole în urmă, fie că îşi expun propria viziune asupra căilor ce trebuie urmate în lumea modernă, aportul lor la limpezirea înţelegerii aspectelor evoluţiei este unul esenţial.

 

Chemarea la lumină

“Văd omul afundat într-un întuneric de nepătruns. Ceva s-a stins în el, aşa cum într-o casă flacăra lămpii piere în noaptea întunecată. Dar ceea ce s-a stins se poate aprinde din nou. Văd deopotrivă ca omul a pierdut orice direcţie, ca o luntre în derivă pe întinderea apelor; a uitat unde trebuie să ajungă şi ce trebuia să devină. Dar ceea ce a fost uitat, poate reveni în amintire.

Aşadar, cu toate că e întuneric, motive de disperare nu există. De fapt, cu cât întunericul e mai adânc, cu atât zorii sunt mai aproape. Văd în zare o reînnoire spirituală a întregii lumi. Un om nou e pe cale să se nască şi noi trecem prin durerile acestei faceri. Dar reînnoirea are nevoie de cooperarea fiecăruia dintre noi. Ea se va produce prin intermediul nostru, de aceea nu putem rămâne simpli spectatori. Trebuie că renaşterea să aibă loc în interiorul nostru!

Aproprierea acelei zile noi, a acelor zori e posibilă doar dacă fiecare dintre noi se umple cu lumină. De noi depinde dacă posibilitatea aceasta va deveni realitate. Din noi toţi se va zidi acel palat de mâine. Suntem cu toţii raze ale luminii din care se va naşte soarele viitor! Suntem creatorii, nu simpli spectatori! Aceasta întemeiere nu este doar a viitorului, ci una a prezentului însuşi. Este întemeierea noastră, a noastra înşine!

Numai dându-şi naştere sieşi poate omul să dea naştere umanităţii. Individul este o unitate a întregului şi prin intermediul lui pot avea loc atât evoluţia, cât şi revoluţia. Fiecare dintre voi este o unitate a întregului!

Iată de ce vă adresez chemarea. Vreau să vă trezesc din somn!

Nu vedeţi că viaţa voastră nu mai are nici un rost? Nu vedeţi că e zadarnică, total plictisitoare? Viaţa şi-a pierdut înţelesul şi menirea. Dar altfel nici nu se poate! Când în inima unui om nu e lumină, viaţa lui nu poate decât să fie lipsită de orice sens. Beatitudinea nu poate să existe în viaţa acelui om din a cărui fiinţă lăuntrică lipseşte cu desăvârşire lumina!

Dacă noi ducem astăzi o viaţă fără rost, nu e pentru că viaţa în sine nu ar avea vreun rost. Semnificaţia vieţii e infinită, dar noi am uitat calea către semnificaţie şi împlinire. Noi ne ducem zilele în absenţa oricărui contact cu viaţa. Asta nu înseamnă să trăieşti. Asta nu înseamnă decât să stai în aşteptarea morţii!

Am venit aici tocmai ca să vă spun lucrurile acestea. Există o cale de a vă trezi din visul urât pe care l-aţi luat drept viaţa. Calea a existat întotdeauna. Calea care duce de la întuneric la lumină este eternă. Ea există cu certitudine, voi însă i-aţi întors spatele. Aş vrea să vă întoarceţi către ea…

Vă e sete de lumina care umple viaţa cu beatitudine? Tânjiţi după adevărul care uneşte omul cu nemurirea?

Dacă e aşa, vă chem să pătrundeţi în lumină, în beatitudinea aceasta, în nemurirea aceasta! Nu trebuie decât să deschideţi ochii. Veţi locui într-o lume nouă, o lume a luminii. Nu e nevoie de nimic altceva, tot ce aveţi de făcut e să deschideti ochii, să vă treziţi, să priviţi!

Nimic nu poate fi stins cu adevărat în om şi nici nu e cu putinţă ca el să piardă direcţia. Dar dacă ţine ochii închişi, întunericul cuprinde totul şi orientarea devine imposibilă. Cu ochii închişi, el este un cerşetor; cu ochii deschişi, e împărat!

Vă chem să ieşiţi din visul în care sunteţi cerşetori şi să vă treziţi la realitatea voastră de împăraţi. Vreau să vă transform înfrângerea în victorie, vreau să vă transform întunericul în lumină, vreau să vă transform moartea în nemurire!

Sunteţi gata să porniţi împreună cu mine în călătoria aceasta???”

 

„Atunci cand iubesti, esti plin de bucurie. Cand nu poti iubi, nu ai cum sa fii fericit. Bucuria este o functie a iubirii, o umbra a acesteia. Ea urmeaza pretutindeni iubirea.

De aceea, deschideti-va din ce in ce mai mult fata de iubire si veti deveni din ce in ce mai fericiti! Nu va trebui sa va preocupe daca iubirea va este returnata sau nu; acest lucru nu are nici cea mai mica importanta.

Fericirea urmeaza pretutindeni iubirea, indiferent daca aceasta din urma este returnata sau nu sau daca celalalt ii raspunde cu aceeasi moneda. In aceasta consta rezultatul iubirii, in faptul ca valoarea ei este intrinseca. Ea nu depinde de raspunsul celuilalt, ci va apartine in intregime dumneavoastra. Nu conteaza nici pe cine iubiti: poate fi un caine, o pisica, o piatra sau un copac.

Asezati-va langa o stanca, cu o atitudine plina de iubire. Purtati un mic dialog. Sarutati piatra si asezati-va pe ea. Simtiti-va una cu ea, si dintr-o data veti simti un val de energie dublata de o bucurie imensa. Poate ca nu piatra v-a raspuns la iubirea dumneavoastra – sau poate ca a facut-o, dar acest lucru nu are nici o importanta. Cert este ca iubirea dumneavoastra a generat acest val de fericire. Cine iubeste este fericit.

De intelegeti acest secret, puteti fi fericit 24 de ore pe zi. Daca sunteti plin de iubire timp de 24 de ore pe zi, fara sa mai depindeti de un obiect al iubirii, veti deveni din ce in ce mai independent, caci veti putea iubi fara ca cineva sa fie de fata. Veti putea iubi chiar si golul din jurul vostru.

Chiar daca sunteti singur in camera, veti umple intreaga camera de iubirea voastra. Chiar daca va aflati intr-o inchisoare, o veti putea transforma instantaneu intr-un templu. In clipa in care o veti umple cu iubire, ea nu va mai fi o inchisoare. Invers, un templu poate deveni o inchisoare daca nu este umplut cu iubire.”  (Osho – Farmacie pentru suflet)

 

„In momentul in care intelegeti ce este iubirea, in clipa in care experimentati iubirea, deveniti iubirea insasi. Atunci in voi nu mai exista nici dorinta de a fi iubiti, nici dorinta de a iubi; faptul de a iubi va deveni felul vostru firesc de a fi, la fel de natural ca si respiratia. Nu puteti face nimic altceva; veti fi – pur si simplu – plini de iubire.

Daca iubirea voastra nu va gasi ecou, nu va simtiti raniti. Motivul este urmatorul: numai persoana care a devenit ea insasi iubirea poate iubi. Puteti darui numai ceea ce aveti deja. Nu are rost sa cerem iubire unor oameni care nu au cunoscut iubirea in viata lor, care nu au ajuns la sursa intregii lor fiintari, care nu au cunoscut iubirea in toata stralucirea ei… Cum ar putea sa iubeasca acesti oameni? Ei pot numai sa simuleze… S-ar putea chiar sa creada in mod sincer ca va iubesc. Insa, mai devreme sau mai tirziu, isi vor da seama ca este numai o pretentie, ca este numai un rol, o ipocrizie. Poate ca nu intentioneaza sa va insele, insa ce pot face aceste persoane?

Voi cereti sa fiti iubiti, iar celalalt cere, la rindul lui, acelasi lucru. Fiecare presupune ca partenerul este obligat sa iubeasca, si fiecare incearca din rasputeri sa o faca. Aceasta este o idee fixa, insa o asemenea idee nu duce la nimic. Ambii parteneri vor descoperi acest lucru, si fiecare il va reprosa celuilalt, plingindu-se ca ceva nu este in regula. De la bun inceput ei sunt de fapt niste cersetori, iar miinile lor, intinse catre celalalt pentru a cere, pentru a ruga, ramin goale.”

“Daca ii poti permite iubirii sa apara, atunci nu mai e nevoie de rugaciune, nu mai e nevoie de meditatie, nu mai e nevoie de nicio biserica, de nici un templu!”

.

Într-o lume tot mai însetată de cunoaştere spirituală, într-un secol în care căutarea de sine a îmbrăcat forme absolut inedite, iar barierele dintre religii par a începe să cadă, datorită înţelegerii faptului că acelaşi unic adevăr le-a fundamentat pe toate, îndrumătorii spirituali sunt cu atât mai necesari şi bineveniţi. Fie că tălmăcesc mesajul iluminaţilor care au trăit cu secole în urmă, fie că îşi expun propria viziune asupra căilor ce trebuie urmate în lumea modernă, aportul lor la limpezirea înţelegerii aspectelor evoluţiei este unul esenţial.

.

Drunvalo Melchizedek, fizician, inventator, vindecator si invatator, este primul om din lume (din timpurile contemporane) care a definit matematic si geometric corpul de lumina al omului, numit in timpurile stravechi Mer-Ka-Ba. El este un spirit foarte evoluat, venit pe Pamant cu o misiune foarte clara, legata direct de evolutia omului, in aceste timpuri de mare schimbare, si anume, activarea corpului de lumina.

Spre deosebire de multe alte fiinţe care vin din dimensiunile înalte, Drunvalo are memoria integrală a cine este el cu adevărat si tot ceea ce face, o face doar sub directa îndrumare a maeştrilor înălţaţi.

Povestea venirii lui pe Pământ este prezentată într-un film autobiografic, deosebit de emoţionant, în care ne explică totul despre el şi despre rolul şi misiunea lui.

Drunvalo Melchizedek studiază conştiinţa pură şi potenţialul uman de aproape patruzeci de ani. Cercetarea sa asupra redescoperirii corpului de lumină uman, asupra Mer-Ka-Ba, şi a felului în care geometria sacră este inclusă în cadrul corpului de lumină şi al întregii creaţii a fost împărtăşită prin ateliere de lucru şi cărţi.

Nu putem vorbi despre Drunvalo fără să menţionăm cărţile sale: Secretul străvechi al florii vieţii (în două volume), Spaţiul sacru al inimii şi Şarpele de lumină.  Aceste remarcabile lucrări au fost publicate în 29 de limbi şi vândute în peste 100 de ţări din întreaga lume – potrivit datelor publicate pe site-ul său.  Drunvalo susţine şi revista internaţională, în format electronic, cu peste un milion de cititori pe an, numită Spiritul lui Maat: http://www.spiritofmaat.com

Prin tot ceea ce face, Drunvalo ajută oamenii să-şi înţeleagă conexiunea lor intimă cu divinul. Mesajul pe care îl transmite, în aceste vremuri speciale pe care le trăim, este simplu, dar încă greu de împlinit: reamintiţi-vă, trăiţi şi creaţi din energia iubirii, din micul spaţiu al inimii, de acolo  unde este sursa întregii creaţii!.

Până nu trăieşti, măcar şi pentru o clipă, autentic şi profund, experienţa conectării cu Micul Spaţiu, întreaga informaţie pe care Drunvalo ne-o aduce, rămâne la nivelul minţii: înţelegem, credem, dar nu ştim cum să o facem, nu trăim în această stare. Să te uneşti cu Esenţa ta Divină, să fii co-creator, rămâne încă un vis al omenirii. Dar visul va deveni realitate! Întrebarea firească este: ne putem depăşi, oare, această stare, în care mintea duală ne conduce, încă, viaţa? Putem aduce acest vis măreţ în viaţa noastră? Putem ajunge să co-creăm din energia iubirii? Răspunsul este, evident, DA! Tot ce avem de făcut este să exersăm, astfel încât să ne reamintim. Aceasta cunoaştere se află în ADN-ul nostru, aşa că nu avem ce învăţa, ci trebuie doar să ne reamintim! Dar, pentru a declanşa acest uimitor proces de reamintire, este imperios necesar să ieşim din energia fricii.

Ştim deja că Drunvalo a adunat – sub îndrumarea directă a maeştrilor inălţaţi – munca şi experienţa sa de o viaţă şi a aşezat-o într-o structură nouă, pe care a numit-o Şcoala Reamintirii/Aducerii aminte, în cadrul căreia a creat o mişcare globală, intitulată Trezirea inimii iluminate. Pentru a-şi pune în aplicare acest măreţ proiect, Drunvalo a instruit serii de profesori, din 47 de ţări, aflate pe toate continentele.

Acum, învăţăturile sale sunt predate în toate limbile importante ale globului. Faptul că a pregătit profesori care sa predea aceste învăţături, că a sintetizat întreaga sa cunoaştere şi a oferit-o celor care caută drumul spre esenţa lor divină, va conduce cu siguranţă omenirea spre un alt nivel de conştiinţă.

Recomand: http://elenacocis.ro/drunvalo-melchizedek/
.
.
.

.

Într-o lume tot mai însetată de cunoaştere spirituală, într-un secol în care căutarea de sine a îmbrăcat forme absolut inedite iar barierele dintre religii par a începe să cadă, datorită înţelegerii faptului că acelaşi unic adevăr le-a fundamentat pe toate, îndrumătorii spirituali sunt cu atât mai necesari şi bineveniţi. Fie că tălmăcesc mesajul iluminaţilor care au trăit cu secole în urmă, fie că îşi expun propria viziune asupra căilor ce trebuie urmate în lumea modernă, aportul lor la limpezirea înţelegerii aspectelor evoluţiei este unul esenţial.

ECKHART TOLLE este considerat unul dintre cei mai originali şi mai inspiraţi călăuzitori spirituali ai timpului nostru. A avut o viaţă uluitoare. S-a născut în Germania, a trăit în Spania, a studiat în Anglia, a fost cercetător ştiinţific la Universitatea Cambridge.

 

La 29 de ani, în urma unei transformări spirituale profunde, vechea sa identitate a fost literalmente dizolvată şi viaţa i s-a schimbat radical.
Următorii ani şi i-a dedicat înţelegerii, integrării şi aprofundării acestei transformări care a marcat începutul unei intense călătorii interioare.


De la obsesia sinuciderii, depresie şi angoasă a ajuns la iluminarea spirituală. A venit un moment când a rămas fără relaţii sociale, fără casă, fără loc de muncă. A renunţat senin la tot. A trăit doi ani ca om al străzii. Dormea noaptea pe băncile din parc, îşi petrecea zilele în „beţia” celei mai intense fericiri.
Oamenii au dorit să ştie cum a atins pacea deplină. Aşa a devenit Eckhart Tolle unul dintre cei mai cunoscuţi învăţători spirituali care îşi poartă prin lume mesajul.

 

Eckhart Tolle nu s-a aliniat niciunei tradiţii sau religii, dar nici nu a respins vreuna. Invăţăturile sale transmit un mesaj simplu şi în acelaşi timp profund, cu claritatea şi simplitatea vechilor maeştri spirituali.

 

Scopul principal al cărţilor lui nu este acela de a instaura noi credinţe şi nici  de a încerca să ne convingă de ceva anume, ci de a înfăptui o schimbare în conştiinţa noastră, de a ne trezi.

 

 

În prezent, călătoreşte mult, răspândindu-şi învăţăturile în toată lumea.

 


”Cu cat ne apropiem mai mult de sfarsitul stadiului actual al evolutiei noastre, cu atat devine egoul mai disfunctional – in acelasi mod in care omida devine disfunctionala, chiar inainte de a se transforma in fluture.

Daca poti fi pe deplin multumit de faptul ca nu stii cine esti, ceea ce ramane este ceea ce esti tu cu adevarat – Fiinta de dincolo de uman, mai degraba un camp al potentialitatii pure, decat ceva ce este deja definit. Renunta sa te tot autodefinesti si sa te definesti in fata altora. Nu vei muri. Te vei trezi la viata.

Spune-i intotdeauna DA momentului prezent. Capituleaza in fata a ceea ce este. Spune-i DA vietii – si vei vedea cum viata incepe sa lucreze in favoarea ta, nu impotriva ta.

Suferinta incepe atunci cand, mental, etichetezi o situatie drept rea. Acest lucru creeaza o contractie emotionala  Cand lasi situatia respectiva sa fie, fara sa-i dai un nume, ai la dispozitie o putere enorma. Contractia emotionala te deconecteaza de acea putere care este insasi puterea vietii.”

.

.

.

„Îţi cer să înţelegi foarte clar că nimeni nu ştie mai mult decât tine. Nimeni nu are ceva să-ţi dea, ceva ce nu ai deja. Uită de şcoli, de profesori, de guru. Uită cunoaşterea seculară şi parohială. Uită dogmele, ştiinţele ezoterice şi metafizice. Nici una dintre ele nu te va elibera de suferinţă şi durere. Ele doar vor adăuga ceva la povara pe care o duci. Fii realist în privinţa experienţei pe care o trăieşti.

Aici există numai o singură persoană care trebuie să se trezească – şi aceasta eşti tu. Cei care au un dar să-ţi dea, nu-l vor ţine pentru ei. Cei care ţin pentru ei informaţia sau dragostea şi nu ţi le dau, nu au nici un dar pentru tine. Fereşte-te de cei care vor să te facă să joci cum îţi cântă ei, sau să nu mişti în front. Ei nu fac altceva decât să-şi umple buzunarele pe socoteala ta. Nu accepta ideea că mântuirea se află în altă parte. Nu este aşa. Tu ori ai cheia, ori nu o ai. Dacă o ai, trebuie să începi să o foloseşti. Dacă nu o ai, ia-ţi adio de la spiritualitate. Dacă altcineva are ceva ce tu nu ai, atunci tu şi cu el sunteţi condamnaţi împreună.

Cel mai bun lucru pe care-l poţi face este să laşi totul în urmă şi să pleci. De fapt, de ce să nu pleci oricum? De ce să nu faci orice îţi aduce bucurie? Chiar crezi că, făcând ceva serios, te vei trezi? Te asigur că aşa ceva iese din discuţie. Orice lucru pe care-l consideri serios va fi atacat pe toate planurile, până ce îţi vei da seama de absurditatea de a considera că ceva este sacru sau despărţit de viaţă. Iluminarea se produce odată cu un hohot de râs, nu cu un zâmbet înţelegător. Fii categoric cu oricine sau orice care ţi-ar da indicaţii sau ţi-ar lua libertatea.

Nu trăi după regulile altcuiva. Trăieşte după regulile lui Dumnezeu. Preţuieşte sinele foarte tare. El este şi trebuie să rămână de necontestat. Preţuieşte-i pe ceilalţi. Ei trebuie să fie întotdeauna respectaţi şi lăsaţi liberi. Fără nici un echivoc şi plin de bunăvoinţă, renunţă la relaţiile cu oameni sau organizaţii care îţi spun ce să gândeşti şi ce să faci. Nu accepta ideea că există ceva ce ai putea realiza, cu condiţia să te porţi mai bine, să fii mai vrednic, mai plin de spiritualitate, mai inteligent … poţi să adaugi ce vrei.

Nu umple buzunarele celor care îţi fac promisiuni deşarte. Nu contează ce-ţi promit: mai multă siguranţă, mai mulţi bani, mai multă pace a minţii, mai multă iluminare. Prieten al meu, eşti deja iluminat. Deja te afli în siguranţă deplină. Deja ai pacea minţii, cât şi toate resursele necesare pentru a-ţi împlini scopul creator. Există un singur lucru pe care nu-I ai – conştienta că toate acestea sunt adevărate. Nimeni nu-ţi poate da această conştientă. Nici eu, nici un vânzător de maşini vechi şi nici vreun înţelept care caută starea de samadhi. Dacă cineva îţi spune că poate, e momentul să râzi în hohote. Pune-ţi braţul în jurul umerilor lui şi spune-i că asta e cea mai bună glumă pe care ai auzi-o în ultimii cincizeci de ani. Mă auzi? Nimeni nu-ţi poate oferi această conştientizare!

Conştienta nu e un dar, ci un gest al sinelui, o mişcare energetică pentru a fi prezent şi a îmbrăţişa viaţa. Conştienta există a priori în toate fiinţele. E suficientă dorinţa de a fi conştient – şi conştienta există. Ea vine şi pleacă odată cu respiraţia. Dacă vrei să fii conştient, respiră! Inspiră pentru a îmbrăţişa acest moment. Expiră, pentru a-i da drumul. Respiră, respiră, respiră!
Fiecare respiraţie este un gest de conştientizare.

Dacă aş veni la uşa ta şi ţi-aş spune că vând respiraţii de cinci milioane de dolari bucata, ai crede că este o glumă, nu-i aşa? Mi-ai spune: „Foarte drăguţ din partea ta, dar am deja toate respiraţiile de care am nevoie”. Bineînţeles că ai. Dar tot timpul uiţi că le ai. Continui să-ţi cumperi poliţe de asigurare, să te îndrăgosteşti de un prinţ sau o prinţesă, să umbli după doctorul X care să te facă bine, sau după Swami Y – şi să capeţi totul pentru câţiva bănuţi. Vezi tu, cu toţii au nişte nume atât de lungi, încât mă mir că le poţi pronunţa!

Respiră, prieten al meu! Asta este, respiră rar şi adânc. Nimeni nu are ceea ce ai tu nevoie. Mă auzi? Nimeni! Vezi tu, eşti cu adevărat singur. Dar treaba nu e atât de gravă pe cât pare. Nu lipseşte nici o parte din tine. Dacă stai un timp destul de lung fără să dai altora din puterea ta, vei aduce înapoi toate aspectele fragmentate şi detaşate din tine însuţi – pentru bunul motiv că ele nu au dispărut niciodată. în goana ta spre ieşire, pur şi simplu nu le-ai mai văzut. „Dacă stai un timp destul de lung, le vei căpăta.” Grozav sfat din partea unui sfânt nu-i aşa?! „Cred că ar fi mai bine să-l trimit pe tipul ăsta la nişte cursuri sau seminarii de spiritualitate şi afaceri, pentru că altfel n-o să-şi găsească o cale în viaţă!”, gândeşti tu.

Hai să vă spun ceva. prieteni. N-am nevoie să-mi găsesc o cale. EU SUNT CALEA. Şi tot aşa sunteţi şi voi. Ia mai staţi puţin – şi o să prindeţi înţelesul. Pentru că nu l-aţi pierdut niciodată. Doar v-aţi prefăcut că l-aţi pierdut. Timp de o clipă aţi fost pe deplin prezenţi – iar în momentul următor trupul vostru era acolo, dar mintea era în vacanţă în Bahamas. Acum – după treizeci de ani, sau câţi or fi fost – puteţi să vă aduceţi înapoi, să vă cereţi trupul înapoi şi să fiţi prezenţi în clipa următoare. Puteţi crede că au trecut treizeci de ani între o respiraţie şi alta? Ar putea părea ciudat, dar vă spun că este ceva obişnuit. Nu trebuie să vă ruşinaţi. Data viitoare când te va întreba cineva câţi ani, ai spune adevărul: „Oamenii zic că am 45 de ani, dar n-am respirat decât de patru ori!” Glumesc. Chiar credeţi că glumesc?

De câte ori ai respirat complet conştient, fiind total prezent? Nu-ţi face griji în privinţa trecutului. începe acum! Respiră şi ce-re-ţi viaţa înapoi. Respiră şi dă drumul la cârjele mentale şi emoţionale pe care te-ai sprijinit. Respiră şi dă afară toate cuvintele care ţi-au fost spuse vreodată de către fiecare persoană autoritară. Respiră şi relaxea-ză-te. Respiră şi întăreşte-te. Respiră şi fii. Eşti autentic. Eşti intact. Eşti copilul marelui Spirit care ne însufleţeşte pe toţi”.

Paul Ferini

.

Mulţi indivizi sunt acum motivaţi de o dorinţă lăuntrică puternică de a trăi cu adevărat în viaţă bucuria, echilibrul, armonia şi iubirea necondiţionată. Aceste experienţe sunt, în mod automat, ale noastre, atunci când ne re-aliniem corpurile noastre fizic, emoţional, mental şi spiritual la frecvenţe înalte, mai rafinate. Re-alinierea frecvenţei noastre este ca şi cum am acorda o coardă a unui instrument la înălţimea sa perfectă.

Cu cât sunt mai fine frecvenţele pe care le emitem, cu atât sunt mai frumoase experienţele de viaţă pe care le atragem prin intermediul Legii universale a Rezonanţei.

De exemplu, corpul fizic poate rezona perfect cu nota muzicală „do”, câmpul de energie al corpului emoţional cu nota „re”, câmpul de energie al corpului mental cu nota „mi”, iar corpul spiritual cu nota „fa”. Atunci când aceste câmpuri de energie sunt perfect acordate cu „notele” lor, ele funcţionează împreună în mod armonios, iar viaţa devine magică. Atunci când sunt dezacordate, muzica este discordantă, neacordată, iar viaţa noastră nu curge armonios, sau nu o simţim ca fiind armonioasă.

Standardele şi aşteptările diferă de la individ la individ. La fel cum acordarea precisă a unui instrument este vitală pentru un muzician de profesie, un profan cu o ureche neantrenată nu poate recunoaşte nuanţele fine şi este, în mod corespunzător, mai puţin pretenţios. Există apoi, puncte personale de referinţă şi noi toţi ne fixăm standardele proprii de acceptabilitate. Cu toate acestea, oricine simte câtuşi de puţin că viaţa sa poate fi mai bună, va avea de câştigat prin realinierea şi acordarea câmpurilor sale de energie la o rezonanţă mai fină şi prin găsirea înălţimii de ton perfecte pentru acestea.

In dorinţa lor de a îmbunătăţi calitatea şi/sau lungimea vieţii, în ziua de azi multe persoane îşi urmează propria călăuzire lăuntrică pentru a se purifica – nu numai la nivel fizic, ci şi la nivel emoţional şi mental. Ele mănâncă mai puţin, de preferinţă mâncare uşoară.

Din punct de vedere emoţional, ei procesează şi renunţă la bagajul emoţional – emoţii de frică, ură, vinovăţie, grijă, nelinişte, supărare, mânie etc, – care, atunci când sunt nerezolvate, sunt înmagazinate în diferite organe ale corpului fizic. Această stocare a emoţiilor negative creează blocaje în câmpurile noastre de energie şi, în cele din urmă, duce la boală. La nivel mental, ei recunosc limitările impuse în viaţă de gândirea negativă şi felul în care energia urmează gândirea pentru a ne crea realitatea.

Gândurile, cuvintele şi acţiunile sunt forme de energie şi orice trimitem în exterior ni se întoarce, în conformitate cu legea karmică şi cu Legea Rezonanţei. Aceasta este natura energiei: orice ne oferă viaţa este acolo – din cauză că noi am atras-o către noi, prin frecvenţa noastră de vibraţie.

Pe scurt, una dintre cele mai puternice căi de a ne acorda câmpurile noastre de energie la rezonanţa lor „perfectă” este prin meditaţie şi prin a ne petrece zilnic un timp în Marea Tăcere dinăuntrul nostru.

Dincolo de uşurarea realinierii efective din punct de vedere energetic, meditaţiile ne permit să ne deschidem către călăuzirea lăuntrică – să învăţăm să ascultăm şoaptele Sinelui nostru Divin, până când şoaptele devin o voce clară şi puternică. Atunci când acţionăm bazându-ne pe ea, această călăuzire ne permite să trăim bucuria, iubirea şi armonia pe care le căutăm în toate aspectele vieţii noastre. Meditaţia aliniază câmpurile noastre energetice spirituale, mentale şi emoţionale. Această realiniere se reflectă în câmpul de energie, corpul nostru fizic, şi îl modifică.

Dieta, mâncarea uşoară, apa pură, proaspătă, angrenarea în exerciţii uşoare, nestresante, ne permit să ne realiniem, să reconstruim şi să ne modificăm zilnic câmpul de energie al corpului fizic şi să ne dezvoltăm sănătatea, vitalitatea şi longevitatea; însă nici una dintre acestea nu are puterea meditaţiei, atunci când mărim la maximum aportul de prana printr-o respiraţie specifică şi permitem energiei luminii albe să ne vindece şi să ne transforme.

Trăim într-o perioadă atât de minunată – zorii unei noi ere – şi avem capacitatea să creăm realitatea pe care o dorim, pur şi simplu, prin modificarea semnalelor energetice pe care le emitem şi prin înţelegerea legilor care guvernează întreaga materie.

Jasmuheen – In rezonanta
.
.
.

.
Citeva sfaturi din partea lui OSHO

Prima lectie a iubirii consta in a nu solicita iubire, ci in a o darui. Fiti dumneavoastra cel care daruieste. De regula, oamenii fac exact invers. Chiar si atunci cand daruiesc, o fac numai cu speranta ca iubirea lor le va fi returnata. Ei nu daruiesc de bunavoie, ci doar conditionat. Ei daruiesc, dar privesc cu coada ochilor sa vada daca primesc ceva inapoi. Ei nu cunosc legea naturala de functionare a iubirii. Este suficient sa turnati, sa revarsati, iar iubirea va veni. Si chiar daca nu vine, nu este nevoie sa va ingrijorati, caci adevaratul indragostit stie ca a iubi inseamna a fi fericit. Atunci, de ce sa va mai ingrijorati in legatura cu intoarcerea ei?

Iubirea este foarte rara. A cunoaste sufletul unui om inseamna a trece printr-o revolutie, pentru ca daca vrei sa cunosti sufletul unui om trebuie sa-l lasi si tu sa ajunga la sufletul tau. Trebuie sa devii vulnerabil, total vulnerabil, deschis. E riscant. E riscant sa lasi pe cineva sa-ti ajunga la suflet, e periculos, pentru ca niciodata nu stii ce îti va face acel om odata ce va ajunge sa-ţi cunoasca toate secretele, toate ascunzisurile. De aici frica. De asta nu ne deschidem. Cunoastem pe cineva superficial si credem ca ne-am îndragostit. Periferiile se intalnesc, iar noi credem ca noi ne-am intalnit. Dar de fapt nu este asa. Nu esti periferia ta. De fapt, periferia este granita unde sfarsesti, ea doar te inconjoara ca un gard. Periferia este locul unde sfarsesti tu si începe lumea.

Iubirea trebuie sa fie o relatie plina de prietenie, in care nimeni nu este superior, in care nimeni nu decide cum sa se desfasoare lucrurile, in care partenerii sunt pe deplin constienti ca sunt diferiti, ca abordarea lor in ceea ce priveste viata este diferita, ca modul lor de viata este diferit si, cu toate aceste diferente, se iubesc. Ei nu vor gasi nici o problema. Nu incercati sa creati ceva suprauman. Fiti umani si acceptati omenescul celuilalt, cu toate slabiciunile inerente naturii umane. Celalalt va comite probabil greseli, tot asa cum comiteti si voi, si va trebui sa invatati. A fi impreuna inseamna a invata sa iertati, sa uitati, sa intelegeti ca si celalalt este la fel de uman ca si voi.

Intr-o relatie profunda, dragostea cuiva poate avea rezonante in tine si iti aduce adancimile in fiinta. Sunt doua modalitati de a te descoperi: una este meditatia, cealalta este dragostea. Prin celalalt devii constient de fiinta ta interioara. El devine un drum pentru a ajunge la tine insuti. Cu cat dragostea este mai profunda, cu atat voi sunteti mai profunzi. Daca iubesti pe cineva si profunzimile tale vorbesc cu ale lui, ai o intalnire in Fiinta; daca nu se intampla aceasta, renunta – dar nu crea nici un conflict, batalie sau lupta pentru aceasta, nu va distrugeti unul pe altul. Cautati in alta parte persoana care exista si care va va iubi. Nu va stabiliti alaturi de cineva care nu este pentru voi.

Iubirea provenita din inima este intotdeauna dincolo de dualitate. Fiecare cauta acea iubire care depaseste dragostea si ura; din nefericire, cautarea are loc prin intermediul mintii, si acest fapt genereaza nefericire. Toti indragostitii simt esecul, deceptia, tradarea, insa niciunul nu considera ca este vina lui. In realitate, instrumentul pe care il folositi nu este potrivit. Este ca si cum cineva si-ar folosi ochii pentru a asculta muzica, realizand faptul ca astfel nu poate percepe nici un sunet. Insa ochii nu sunt facuti pentru a asculta, dupa cum urechile nu sunt facute pentru a vedea. Mintea este foarte practica, ea este un mecanism care calculeaza; mintea nu are nimic in comun cu iubirea. Iubirea va fi un haos, ea va rasturna totul. Inima nu are nimic in comun cu lucrurile practice, ea este mereu in vacanta. Ea poate iubi, si poate face acest lucru fara sa transforme iubirea in ura; ea nu este otravita de ura.

Fiecare este in cautarea iubirii, insa instrumentul prin intermediul caruia se realizeaza cautarea nu este potrivit; si de aici – esecul. Iar oamenii, vazind ca iubirea aduce cu ea numai ura, se inchid in ei insisi, zicind: “Iubirea este o prostie.” Construiesc un zid solid pentru a se apara impotriva iubirii. Facand insa acest lucru vor fi lipsiti de cele mai mari bucurii ale vietii, vor fi lipsiti de tot ceea ce este cu adevarat valoros.

Pentru a intelege iubirea, trebuie in primul rand sa fiti plini de iubire; numai atunci puteti intelege iubirea. Milioane de oameni sufera: ei doresc sa fie iubiti, insa nu stiu cum sa iubeasca. Iar iubirea nu poate exista ca un monolog; ea este un dialog, un dialog armonios. Nu ceea ce vi se ofera va multumeste; satisfactia provine din ceea ce daruiti voi celorlalti. Nu puteti fi multumiti daca sunteti cersetori, multumirea apare numai daca sunteti regi. Iar atunci cand daruiti iubire, deveniti un rege. Puteti darui atat de mult – este inepuizabil; cu cat daruiti mai mult, cu atat iubirea voastra devine mai rafinata, mai subtila, mai nuantata.

In momentul in care intelegeti ce este iubirea, in clipa in care experimentati iubirea, deveniti iubirea insasi. Atunci in voi nu mai exista nici dorinta de a fi iubiti, nici dorinta de a iubi; faptul de a iubi va deveni felul vostru firesc de a fi, la fel de natural ca si respiratia. Nu puteti face nimic altceva; veti fi – pur si simplu – plini de iubire. Daca iubirea voastra nu va gasi ecou, nu va simtiti raniti. Motivul este urmatorul: numai persoana care a devenit ea insasi iubirea, poate iubi. Puteti darui numai ceea ce aveti deja.

Nu are rost sa cerem iubire unor oameni care nu au cunoscut iubirea in viata lor, care nu au ajuns la sursa intregii lor fiintari, care nu au cunoscut iubirea in toata stralucirea ei. Cum ar putea sa iubeasca acesti oameni? Ei pot numai sa simuleze. S-ar putea chiar sa creada in mod sincer ca va iubesc. Insa, mai devreme sau mai tarziu, isi vor da seama ca este numai o pretentie, ca este numai un rol, o ipocrizie. Poate ca nu intentioneaza sa va insele, insa ce pot face aceste persoane? Voi cereti sa fiti iubiti, iar celalalt cere, la randul lui, acelasi lucru. Fiecare presupune ca partenerul este obligat sa iubeasca, si fiecare incearca din rasputeri sa o faca. Aceasta este o idee fixa, insa o asemenea idee nu duce la nimic. Ambii parteneri vor descoperi acest lucru, si fiecare ii va reprosa celuilalt, plangandu-se ca ceva nu este in regula. De la bun inceput ei sunt de fapt niste cersetori, iar mainile lor intinse catre celalalt pentru a cere, pentru a ruga, raman goale.

Cei care au gasit sursa iubirii in ei insisi nu mai au nevoie sa fie iubiti; in ciuda acestui fapt, vor fi iubiti. Ei vor iubi pur si simplu pentru ca au prea multa iubire, la fel ca un nor care vrea sa-si reverse ploaia, ca o floare care vrea sa-si imprastie parfumul, fara dorinta de a primi ceva in schimb.

Rasplata iubirii este iubirea insasi si nu faptul de a primi iubire. Acesta este unul din misterele vietii: atunci cand o persoana este rasplatita prin insasi iubirea pe care o raspandeste in jurul ei, multi oameni o vor iubi; fiind in contact cu ea, toate aceste fiinte vor gasi treptat-treptat sursa iubirii in interiorul lor. Ele pot fi in legatura cu o fiinta care isi raspandeste iubirea fara sa ceara nimic in schimb. Si cu cat aceasta fiinta impartaseste si raspandeste mai mult iubirea sa, cu atat iubirea este mai mare. Iubirea nu are nimic de-a face cu mintea, ea este un dans, un joc, un cantec, o bucurie. Daca se petrece, atunci este frumoasa. Cand iubirea apare in mod natural, frumusetea este si ea prezenta. Cand ea este fortata sa apara, singura care o insoteste este uratenia […]

Voi sunteti nascuti numai cu potentialul de a iubi. Evident, aveti inca de la nastere un trup; puteti fi un dansator, caci aveti un trup. Va puteti misca trupul si puteti deveni un dansator, dar dansul ca atare trebuie invatat. Iubirea este mult mai dificila. Este ca atunci cand dansezi cu altcineva. Este necesar ca si partenerul dumneavoastra sa stie dansul. Este o mare arta sa va gasiti un partener de dans potrivit, sa creati o armonie intre doua persoane, intre doua lumi diferite. Cand doua lumi se apropie una de cealalta, se poate produce o explozie. Iubirea inseamna armonie. Orice forma de fericire, sanatatea, armonia, toate se nasc din iubire. Invatati sa iubiti! Nu va grabiti cu casatoria, invatati mai intai sa iubiti. Nu este necesar sa asteptati rezultatele iubirii. Ajunge daca incepeti sa iubiti. In timp, veti constata ca o iubirea mult mai mare se intoarce la dumneavoastra. Nimeni nu poate intelege ce este iubirea decat iubind, la fel cum nimeni nu poate intelege ce este inotul decat daca este aruncat in apa. Oamenii sunt foarte nefericiti. Ei asteapta sa apara marea iubire, iar in asteptarea ei raman inchisi, inchistati in ei insisi. Ei nu fac altceva decat sa astepte. Poate va aparea de undeva vreo Cleopatra, iar atunci ei isi vor deschide inimile. Dar pana apare ea, ei uita complet ce inseamna sa-ti deschizi inima […]

Iubirea nu este o pasiune, o emotie. Ea este intelegerea extrem de profunda ca undeva, pe un anumit nivel, fiinta celuilalt va implineste. Undeva se inchide un circuit. Prezenta sa va face sa va constientizati mai bine propria prezenta. Iubirea confera intotdeauna libertatea de a fi tu insuti; ea nu are nimic de-a face cu posesivitatea. Nu confundati niciodata iubirea cu sexul, caci nu veti face decat sa va amagiti singuri. Fiti constient, iar atunci cand veti simti ca simpla prezenta a celuilalt – nimic altceva, simplul fapt ca celalalt exista –  este suficienta pentru a va face cu adevarat fericit, ca ceva infloreste undeva in interiorul fiintei voastre, ca un lotus cu o mie de petale, atunci se poate spune ca sunteti indragostit, iar atunci veti putea trece peste toate dificultatile pe care le va crea realitatea. Veti putea trece peste toate angoasele, peste toate anxietatile, iar iubirea voastra nu va face altceva decat sa creasca si sa infloreasca tot mai tare, caci atunci toate acele dificultati nu vor mai insemna altceva decat niste simple provocari. Depasindu-le, iubirea voastra va deveni astfel din ce in ce mai puternica.

Iubirea este eternitatea. Daca este prezenta, ea nu poate decat sa creasca. Iubirea cunoaste inceputul, dar nu si sfarsitul!

Nu incerca sa intelegi viata. Traieste-o! Nu incerca sa intelegi iubirea. Intra in iubire!

Osho

.

.

Oamenii au aceasta idee ca Dumnezeu nu e niciodata ilar, nu are umor, nu poate sa rada, si ca toata lumea trebuie sa aiba o atitudine serioasa atunci cand se refera la Divin. Vrei sa stii care este prima atitudine a lui Dumnezeu?

Iat-o: “Este tot numai veselie si bucurie”. Din cele 5 atitudini (bucurie, dragoste, acceptare, binecuvintare si recunostinta),  bucuria este prima.

As dori sa va relaxati putin. Nu va luati prea in serios. Faceti haz de voi insiva. Dati-le si altora posibilitatea sa faca la fel.

Cineva bine spunea: “O sa te maturizezi in ziua in care ai facut zdravan haz de tine insuti”. Fara voiosie si bucurie nu exista nimic. Veselia si bucuria sunt Sufletul.

Sufletul este ceea ce voi numiti veselie si bucurie. Veselie si bucurie pura. Veselie si bucurie fara sfarsit. Veselie si bucurie nealterata, nelimitata, fara restrictii. Aceasta este natura sufletului. Un zambet este o fereastra spre sufletul tau. Rasul este usa.

Dar daca sufletul este asa de bucuros, voi de ce nu sunteti? E o intrebare minunata. Raspunsul se afla in mintea ta. Trebuie ,,sa-ti iesi din minti” pentru ca sa fii bucuros, daca vrei sa eliberezi veselia si bucuria care se afla in inima ta.
Inima voastra este coridorul dintre suflet si minte. Veselia si bucuria din sufletul vostru trebuie sa treaca prin inima, astfel ,,nu va intra niciodata in mintile voastre.”

Sentimentele sunt limbajul sufletului. Daca aveti o minte inchisa, ele se vor retrage in inima. De aceea, cand sunteti foarte, foarte  tristi, spuneti ca vi se rupe inima.  Si de aceea, cand sunteti foarte, foarte fericiti, spuneti ca va plesneste inima de fericire. Deschideti-va mintile, permiteti sentimentelor voastre sa fie exprimate, sa fie impinse in afara, iar inima voastra nici nu se va rupe, nici nu va plesni, ci va fi un canal prin care energia vietii va curge liber in sufletul vostru. Veselia si bucuria sunt viata care se exprima. Curgerea libera de energie a vietii este ceea ce voi numiti veselie si bucurie.

Esenta vietii este Unimea – unimea cu Tot Ceea ce Exista. Aceasta inseamna viata: unitatea care se exprima. Sentimentul de unitate este sentimentul pe care voi il numiti dragoste, de aceea in limbajul vostru se spune ca esenta vietii este dragostea. Veselia si bucuria sunt, prin urmare, dragostea care se exprima liber.

Ori de cate ori exprimarea libera si neingradita a vietii si dragostei – adica, experienta unitatii si unimii cu toate lucrurile si cu toate fiintele constiente – este interzisa sau limitata prin orice circumstante sau conditii, sufletul care este veselia si bucuria insasi nu se exprima pe deplin. Veselia si bucuria neexprimate pe deplin reprezinta sentimentul pe care voi il numiti tristete.

Dar cum poate sufletul sa fie trist, daca esenta lui este voiosia?
Deoarece ati inteles gresit natura universului. Deoarece inca vedeti lucrurile ca separate. Nimic nu este separat. Nu exista nimic in Univers care sa fie separat de altceva.

Fierbintele si recele sunt acelasi lucru, in grade diferite. Tot asa sunt si tristetea si veselia. Tristetea si veselia sunt doar doua nume. Ele sunt cuvinte pe care le-am folosit pentru a descrie niveluri diferite ale aceleasi energii. Expresii diferite ale Fortei Universale.

Aceasta este energia insasi a vietii, aceasta curgere pe care o numesti tristete/veselie. Aceasta energie poate fi exprimata intr-un mod pe care l-ati numit veselie si bucurie permanenta. Asta deoarece energia vietii poate fi controlata. Voi puteti mari viteza vibratiei de energie a vietii, de la tristete la veselie si bucurie asa cum schimbati un termostat de la rece la cald.

Adevar Va spun Eu voua: Daca aveti bucurie si veselie in inimi, puteti vindeca orice moment. Dar cum sa purtam veselia si bucuria in inimi, daca ea nu este acolo? Este acolo. Nu puteti simti veselia pana cand nu o lasati sa iasa.

Cum? Ajutandu-l pe altul sa o simta.
Lasati sa iasa bucuria care se afla inauntrul altuia si, in felul acesta, voi dat drumul la bucuria care se afla in interiorul vostru.

Puteti realiza treaba asta cu ceva simplu, cum ar fi un zambet. Sau un compliment. Sau o privire plina de dragoste. Poate fi de asemenea realizat prin ceva deosebit de elegant, care inseamna a face dragoste. Prin aceste metode puteti elibera veselia si bucuria in celalalt, cat si prin multe altele.
Cu un cantec, cu un dans, sau cu miscarea unei pensule, sau cu modelarea lutului, sau facand vorbele sa rimeze. Tinandu-va de mana sau lasand mintile sa se intalneasca, sau sufletele sa se imprieteneasca. Odata cu crearea reciproca a orice care este bun si frumos si folositor. Puteti elibera veselia si bucuria celuilalt prin toate aceste metode, cat si prin multe altele.

Prin a impartasi un sentiment, a spune un adevar, a pune capat furiei, a alina o judecata de valoare. Prin bunavointa de a asculta si bunavointa de a vorbi. Prin decizia de a ierta si alegerea de a lasa sa treaca de la tine. Prin hotararea de a da si bucuria de a primi. Iti spun ca exista o mie de modalitati de a elibera bucuria si veselia  in inima celuilalt. Exista sute de mii de cai si vei sti cum sa procedezi in momentul in care te hotarasti sa o faci.

Du-te deci si traieste astfel incat sa poti raspandi bucuria si veselia in sufletul tau, sa le simti in inima ta si sa le cunosti in mintea ta.
Dumnezeu este viata la nivelul vibratiei celei mai inalte, care este bucuria insasi.

Dumnezeu este tot numai bucurie si veselie.

“Prietenie cu Dumnezeu” –  Neale Donald Walsch
Sursa – http://www.humanitysteam.ro

.

.

Doua fete au fost duse de tatal lor in casa unui intelept. Acesta dorea ca ele sa aiba parte de o educatie aleasa. Intr-o zi, una din ele s-a hotarat sa-l insele pe intelept. A prins un fluture si i-a spus surorii sale:
– O sa ascund fluturele in mainile mele si o sa intreb inteleptul daca e viu sau mort.
Daca va zice ca e mort, imi voi deschide mainile si il voi lasa sa zboare.
Daca va zice ca e viu, il voi strange si il voi strivi. Si astfel orice raspuns va avea, se va insela!

A mers in fata inteleptului si i-a spus:
– Am aici un fluture. Spune-mi inteleptule, e viu sau mort?
Inteleptul a suras si a spus:
– Depinde de tine, fiindca e in mainile tale!
Asa este si viata noastra. Nu trebuie sa invinovatim pe nimeni cand ceva nu merge bine. Noi suntem responsabili pentru ceea ce dobandim sau nu. Viata noastra e in mainile noastre. De noi depinde ce alegem sa facem din ea!

.

Preaiubitilor,

A vă menţine împământați, este pasul cel mai important de facut acum. Fiecare sunteţi aici pentru a aduce aspectele voastre cele mai înalte în corpul fizic şi este important să aveţi o fundație solidă ca să faceți acest lucru. Ceea ce căutați este în voi şi nu în lumea exterioară! In fiecare zi, citeva minute, permiteti-va sa simțiti cum pulsul inimii voastre vibreaza în ritm cu cel al Pământului, pentru că aceasta vă va conecta si vă va acorda pe voi cu Pământul, iar nivelul vostru vibrational va fi înălțat. Încredeți-vă în ghidarea voastră interioară în activitatile de zi cu zi şi urmaţi îndemnurile Sinelui, pe măsură ce acestea apar!

Multe evenimente nemaiintalnite au loc la nivel cosmic şi cei care urmează ghidarea lor interioara ştiu că acestea nu sunt timpuri obişnuite pe care le trăiti. Este nevoie de fermitate, curaj, încredere şi perseverenţă pentru a continua pe calea voastră de zi cu zi. Este dificil să înţelegeți semnificaţia transformarilor și vă recomandăm: cea mai bună cale este de a merge în interior, in inima, în fiecare zi,  pentru a vă alinia în mod intenţionat/constient cu Sinele vostru Înalt si a-i cere îndrumare.
Multe transformări au loc si în interiorul Pământului, si se manifestă ca mişcări la suprafaţă (cutremure, furtuni, vulcani). Acestea vor continua să aibă loc pe măsură ce sunt făcute ajustările Pământului în tranziţia sa la dimensiunea mai înaltă. Simțiți iubire, iubire necondiţionată pentru Pământ şi pentru toţi locuitorii săi, în timp ce au loc aceste schimbări, și imaginați-vă cum izvorăște o lumina mare din inima cristalină de diamant a Pământului în grilele sale cristaline şi, mai departe, în Cosmos! Păstraţi-vă inimile mereu acordate la perspectiva cea mai înaltă a Planului Divin şi rămâneți calmi şi centrați! Rămânand echilibrati,  ii ajutati pe cei din jurul vostru să rămână calmi şi liniştiți, iar acest lucru este de cel mai mare ajutor.

Este momentul de a mentine în continuare deschiderea chakrei inimii voastre şi a deveni conştienți că puteți  face acest lucru, pentru că din acest portal energetic din voi este activată calea voastră personală. Acest lucru este important, pentru că atât de mulţi dintre voi sunteți situați în zonele în care trezirea oamenilor nu a avut loc încă şi astfel este necesară calitatea credinţei şi a perseverenţei pentru a continua, aparent singuri şi neînţeleși, călătoria voastră spirituală. Este nevoie de iubirea cea mai înaltă, şi fiecare dintre voi primeste acest fel de iubire în mare abundenţa!.

Lăsați lumina din interior, lumina care sunteţi cu adevărat, să strălucească în aceste zile de tranziţie de la o lume la alta, deoarece acest lucru este foarte util tuturor! Se poate ca ei să nu o vadă, dar ei o vor simti la nivel profund. Pe măsură ce Sinele vostru Înalt și măreața voastră prezență EU SUNT se ancorează mai profund în voi, le va permite celor din jurul vostru să facă acelaşi lucru şi tranziţia va deveni mult mai uşoară şi mai fină pentru ei.

Străluciți, dragii mei, cum aţi putea fi altcineva decât ceea ce sunteţi cu adevărat: Divinul in manifestare?!!

Până săptămâna viitoare ….

EU SUNT Hilarion!

© 2012 Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana (Soo-tam-ah) Păstrător al simfoniilor Grației
www.therainbowscribe.com

.

Iubirea și lumina care este necesară în călătoria voastră spre ascensiune se reflectă în realitatea voastră, în fiecare moment. Nu puteţi iubi în trecut, pentru că acel moment a trecut. Nu puteţi iubi în viitor, deoarece detaliile sale nu au fost încă create şi fiecare aspect al viitorului depinde de ceea ce faceți în fiecare moment prezent. Dacă doriţi ca viitorul să fie plin de bucurie, satisfăcător, iubitor si abundent, trebuie să creaţi acea energie în acest moment. Nu fiți distrași de ceea ce pare a fi momentul, rezultatul său vă asteaptă să trimiteți lumină, să schimbați energia sa, permiţând dorinţelor voastre să fie concentrarea voastră, recunoscând ceea ce aţi creat şi ridicând frecvenţa sa prin trimiterea de iubire si lumina celor mai întunecate aspecte ale sale.

Fiecare lucru de care sunteți conştienţi și pe care îl judecați este parte a trecutului şi, deşi pare să fie real, prezent şi permanent, acesta este doar un ecou al celei mai recente manifestări a voastre. Când puteți percepe un rezultat, vă uitați la trecut! Când cunoaşteți un rezultat, experimentați rezultatul unei manifestări care a fost deja creată! Prin atenția voastră pe crearea și manifestarea în momentul prezent, fiind conştient de trecut, ca o hartă care indică unde aveţi nevoie să vă concentrați lumina, vindecați trecutul şi creați viitorul la o vibrație mai înaltă. Dacă percepeți realitatea voastră ca lipsita de iubire, pace, bucurie sau abundentă, sunteți conştienţi unde este necesar ca iubirea si lumina voastră să actioneze în prezent. Mai degrabă decât să judecați un rezultat ca bun sau rău, fiți conştienţi unde puteţi trimite mai multă lumină, fiți mai responsabili şi conectați-vă cu ghidarea voastră interioară pentru a crea un rezultat diferit!

Atunci când judecați trecutul sau criticați eforturile voastre, vă blocați energia în trecut şi ramineti în acel moment care se repetă iar si iar în momentul următor. Trecutul este o hartă a modului în care v-ați folosit lumina şi energia şi realitatea voastră reflectă un ecou al cărui scop este de a vă arăta ceea ce ati creat, astfel încât să puteţi alege să continuați în acea direcţie sau să faceți ceva diferit. Faceti alta alegere! Prin a fi pe deplin împământați, în fiecare moment prezent, şi folosind ceea ce percepeți în ecou, este semnalul de a schimba frecvenţa voastră energetică prin trimiterea de mai multă iubire şi lumină vouă înşivă! Un nou viitor este creat din iubire şi lumină! (în timp ce trecutul este re-creat de judecată şi întuneric).

Rămâneți în iubire în fiecare moment, iubiți fiecare circumstanţă pe care o judecați ca o limitare, iertați pe cei care v-au rănit şi trimiteți lumina fiecarei situaţii nerezolvate, astfel încât să vă împuterniciți pe voi înșivă dincolo de trecut, dincolo de durere şi de judecată şi dincolo de temerile voastre! Voi sunteti lumina lui Dumnezeu şi promisiunea de ascensiune! După cum iubiți în momentul prezent, așa permiteți viitorului să devină: ecou de lumină, în loc de un ecou de întuneric şi frică. Acesta este modul în care creaţi raiul pe Pământ, promisiunea de ascensiune pentru voi şi pentru lume!
Arhanghelul URIEL

Copyright (c) 2012 de Jennifer Hoffman.
Toate drepturile rezervate
http://enlighteninglife.com/

SANANDA

.

Eu sunt Sananda, și vă aduc cuvinte de încurajare pentru pacea eternă, pentru că voi sunteți cheia și sursa acestui demers, dragii mei prieteni.

De multe ori ați întrebat când va fi pace, o pace atotcuprinzătoare pe care toți să o vadă, să o experimenteze și să se bucure de ea,  În adâncul vostru, voi cunoașteți răspunsul. Este în inimile voastre! De acolo vine! Și așa a fost întotdeauna.

Din momentul în care ați căzut în dualitate, ați știut asta, dar această cunoaștere a fost acoperită și  înlocuită cu nevoia de a-i acuza pe alții. V-ați pierdut cunoștințele Sursei, așa că ați călătorit în lung și-n lat căutând Adevărul.

Acum vă întoarceți înapoi la Sursă, la adevărul din inimile voastre. Și descoperiți că fiecare respirație, fiecare gând creează sau nu creează pacea. Nu ceea ce vecinii voștri fac sau gândesc, ci ceea ce voi faceți sau gândiți conteaza, ei au doar posibilitatea de a se conecta la vibrația voastră și să înceapă să construiască pe ea.

Voi știți asta cu totii, dar cât de mult vă dați seama că în acest moment voi puteți face o mare diferență față de ceea ce ați crezut până acum? Imaginați-vă o lume a păcii, dar prima dată imaginați-vă și conectați-vă cu pacea din inimile voastre. Ce o acoperă? Ce o trage înapoi? Sunt resentimente, frică sau ură? Acum aveți șansa de a le spăla cu energiile intense care vin spre voi.

Vă rog să încercați să priviți în jurul vostru și să vedeți ce nu este pașnic, ce nu este iubire, și radiați Iubire și Pace din interiorul vostru, zi de zi, minut de minut, dragi prieteni! Voi sunteți Cheia, voi sunteți Sursa, voi sunteți impulsul schimbării! Voi trebuie să vă concentrați și să acționați : Pacea vine din voi!

Voi creați miracolele, voi le faceți posibile! Voi sunteți Sursa ! Aici și Acum! Ego-urile voastre vă spun că nu este așa, dar așa este! Permiteți-vă să îmbrățișați toată lumina și iubirea ce vin de la Soarele Central și lăsați-le să curgă prin toate celulele voastre până când acestea vor străluci. Lăsați-le apoi să vă umple și radiați  peste tot în jurul vostru, și în Mama Pământ, si către toate ființele simțitoare sau nesimțitoare!

Simțiți schimbarea energiei pe măsură ce faceți acest lucru, dragii mei! Ați mai făcut acest lucru de multe ori  înainte și tot timpul înainte de a cădea în dualitate, și mulți dintre voi o fac și acum din nou.  Acum vă amintiți scopul vostru, dreptul vostru din naștere, puterea și gloria voastră, fiecare dintre voi!

Săpați adânc în memoria voastră, în inima sursei voastre și adunați-vă tot curajul și, odată pentru totdeauna, fiți Sinele Vostru Înalt, cu toată cunoașterea și puterea, eliberati Pacea, voi înșivă, în voi înșivă, aprindeți-o și în ceilalți și în lumea din jurul vostru!

Eu sunt Sananda și sunt întotdeauna cu voi!

http://www.franheal.wordpress.com
http://www.franhealing.com/Current-Channelled-Message.html

 

Multumim Monicai  Poka

Mesajul Arhanghelului Uriel

Profesorii sunt toţi cei care participă la viaţa voastră. Profesorii voștri sunt cei care vă servesc în moduri care vă bucură şi pe care le apreciați, şi cei care vă servesc în moduri care vă rănesc. Fiecare dintre ei vă iubesc şi participă la viaţa voastră în scopul vindecării, al creşterii, al învăţării şi al transformării voastre. Așadar, profesorii voștri sunt cei care reprezintă cele mai mari provocări la nivel emoțional, care „vă mișcă” în vibraţiile energetice mai înalte, în învăţarea mai extinsă şi într-o trăire mai intensă. Haosul este un motivator uman excelent şi cei care creează haos pentru voi răspund la apelul sufletului vostru pentru vindecare. Toți profesorii voștri vă binecuvântează în vreun fel și binecuvântarea lor este o expresie a grației.

Este greu să-i binecuvântați pe cei care v-au rănit, dar asta este din cauza faptului că voi credeţi că binecuvântarea este un act emoțional. Binecuvantarea este un schimb energetic care recunoaşte participarea lor în călătoria vieţii voastre şi rolul lor în procesul vostru de vindecare, de învăţare, de creştere şi de transformare. Asta, de asemenea, îi înștiințează ca ați terminat cu lectia pe care o împărtăşesc cu voi. Spatiul energetic pe care îl menţin pentru voi este unul care l-aţi creat împreună cu ei, pentru a finaliza un aspect al vindecării voastre. Ei sunt dispuşi să menţină spaţiul pentru voi până când nu vă mai servește. Şi când îi binecuvântați le aduceți la cunoștință că pot elibera acea energie/lectie.

Ca si iertarea, binecuvântarea este un act care eliberează corzile de conexiune energetică şi frecvenţa pe care aţi purtat-o vieți la rând cu profesorii voștri. Voi, de asemenea, aţi fost o provocare pentru profesorii voștri şi menţineţi acest spaţiu de vindecare unul pentru celălalt. Când îi binecuvântați, acesta este un act al sufletului, nu un act al inimii sau minții emoţionale inferioare, setaţi noi frecvenţe energetice în viaţa voastră care eliberează toate stringurile asociate cu profesorii voștri. A binecuvânta înseamnă a te conecta cu grație şi din grație, si intotdeauna iau naștere noi paradigme de viaţă.

Judecățile pe care le aveţi faţă de profesorii voștri sunt opinii create de așteptările minții, de modul în care alţii „ar trebui” să vă trateze. Dar aceste judecăți se bazează pe percepţia unei singure conexiuni în această viaţă. Extindeţi viziunea voastră de viaţă pentru a include alte vieți, alte frecvenţe şi calea voastră de vindecare! Profesorii voștri vă obligă să vă vindecați, să învăţați lecţiile de viaţă, să creșteți dincolo de aspectele legate de vindecare şi să transformați viața şi ființa voastră. Când binecuvântați profesorul (fără judecată), încheiați acest ciclu şi îl eliberaţi pe el si pe voi de vieţi întregi de învăţare şi, astfel, noile paradigme de viaţă, cărora le-ați dus dorul, sunt acum parte a frecvenţelor voastre de bucurie, iubire, abundență şi împlinire.
Fiti binecuvintati, dragi oameni!

Sursa: http://enlighteninglife.com/bless-your-teachers/
Traducere: Eliza

Primit de Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana

Am pus aici un sfat primit de la Hilarion prin channeling si o meditatie a Arh. Mihail cu intentia de a sustine procesul intens de transformare prin care trecem acum.

Preaiubiților,

Fiecare dintre voi este prins în procesul de curăţare şi de eliberare, care vă face pe unii dintre voi să credeți că veți fi blocați în această etapă de metamorfoză pentru totdeauna. Prindeți curaj, dragii mei, pentru că nu sunteți singuri. Ce are loc în prezent este o eliberare în masă şi nu există nimeni de pe fața acestei planete, care să fie scutit de asta. Frecvenţă înaltă ce se manifestă în prezent în atmosfera Pământului iniţiază schimbări majore în fiecare structură de pe planetă. Continuați în eforturile voastre de a fi în armonie cu aceste energii, pentru a experimenta mai multă grație şi uşurinţă în corpurile voastre, și în vieţile voastre de zi cu zi.

Să ştiţi că sunteți întotdeauna înconjurați de o multime de ajutoare angelice, care vă ajută cu mare bucurie şi dăruire. Trebuie doar să cereți și venim. Putem face mai mult atunci când suntem solicitați de voi în eliberarea şi retragerea programelor vechii paradigme şi modelelor mentale care trebuie să fie șterse. Cereți şi apoi stați liniştiți vizualizănd echipele Angelice cum retrag vechile obiceiuri şi modelele mentale din chakra coroanei cu un vid înlocuind energia vidului această procedură creată cu o Lumină măreață, Lumina albă-aurie. Vedem că multora dintre voi le este greu să-și amintească de la o zi la alta intenţia de practică sârguincioasă din ziua precedentă. Nu vă mustrați despre eșecul vostru perceput pentru a face acest lucru … doar  odihniți-vă şi fiți deschişi şi receptivi la noile şabloane de programare, care vă sunt date.

Aceia dintre voi care au făcut munca şi au perseverat în toate aceste activităţi de curăţare vă veți găsi Calea deschizăndu-se spre activităţi cu mai multă fericire şi bucurie, care vă vor conduce la scopul şi misiunea voastră Divină. Activitatea de ancorare a Lumininii voastre în miezul cristalin al Mamei Pământ o ajută să se adapteze şi să se recalibreze. Ea este întotdeauna atât de recunoscătoare pentru fiecare om preaiubit, care își face timp în fiecare zi pentru a stabili această intenţie şi a ancora măreața Lumină din cosmos. Schimbările încep în ea  așa cum încep în fiecare om şi apoi se răspândesc în întreaga ei structură energetică. Așteptați-vă la neaşteptat şi rămâneți în echilibru, indiferent de ce se întâmplă. Sunteţi pregătiți – aveți mare putere pentru a rămâne echilibrați în orice situaţie.

Multi dintre voi realizați de fapt, că timpul între creaţie şi manifestare este mult mai scurt decât obișnuia să fie. Voi vedeți de fapt rezultatele eforturilor voastre de imaginație avănd loc în faţa ochilor voștri. Acum este un astfel de timp, pe Pământ, în care voi, ca un co-creator cu Sursa angajați puterea la dispoziţia voastră şi vedeți cât de binevoitoare şi susţinătoare poate fi, în răspunsul său. De fiecare dată când vorbiți adevărul vostru şi stați în Lumina care sunteți, noile energii vă sprijină, așa că acum este un moment oportun pentru a crea cea mai mare splendoare atât în interiorul cât şi în afara Ființei voastre. Tot binele care ar fi trebuit să vină la voi pe parcursul acesteii vieţi vine acum înapoi la voi nestingherit de polaritatea sa opusă. Acest lucru ar putea dura  pentru unii dintre voi, până când vă dați seama cât de minunate devin cu adevărat vieţile voastre şi că acest lucru este dreptul vostru divin ca copil al Creatorului a toate.

Continuați în eforturile şi observaţiile voastre a felului cum funcţionează noile legi, care vă transformă viaţa în mai bine în toate modurile. Acest lucru va necesita credinţa şi încrederea voastră până când recunoașteți acest lucru în experienţa voastră de zi cu zi. Fiți în bucurie , preaiubiților, acceptați acest nou mod de a fi și deveniți Ambasadorii ce merg în acest nou mod de Ființare. Fie ca fiecare acţiune, cuvânt şi faptă să reflecte această evlavie pe măsură ce lucrați zilnic.

© 2012 Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana (Soo-tam-ah) păstrător al simfoniilor Grației

http://www.therainbowscribe.com
Traducere : Eliza
Sursa: http://lumina-lumii.blogspot.com

In completarea sfaturilor date de Hilarion, recomandam doritorilor, o meditatie a Arh.Mihail – Meditaţie pentru eliberarea vechilor tipare, al carei text si inregistrare audio le gasiti pe site-ul: http://www.lucratorul-in-lumina.com la rubrica  Meditatii in grup.

.

.

.
Am pus aici un sfat primit de la Hilarion prin channeling. Ne ajuta sa intelegem prin ce trecem in aceasta perioada.

Preaiubitilor,

Mulţi dintre voi constatați un sentiment de somnolenţă, care vine seara devreme și nu aveți de ales decât să mergeți la culcare, deoarece sentimentul este atât de puternic. Aceasta este o perioadă în care lucrăm la ajustarea câmpurilor voastre de energie şi acest lucru se realizează cel mai bine în timp ce corpul fizic este la o odihnă profundă. Dacă vă confruntaţi cu acest simptom, atunci să ştiți că este rândul vostru să fiți acordați şi ajustați. Fiecăruia și întregii familii de lucrători în lumină îi este oferită această atenţie personală, în scopul de a accelera procesul de transformare.

Încurajați-vă şi aveți înţelegere pentru voi înșivă atunci când se întâmplă acest lucru, nu sunteți indolenți sau leneşi, aceasta este pur şi simplu parte din proces, acceptați şi nu încercați sa schimbați. Unii dintre voi se simt inconfortabil în corpurile voastre, la anumite perioade ale zilei, si acest lucru va trece, de asemenea. Ascultați la semnalele ce vă sunt date şi odihniți-vă a tunci când considerați necesar, luați măsuri atunci când vă simţiţi robuști şi stați într-un cadru pozitiv, înălţaţi mintea cât mai mult posibil! Dacă vă vin gândurile negative în minte, treceți imediat la o idee înălţătoare! În acest fel, vă stăpâniți tiparele voastre de gândire.

Chakra inimii se deschide mai larg în fiecare zi şi acest lucru poate provoca, uneori, palpitaţii, în această zonă. Dacă se întâmplă, doar relaxaţi-vă şi odihniţi-vă pentru câteva momente până când trece. Vor continua să fie multe dureri inexplicabile care vin şi pleacă în diferite părţi ale corpului vostru şi acest lucru este un semn că au loc initierile şi ajustările. Acesta este un timp de acceptare a ceea ce vine, mai degrabă decât de rezistenţă, din cauza aşteptărilor preconcepute despre ceea ce ar trebui să fie. Multe proiecte ar putea să fie puse în aşteptare pe măsură ce fiecare trece prin acest proces. Să știți că toate vor fi reluate din nou atunci când este momentul potrivit şi totul va curge lin, cu gratie și ușurință, atunci când se întâmplă acest lucru.

Poate aţi observat că interacţiunile personale dintre oameni trec printr-o schimbare pozitivă. Mulţi oameni exprimă acum sentimentele lor cele mai adânci și gândurile mult mai uşor decât înainte şi acest lucru este un pas foarte pozitiv spre conștiința de unitate. Când ne putem accepta toți reciproc, fără critici şi judecăţi, se deschide calea pentru o comunicare mai profundă şi mult mai importantă. Acest lucru favorizează încrederea unul în celălalt şi persoana adevărată din spatele măştii poate străluci Lumina ei în Lume.

Fiți mândri de cine sunteți! În întregul Univers nu există nici un altul exact ca voi. Sunteți unici şi o parte integrantă a întregului! Fără voi, în această lume, la acest moment, un element important al Întregului ar lipsi. Practicați păstrarea de gânduri pline de iubire şi binecuvântați cât de des puteţi, pe tot parcursul zilei, acest lucru ajutindu-va la ancorarea Sinelui vostru Christic. Identificați-vă, pe cât posibil, cu atributele înalte ale Sinelui vostru, onorați-vă Sinele şi aduce-ți-l în manifestare!Acolo unde vă sunt gândurile voastre, sunteți și voi, de asemenea! Aceasta perioada necesită atenția crescuta a fiecăruia dintre voi! Faceți fiecare acest lucru! Inimile noastre sunt pline de iubire pe măsură ce privim cum mergeți în fiecare zi în cea mai înaltă integritate a voastră, dragilor.

Să ştiţi că sunteţi fiecare înconjurați de Familia de Lumină şi mergem împreună cu voi!

In anul 2005, printr-un mesaj transmis prin Celia Fenn, Arhanghelul Mihail ne informa ca pe data de 5 martie o spirala de energie va fi eliberata din centrul galactic, o spirala care continea coduri de creatie noi (coduri sau activatori) si care va patrunde in pamant printr-un portal special din Hawaii. Aceasta energie s-a impamantat, pe 5 martie 2005, si a activat codurile stravechi care existau acolo, coduri ale matricei Pamintului, urmind ca in alte etape sa activeze alte puncte importante pe planeta. S-a activat planul original al Pamintului–Paradis, plan stocat in inregistrarile akashice ale planetei. Ca orice fiinta vie, si planeta are setul de inregistrari ale ADN-ului planetar, inregistrari referitoare la tot ce a experimentat planeta de la crearea sa.

Cind pe Pamint vine un nou calup de energie, frecventa noastra vibrationala se accelereaza, de asemenea, si multi dintre noi experimentam simptome fizice ale procesului de curatare/purificare. Unele dintre simptome pot fi:

a) oboseala extrema si epuizare, cuplata adesea cu tulburari de somn;

b) dureri in articulatii, in special in coapse, gambe si genunchi;

c) dureri in zona inimii;

d) greata si crampe la stomac;

e) dureri de cap (baza cefei);

f) depresii etc., etc.

Cei care opun rezistenta, neacceptind aceste energii, vor suferi mai tare. Va reamintesc, in noua energie nu trebuie sa opunem rezistenta la nimic. Lucram cu acceptarea si eliberarea: inspiram, integram si eliberam orice energie vine. Lasam energiile sa curga continuu. Nu blocam nimic!

Alegem sa eliberam toate blocajele, pentru a putea sa intram in puterea noastra divina si sa ne bucuram creând noul pamint.

Pe data de 11-nov. 2011 este un alt portal foarte important pentru planeta si pentru noi toti. Vom beneficia de energii divine inalte si e bine ca fiecare sa fie in echilibru pentru a putea primi cit mai multa energie noua si, de asemenea, sa daruiasca planetei cit mai multa lumina. Lumina se impaminteaza prin noi si e bine sa fim cit mai multi in starea de echilibru, iubire, stralucire.

Va reamintesc, cu iubire, ca instrumentul cel mai usor il avem cu noi: respiratia constienta! Incercati sa fiti prezenti in tot ce aveti de facut in cursul zilei, la serviciu sau acasa! Respirati calm, abdominal, si veti avea o minte mai clara, mai linistita! Alegeti sa faceti tot ce aveti de facut impreuna cu Esenta Divina (Dumnezeu, Sinele Inalt, spuneti-i cum vreti!). Respirati noua energie, ea va aduce mai multa lumina, va scalda in iubire si nu trebuie decit sa-i permiteti sa vina! Inspirati-o si expirati-o!

Bucurati-va de viata!, fiti vii!,observati!,deschideti-va!, revarsati-va lumina!, bucurati-va, oamenilor, bucurati-va ca sunteti oameni!!! Fiti buni! Fiti blinzi! Acceptati-va si iubiti-va intii pe voi insiva!

Suntem cu totii divini, trebuie sa ne reamintim asta! Reamintiti-va, dragilor, puterea e in noi! Lumina e in noi! Lasati-o sa straluceasca! AMINTITI-VA: suntem iubire! Creatorul ne-a facut din iubire, cu iubire! Inspirati iubirea care vine din univers! Alegeti-o constient! Permiteti-i sa va umple!

VA IUBESC, dragii mei frati-ingeri!

Paraschiva

Prezentam sfatul lui Horia Turcanu, la care subscriem.

”Ce se petrece cu mine în ultimul timp? În ultimele luni, în ultimii ani? Ce se petrece cu viața mea? Ce este această tulburare stranie pe care o simt în interior, din ce în ce mai puternică, din ce în ce mai ciudată, ce este această tremurare a inimii mele, acest plâns care stă să izbucnească în fiece moment, această sensibilitate extremă, ca și cum tot ceea ce se petrece împrejurul meu ar trece prin mine însumi?

Ce este această frică lăuntrică ale cărei valuri le simt, ce este vântul acesta interior care-mi spulberă mintea, care mă împiedică să mă concentrez la ceea ce fac, ce sunt aceste cutremure interioare provocând crăpături adânci în ființa mea?

De ce pare că totul se prăbușeșete, iar lumea așa cum am cunoscut-o… de ce dispare? De ce prietenii mei și familia mea se uită ciudat la mine? De ce mă îndepărtez de aceia pe care știu bine că-i iubesc? Poate că am început s-o iau razna, poate că am nevoie de ….”

Recunoașteți aceste întrebări? Recunoașteți aceste stări greu de descris și încă mai greu de explicat?

Luați o mică pauză în vreme ce citiți acest rânduri, respirați adânc și priviți pentru o clipă în interiorul vostru, simțiți o clipă spațiul lăuntric și dacă acolo este o emoție nedefinită, o căldură, o strângere de inimă, o zvâcnire înlăcrimată, atunci să știți că nu, nu sunteți pe cale să vă pierdeți mințile, nu aveți nevoie nici de un psihiatru și nici de medicamente, nu aveți nevoie de nimic, decât de încredere în voi înșivă, în ceea ce se petrece acolo. Suntem mulți aceia care am trecut și trecem prin aceste stări neobișnuite de conștiință. Căci despre asta este vorba, despre o enormă transformare a Conștiinței care, din perspectiva minții, pare o ”criză”.

Da, este o criză, dar este o criză de transformare profundă a ceea ce suntem, este o criză spirituală. Devenim ceea ce suntem cu adevărat. Descoperim încetul cu încetul, uneori într-un mod dureros, adevăratele noastre dimensiuni și adevărata noastră natură. Trupul nostru, energia noastră, emoțiile noastre și mai ales mintea noastră sunt bulversate, căci ordinea pe care o cunoșteau dintotdeauna se destramă, structurile interioare pe care le-am întărit folosindu-le timp de mii de vieți, sunt acum în pragul disoluției. Iar această disoluție este un proces dificil, uneori înfricoșător – căci tot ceea ce nu cunoaștem reprezintă obiectul unei temeri. Dar disoluției interioare nu îi urmează haosul. Destructurării lăuntrice nu îi urmează nici moartea, nici nebunia, ci o nouă ordine pe care mintea nu o poate nici imagina, nici prevedea. Noile dimensiuni ale Ființei se nasc din această disoluție aparentă. Nu ceea ce suntem cu adevărat dispare, ci doar ceea ce am crezut că suntem. Identificările noastre, mecanismele noastre, personajele interioare pe care le-am jucat de atâtea ori, vocile, aspectele noastre pe care le-am trăit de-a lungul lungii noastre istorii, toate acestea se dau la o parte pentru a face loc Ființei care suntem cu adevărat.

Sursa: Horia Turcanu

Aşa cum aţi întâlnit, probabil, în diverse curente şi sisteme spirituale, respiraţia este considerată cel mai simplu şi eficient instrument pentru diverse lucruri (vindecare şi autovindecare, iluminare etc).

Din experienţa proprie, respiraţia conştientă face diferenţa şi este lucrul disponibil în permanenţă, în orice situaţie. La începuturile experienţelor mele cu Crimson Circle şi Shaumbra, după o perioadă de studiu a materialelor, am început să remarc accentul pus pe respiraţia conştientă. Întrebarea firească pe care mi-o puneam la acea vreme, după ce mă gândeam că respir tot timpul – şi mintea mea părea că ştie toate teoriile despre respiraţie – după o căutare de 3 luni am aflat, în timpul transmisiei lunare cam care este diferenţa. Mai exact, am experimentat si am simţit această diferenţă, astfel că am ajuns să pot spune că este un instrument al Noii Energii.

Iată o traducere de pe site-ul http://www.newbreath.net/ a descrierii despre respiraţia conştientă:
“Respiraţia ta Conştientă deschide calea către trăirea Noii Energii. Respiraţia tradiţională menţine o persoană blocată în supravieţuire. Respiraţia tradiţională se concentrează pe minte, umeri, partea de sus a pieptului şi gât, care sunt punctele unde se adună frica.

Recepţia Respiraţiei este concentrată prin nas şi traversează căile umidificării corpului. Această Respiraţie aduce umidificarea în interiorul corpului. Pe măsură ce Respiraţia conştientă trece spre abdomen şi spre centrul vostru, trezeşte conexiunea dintre Sufletul tău şi omul fizic. Aceasta trezeşte abilitatea de a simţi. A simţi este puternica şi intuitiva abilitate a omului trezit.

A simţi este poarta către simţiri şi trăire. Stările extreme emoţionale nu sunt instrumente ale simţirii. Acestea sunt căi ale fricii aparţinând vechii energii, fricii şi supravieţuirii. A simţi este experienţa oferită nouă atunci când lăsăm de bunăvoie Spiritul/Sufletul nostru să conducă în locul minţii învăţate cu frica.

Sunt învăţate multe forme de respiraţie: pentru naşterea copiilor, yoga, ritmuri atletice s.a.m.d. Respiraţia încurajată de Tobias, Saint-Germain, folosită de Garret şi de mine este Respiraţia aşa cum am învăţat-o de la Kuan Yen. Această Respiraţie este destinată Integrării. Această Respiraţie este singurul instrument pe care l-am folosit pentru a integra complet o persoană care fusese diagnosticată având Personalitate Multiplă. Este Respiraţia pe care am folosit-o pentru a integra în viaţă încorporarea lui Kuan Yen.

Primiţi Respiraţia Conştientă, nu are importanţă vârsta sau specializarea sau drumul vieţii, călătoria în Integrare este călătoria în Trăire. Trăirea Conştientă este cu adevărat calea parcursă de Maeştri. Respiraţia Conştientă este calea Noii Energii pentru Noul Maestru.

Şi iată care sunt paşii de început de experienţă:

1. Întindeţi-vă pe spate, de preferinţă pe ceva moale acoperit de o cuvertură uşoară. Întindeţi genunchii şi depărtaţi picioarele la aproximativ 20cm/8″ unul de celălalt. Îndreptaţi vârfurile picioarelor în sus. Lăsaţi coloana să se relaxeze în poziţie dreaptă..
2. Scanaţi-vă corpul pentru a simţi unde sunt tensiuni. Cât de bine puteţi, lăsaţi corpul să se scufunde în lucrul pe care sunteţi întins..
3. Aduceţi atenţia asupra respiraţiei voastre şi plasaţi mâna deasupra buricului. Inhalaţi şi exhalaţi. Observaţi dacă respiraţi în partea de sus a pieptului sau dacă abdomenul chiar se mişcă. Oamenii nervoşi vor respira scurt, superficial în partea de sus a pieptului..
4. Plasaţi ambele mâini pe abdomen cu delicateţe. Inhalaţi cu delicateţe şi profund prin nas către această zonă. Observaţi cum se ridică şi coboară abdomenul cu fiecare inhalaţie. Pieptul ar trebui să se mişte foarte puţin sau deloc..
5. Continuaţi să inhalaţi prin nas şi să exhalaţi pe nas şi pe gură. Acest lucru este simplu şi fără efort la fel ca respiraţia unui bebeluş..
6. Respiraţi aproximativ cinci sau zece minute, o dată sau de două ori pe zi. Puteţi, de asemenea, respira în abdomen în timp ce sunteţi în picioare, conduceţi maşina sau mergeţi. După două săptămâni de practică delicată a acestui program puteţi creşte aceste exerciţii la perioade de timp mai lungi..
7. La sfârşitul fiecărei sesiuni de respiraţie scanaţi din nou corpul vostru. La terminarea exerciţiului observaţi/comparaţi cum vă simţiţi în acel moment faţă de cum vă simţeaţi la începerea lui..
8. Când permiteţi acestui program să devină noul mod de a respira pentru trăire, veţi începe să observaţi cum corpul şi voi deveniţi mult mai relaxaţi..

Sursa : http://www.newbreath.net/
.

Interactionind cu multe persoane si cu problemele lor, am observat incrincenarea cu care multi (majoritatea persoanelor) se agata de ceilalti sau de anumite situatii.

Suntem spirite libere, venite pe Pamint sa experimentam LIBERI viata, liberi, nu cu aripile legate fedeles de ceilalti – indiferent cine este celalalt: mama, iubitul, bunica – aceasta persoana care crede ca ne iubeste, confundind atasamentul cu iubirea, crezind ca ne face bine ca ne dirijeaza, ne controleaza, ne manipuleaza prin grija, prin ingrijorare. Devenim ca fluturele strins in pumn de copilul care crede ca asa il iubeste. Asemenea fluturelui care are viata doar o zi, si noi suntem la fel, in univers viata noastra insemnind doar o clipa. Venim sa fim liberi, aici pe Pamint, si asemenea fluturelui, avem nevoie sa nu ne limiteze nimeni si nimic, avem nevoie sa fim sustinuti cu iubire, ca sa putem zbura cit mai mult, sa ne putem bucura de cit mai multe experiente.

Dragi parinti, dragi mame si bunice, lasati-va copiii sa fie liberi cu adevarat! E vacanta! Nu mai confundati grija cu iubirea! Ingrijorarea este o energie a fricii, o energie care are o frecventa joasa si care, atunci cind o emanam, ne face rau noua insine intii si apoi celui spre care indrepti gindul. Ii infig in aura celui pe care eu cred ca-l iubesc o mare sageata intunecata, o energie de frica. Ii rup cimpul energetic din jurul corpului fizic (aura), inducindu-i o energie de frecventa joasa, de frica, si nu de iubire…..de parca i-as lega fluturelui de picioruse o pietricica. Tot timpul ar trebui sa trimitem iubire si binecuvintari copiilor nostri, ca ne-au ales si ca ne sunt alaturi in aceasta viata, ca sa ne bucuram impreuna de cit mai multe experiente – bune si „rele”- desi rau nu exista, pentru ca din ceea ce noi numim rau invatam o lectie, daca suntem atenti. Par a fi obstacole, dar nu sunt asa, daca avem rabdarea sa privim realitatea. Sunt, de fapt, ocazii ca sa evoluam si fiecare obstacol ne intareste si ne mai invata cite ceva.

Orice atasament aduce suferinta. Aduc suferinta fluturelui pe care il string in pumn crezind ca-l iubesc. Iubirea inseamna libertate! Chiar daca ii dau drumul dupa aceea, fluturasul va fi invalid, nu va mai putea face fata ploii si vintului cu care s-ar fi jucat inainte sa-l string in pumn, caci acum nu mai are aripile puternice si intregi.

Dragi parinti, nu mai sufocati spiritele marete care va sunt alaturi! V-au ales ca sa ii ajutati sa zboare. Nu mai stilciti aripile ingerasilor de copii pe care ii aveti in grija, mamelor, caci ei sunt spirite venite sa zboare liber pe cerul Pamintului! Sunt ingerii la care ne inchinam, uitindu-ne in sus. Acum ingerasii se incarneaza pe Pamint ca sa ne fie alaturi cu energia lor divina, cu iubirea lor, si din iubire, ca sa ne ajute sa facem trecerea in noul ciclu cosmic. Repet: iubirea inseamna libertate! Dati-le libertate tuturor fiintelor de linga voi! Planeta Pamint se inalta si fiecare spirit trebuie sa fie liber, sa aiba spatiu sa-si intinda aripile, sa fie liber sa zboare, nu inlantuit, nu limitat de fricile si credintele voastre! Fiecare are dreptul sa zboare liber pe aripile vintului schimbarii , pe noul Pamint! Spiritul fiecarei fiinte este asemenea fluturelui. E frumos si sanatos cind e liber.

Oferiti-va libertatea si dati-o si celorlalti!…..si apoi asumati-va responsabilitatea, caci vin schimbari! Schimbarea este constanta in univers! In fiecare clipa Pamintul se schimba, in functie de alegerile noastre. Alegeti schimbarea ce vine din iubire!

Respir iubirea alaturi de voi!
Cu drag, PARASCHIVA

Cind in corp exista un dezechilibru, acesta ne anunta prin tot felul de simptome ca suntem deconectati de la sinele nostru inalt, ca am reprimat o experienta, am bagat-o sub pres, n-am vrut s-o traim, n-am vrut s-o acceptam, am inghesuit-o in subconstient.

Simptomele se instaleaza in corp inainte ca noi sa devenim constienti de ele. Adesea, incep cu un sentiment neplacut pe care noi, de obicei, il ignoram, avind dedesubt o emotie de care ne-am deconectat, am negat-o si care se manifesta in corp ca dezechilibru. Acest lucru duce la stagnarea sau pierderea fortei vitale. Daca nu este corectat dezechilibrul, devine UN TIPAR de disconfort, apoi de boala, care va distruge corpul la fiecare nivel al sau.

Simptomul poate fi sub forma unei dureri, a unei disfunctii, poate fi un sentiment neplacut pe care il incercam in prezenta anumitor oameni, poate aparea cind esti la volan, pe autostrada, sau cind faci orice altceva te scoate din zona de confort.

Cind corpul este in dezechilibru, el pierde energie (sau forta vitala) si asta se vede in chakra de la buric (manipura) unde se afla centrul puterii noastre. Dezechilibrul se instaleaza atunci cind experientelor noastre de viata le opunem rezistenta, nu le acceptam, si se creeaza haos emotional. IUBIREA si RECUNOSTINTA corecteaza dezechilibrele emotionale, cele structurale si biochimice ale corpului, si refac legatura dintre trup si spirit, ajutind procesul de vindecare.

Cercetatorul japonez Masaru Emoto a demonstrat ce cristale perfecte formeaza apa cind i se trimite iubire si recunostinta! Intrucit corpul nostru este 2/3 apa, si apa se comporta ca un „magnetofon lichid” foarte sensibil atit la mediul intern, cit si la cel extern, putem lucra cu IUBIREA si RECUNOSTINTA , care imbunatatesc structura si functia moleculara a apei, ajutind, astfel, corpul sa-si trezeasca potentialul de vindecare optima. Frecventa iubirii potenteaza conductibilitatea, care inseamna miscare, care, la rindu-i, inseamna schimbare! Energia iubirii si recunostintei are puterea de a armoniza corpul si de a-l ajuta sa-si recapete echilibrul (Nu degeaba hathorii au insistat sa pastram starea de recunostinta in mod permanent!)

Fizica cuantica a demonstrat de mult ca tot ce exista in univers este energie, energie in miscare. Si in corp energia trebuie sa fie tot timpul in miscare; acolo unde stagneaza instalindu-se boala. Intr-un corp sanatos, energia curge nestingherita! Organismul nostru are capacitatea de autovindecare, dar sistemul nervos trebuie sa fie in echilibru (echilibrul celor doua emisfere cerebrale, care inseamna echilibrul celor doua canale yin-yang {feminin si masculin}, echilibru ce presupune la rindu-i o energie kundalini trezita si activa).

Atunci cind un bolnav suferind de o boala cronica afla de „un vindecator”, incepe sa aiba sperante si multe asteptari ca acela il va vindeca (isi da puterea!). Uita ca adevaratul vindecator este el insusi si ca trebuie sa-si asume responsabilitatea starii sale si sa aiba curajul sa faca (prin alegere!) schimbari. Sa se intoarca spre SINE, sa se accepte pe sine, sa se iubeasca pe sine! IUBIREA VINDECA!

Daca aveti dureri, respirati impreuna cu durerea si acceptati-o! Inspirati iubirea si expirati iubire! Colaborati cu fiecare organ! Iubiti-l!Umpleti-l cu lumina! Iubirea e lumina….. si nu uitati sa fiti recunoscatori! Bucurati-va de aceasta comoara: IUBIREA! PRACTICATI-O!! Fiti iubitori cu voi si cu tot ce va inconjoara!

Va iubesc!
PARASCHIVA

In ultimele luni, am colaborat cu peste 100 de persoane si fiecareia i-am transmis sa aiba in vedere pastrarea echilibrului, atit in interior, in cadrul celor patru corpuri inferioare (fizic, emotional, mental, spiritual), cit si in exterior, in contactul cu lumea, lume care, la rindu-i, isi cauta echilibrul.

Ca sa ne pastram echilibrul, trebuie sa dam drumul atasamentelor, sa dam drumul tuturor corzilor eterice care ne tin legati/atasati de altcineva sau de altceva (o situatie, sau un obiect). A fi atasat de ceva/cineva inseamna ca sunt in dualitate: acel ceva/cineva si eu. Atasamentul nu este iubire! Iubirea inseamna libertate! (….dar asta e alt subiect….) ACUM, planeta se inalta, in fiecare clipa, catre constiinta unimii si noi, cei care alegem asta, trebuie sa ne inaltam in constiinta impreuna cu ea, daca vrem sa evoluam. Deci noi trebuie sa dam drumul polaritatii/dualitatii, sa fim asemenea celui care merge pe sirma si are curajul sa elibereze corzile de siguranta. Ancorarea trebuie sa fie de sus, de la Divin/Unime, nu din planul orizontal, material.

M-a intrebat cineva (avea inca atasata energia tatalui decedat acum multi ani) cum sa elibereze atasamentele. Sunt niste pasi care trebuie indepliniti, pentru a face cu adevarat eliberarea acelor energii.

1) Trebuie sa vrei, facind o alegere constienta. A fi constient inseamna ca esti acum-aici, in clipa prezenta, tu in tine. Nu esti in mintea ta care te duce in exterior, sarind ca o maimutica din creanga in creanga. Mintii nu-i place clipa prezenta. Ea sare din trecut in viitor si evita prezentul. Mintea a fost creata sa ne slujeasca in dualitate, iar noi dorim acum sa iesim din constiinta dualitatii, a separarii, vrem sa intram in constiinta unimii, impreuna cu planeta. Trebuie sa iesim din identificarea cu mintea. Noi nu suntem mintea noastra!

2) Ca sa ies din minte, aleg sa respir constient. Si trec la treaba! Cind mintea este agitata, respiratia este la fel: agitata si superficiala. Trebuie sa exersez respiratia normala, abdominala, asa cum o au toti bebelusii. O fac in ritmul meu propriu, cu iubire!

3) Apoi aleg reconectarea cu Esenta Mea Divina (Dumnezeu, Sinele Inalt, Creatorul…..sau cum vreti sa-i spuneti) si o las sa ma umple, respirind calm iubirea, simtind, permitind, abandonindu-ma. Ma predau Divinului, devin Divinul care respira, inspirind si expirind iubirea.

4) Acum, cind sunt una cu Divinul, sunt pregatit sa lucrez pe fiinta mea si pot sa fac orice eliberari vreau: eliberez atasamentele, eliberez fricile, eliberez orice energie nu ma mai serveste (pentru binele meu cel mai inalt). Binecuvintez acele energii si le las sa plece……si ma simt din ce in ce mai usor, mai aerisit, mai bine.

Ia vedeti, asa e???!!!

 

”Cand va treziti, binecuvantati ziua care incepe, deoarece vine plina de daruri nevazute, pe care le veti chema catre voi prin aceasta binecuvantare, pentru ca a binecuvanta inseamna ca sunteti constienti de numarul infinit de daruri prezente in fiecare colt al Universului si le chemati catre voi.Atunci cand treceti pe langa oameni pe strada, in autobuz, la locul de munca, la cel de relaxare, binecuvantati pe acestia.

Pacea binecuvantarii ii va insoti pe drumul lor si blanda lumina acesteia se va revarsa si ii va calauzi pe cale. Atunci cand va intalniti si discutati cu diverse persoane binecuvantati-le sanatatea, munca, bucuria, relatia cu Dumnezeu, cu ei insisi si cu altii. Binecuvantati-le aspectul financiar si abundenta din vietile lor, binecuvantati in orice fel imaginabil pentru ca aceste acte nu numai ca vor sadi semintele vindecarii in viata acestora, dar si pentru voi intr-o buna zi vor rasari roadele acestor acte, si va vor lumina viata acolo unde ea parea arida.
Atunci cand cineva va raneste si se poarta cu tine intr-un mod jignitor, raspundeti-i cu o binecuvantare; binecuvantati cu bucurie, sincer, complet, pentru ca astfel de actiune care porneste din inima se constituie ca un scut care va protejeaza de efectul actiunii lor si care face ca sageata indreptata catre voi sa ricoseze. A binecuvanta insemna ca din adancul fiintei tale, din cel mai launtric colt al inimii, sa doresti binele in mod neconditionat, complet, fara a astepta ceva in schimb.

A binecuvanta inseamna a recunoaste si a preaslavi ceea ce este darul lui Dumnezeu.
A binecuvanta inseamna a invoca aceea ca grija Divina sa se reverse peste cel la care ne gandim, a vorbi sau gandi cu recunostinta.
A binecuvanta tot ceea ce ne inconjoara. fara nici o forma de discriminare, este cea mai inalta forma de a darui. Cei pe care ii binecuvantam nu vor sti niciodata de unde a aparut acea raza de soare pe cerul innnourat al vietii lor, iar noi rareori vom vedea lumina care se revarsa in vietile lor.
Cand ceva in vietile voastre nu merge asa cum doriti, cand ceva neasteptat va darama planurile si va pune la pamant, binecuvantati cu fervoare, pentru ca viata va invata o lectie, pe care chiar voi ati acceptat sa o primiti. Incercarile prin care trecem, sunt binecuvantari ascunse si cete de ingeri ne insotesc in acestea.

A binecuvanta inseamna a deveni constient de frumusetea universala, omniprezenta ascunsa ochilor nostri; inseamna sa activezi legea universala a atractiei, lege care va aduce in viata noastra, din cele mai indepartate colturi ale Universului, lucrurile de care ne vom bucura.
Este imposibil sa binecuvantezi si sa judeci in acelasi timp. Deci pastrati-va permanet intentia de a binecuvanta tot ceea ce intalniti, pentru ca astfel, intr-o buna zi, veti vedea in tot ceea ce va inconjoara prezenta lui Dumnezeu.

Fiti binecuvintati!”

Pe masura ce trecem prin procesul trezirii, energiile au tendinta de a se bloca in corpul fizic. Apar dureri si alte reactii neplacute pentru ca el se purifica pentru a permite energiei divine sa vina.

Radeti, deschideti vocea (“aaaaaaaaaaaaaaa”) si nu ca sa sune frumos ci ca sa miste energiile. Lasati tusea sa iasa!
Energiile mintii se blocheaza si ele prin prea mult gandit, prea mult analizat! Cum sa readuci energiile mentale in curgere? Imediat ce va imaginati voi creati o alta realitate in care se intampla ce v-ati imaginat si e la fel de reala ca si realitatea noastra!

“Traieste si munceste, dar nu uita sa te joci, sa te distrezi si sa te bucuri de viata. Ai nevoie de echilibru in toate. Prea multa munca si joc deloc iti face viata sa se incline intr-o parte sau alta, te face sa fii plictisit si neinteresant. Cauta sa ai echilibru in tot ce faci si vei descoperi ca viata este o adevarata bucurie. Ai nevoie de diversitate, asa ca, de ce nu-ti dai frau liber si nu incerci ceva nou si diferit, nu pentru motivul ca esti plictisit de ceea ce faci sau ca fugi de ceea ce faci, ci pentru ca intelegi nevoia de schimbare? Cand poti face astfel fara nici un sentiment de vinovatie, vei fi in stare sa faci tot ceea ce ai de facut avand o alta perspectiva; si, mai mult, vei fi in stare sa o faci cu o mare bucurie. Ce folos are viata daca nu te poti bucura de ea si daca nu-ti place tot ceea ce faci, indiferent daca-i spui munca sau joaca?”
Fragment din Eileen Caddy “Deschiderea Portilor Launtrice”

Singurul lucru care ne lipseste este Iubirea de Sine. Absentam din propria noastra viata nefiind pe deplin constienti de cine suntem cu adevarat. Avem curajul sa ne privim in inima? In incercarea noastra de a ne arata perfecti am blocat comunicarea cu noi insine. Cum interactionam cu noi? Cum vorbim cum noi? Cum ne simtim pe noi insine? Ce insemnam noi pentru noi insine? Cum traim si ne raportam la viata? Ce este cu adevarat important pentru noi? Cat valoram pentru noi? De fapt cat ne iubim si in ce masura onoram Universul nostru interior?

Noi avem tendinta de a inmagazina in trecut amintirile negative, iar momentele pozitive le trimitem in viitor. Toate provocarile si toate fricile noastre se bazeaza pe timpul viitor. Apare frica de a nu ni se indeplini visele, dorintele.

Daca doriti sa va eliberati de frici, detasati-va de linia temporala trecut-viitor! Incercati sa va concentrati asupra singurei parti reale a timpului, si anume PREZENTUL, clipa de acum-aici! Cind traim complet in prezent, traim in timpul nelimitat, suntem ACASA. Deci RESPIRATI CONSTIENT si ramineti conectati permanent, sau cit mai mult posibil, cu clipa de acum-aici!!

Pe masura ce trecem prin procesul trezirii, energiile au tendinta de a se bloca in corpul fizic. Apar dureri si alte reactii neplacute pentru ca el se purifica pentru a permite energiei divine sa vina.

Radeti, deschideti vocea (“aaaaaaaaaaaaaaa”) si nu ca sa sune frumos ci ca sa miste energiile. Lasati tusea sa iasa!
Energiile mintii se blocheaza si ele prin prea mult gandit, prea mult analizat! Cum sa readuci energiile mentale in curgere? Imediat ce va imaginati voi creati o alta realitate in care se intampla ce v-ati imaginat si e la fel de reala ca si realitatea noastra!

Noi, oamenii, avem astazi, pe linga multimea de probleme din plan fizic, si probleme la nivelul comunicarii. Discutam, dar nu comunicam cu adevarat! Sensurile exprimate nu mai transmit intelesurile profunde.

Daca doriti sa va faceti ascultati/intelesi, va sfatuiesc sa va conectati cu interlocutorul vostru la nivel de suflet. Comunicati cu sufletul celuilalt inainte de intilnirea fizica. Comunicarea sa fie energetica, nu mentala, nu prin cuvinte! Trimiteti celuilalt, inainte de intrevedere, aprecierea, iubirea, recunostinta si multumirea anticipata ca totul e OK!

In aceasta perioada de inceput de nou ciclu cosmic, suntem bombardati de o noua energie cuantica (energie care asteapta sa ne serveasca, daca noi ii cerem!), iar noi ne recalibram, pentru ca tiparele noastre vechi nu se mai potrivesc iar corpul emotional incepe sa ia o forma noua, intreaga structura emotionala se schimba, iar starea noastra de siguranta se modifica si ea. Avem tendinta sa intarim identitatea noastra (EGO), dar va fi dificil sa ne pastram in continuare spatiul limitat care ne dadea noua siguranta si poate parea inspaimintator sa dam drumul planului material (pentru a ne ancora in divin). Fiecare este impins catre urmatorul nivel si ar fi bine sa aveti incredere in sinele vostru, in intuitia voastra, in inima voastra. Spiritul nostru nu mai vrea sa fie limitat, incorsetat, vrea sa se expansioneze, pentru ca asta aduce noua energie cuantica de care vorbeam la inceput. In momentul in care noi ne opunem schimbarii, pastrind tiparele vechi, emotiile noastre vor fi amplificate si printre ele va aparea TRISTETEA. Apare intrebarea: „cine sunt eu?”.

Tristetea este un ciclu care incepe atunci cind nu mai este exprimata creativitatea. Noi avem un creator si suntem, la rindul nostru, fiinte creatoare. Energia tristetii ne arata, ca si aparitia unei boli, ca am gresit drumul, ca mergem pe o carare care nu ne este folositoare. Este o energie careia trebuie sa-i gasim o utilizare benefica pentru noi. Va reamintesc: suntem fiinte divine, marete, si avem in interiorul nostru toata puterea, toata forta necesara pentru a crea. HAIDETI SA NE TREZIM FORTA INTERIOARA, ACUM!!!!!

Am cumparat de curind ultima carte aparuta a lui Debbie Ford – „De ce oamenii buni fac lucruri rele?” –  si mi-a placut ca si ea pune accentul pe aspectele noastre negative care trebuie integrate. Suntem fiinte care au venit in dualitate, pe planeta Pamint, pentru a ne juca/a ne bucura de toate aspectele pe care ni le ofera viata pe Pamint. Ca sa revenim la UNUL, trebuie sa integram totul: binele si raul, intunericul si lumina, etc., etc. adica tot ceea ce este. E frumos exemplul pe care autoarea il da in carte, si anume fiul ei de 3 ani, care o minte cu inocenta,  care se arata lacom si egoist. Orice alta mama l-ar fi corectat imediat, gindind ca-i face o educatie corecta, poate chiar l-ar fi pedepsit, dar ea doar a constatat ca acea fiinta dragalasa care este fiul ei are si aspecte negative, ca noi toti. Noi le avem, de asemenea, dar le-am ascuns adinc, pentru  ca asa am fost educati: ca nu e frumos sa ne aratam in totalitate asa cum suntem- si buni si rai- ci numai partea noastra buna, iar cealalta parte, cealalta jumatate a noastra, am ascuns-o adinc in subconstient. Ne-am pus masti peste masti ca sa aratam …frumosi si buni, numai frumosi si buni!!! Nu vrem sa recunoastem ca uneori suntem si uriti si rai! Aceste aspecte negative trebuie recunoscute si acceptate. Nu trebuie sa mai suprimam in noi gindurile sau sentimentele pe care mintea le catalogheaza drept rele. Sunt ale noastre ,suntem tot noi!! Daca am furie, ar trebui sa o las sa iasa. Sa am curajul sa ma arat ca pot fi si furios! Daca sunt trist, sa las tristetea sa fie. Nu le mai ascundeti! Fiti autentici! Cind furia (sau orice nu indraznesc eu sa arat lumii ca sunt)  a fost reprimata iar si iar, ascunsa dedesubt, ea pindeste sa gaseasca momentul de slabiciune al meu, cind eu nu mai sunt atent la a o tine sub control, si tisneste precum erupe lava. Ca sa mentin sub control aceste sentimente sau ginduri negative, eu folosesc o energie care altfel ar fi folositoare in dezvoltrea mea, in evolutia mea. Aceste aspecte –gri- care TREBUIE RECUNOSCUTE SI ACCEPTATE  ne manipuleaza, ne impiedica sa fim liberi, ne impiedica sa fim autentici, ne fac sa credem ca nu meritam ceea ce ne dorim. Si convingerile noastre se vor materializa in viata noastra, aducindu-ne ceea ce emanam: situatii sau persoane care se vor comporta conform convingerilor noastre –  atragem ceea ce suntem – intarindu-ne si mai tare convingerile. Gindim: uite, am dreptate sa fiu fricos ca m-a muscat un ciine!… dar ciinele a fost atras de frica pe care eu o emanam! Nu ciinele e vinovat! Acceptati-va aspectele negative! Integrati-le! Lasati energia sa curga! In aceasta perioada prin care trecem cu totii, noi trebuie sa fim fluizi, sa dam drumul energiilor blocate. Respirati constient! Fiti in prezent, acum-aici!!!

27 Comentarii

Mihaela on December 23, 2012 at 2:57 pm.

Buna ziua,

Cautand raspunsuri la intrebarile mele in legatura cu ce simt de aproape 5 luni de zile, am gasit acest minunat site si pe dumneavoastra. Am citit multe carti si articole despre trezirea spirituala, tot timpul am fost observator al emotiilor si starilor fizice care apar involuntar, dar sunt momente cand apare teama, confuzia si as vrea sa stiu unde este blocajul ce impiedica energia sa circule prin corp.

Multumesc,
Mihaela

Reply

admin on December 23, 2012 at 3:21 pm.

Draga mea, ai blocat Anahatha, centrul iubirii! Vad ca esti o luminoasa, dar nu vrei sa dai drumul iubirii sa curga, te protejezi,….fugi de iubire! Respira adinc si da drumul tuturor credintelor care te limiteaza! Respira impreuna cu Universul! Zi-i DA! vietii! Lasa schemele “spirituale”! Fii nebunatica! Fii vie! Tipa, plinge, bucura-te! ZBOARA!…..si rizi, daca ai cazut! Nu exista greseala!!
Paraschiva

Reply

letitia on October 10, 2012 at 10:11 pm.

Doamne , ce bine ca sunteti aici !Cind simt ca ma ratacesc ,intru pe site-ul dvs.si ascultind muzica, gasesc raspuns pt trairile mele.
Multumesc!

Reply

admin on October 11, 2012 at 1:37 am.

Ma bucur ca sunt de folos. Nu uita: niciodata nu esti singura!!!

Reply

Cati Ludwig on June 24, 2011 at 9:55 pm.

Aici e locul marturiilor noatre…Aici ma alatur si eu desi…zilnic vorbesc cu Neta…de la distanta de 2000 de km.
Nu ne cunoastem personal…dar…o minune a facut ca newsletter-ul acestui site sa ajunga la mine…fara ca sa ma inscriu pentru a-l primi.
Viata nu scuteste pe nimeni de lectiile necesare inaltarii spirituale.
La fel si eu,am primit toate suturile de rigoare…pentru a intelege ca IUBIREA este salvarea din orice.
Am un fiu…un rebel inconstient,doar de dragul de a fi rebel.Azi,a fost prima data cand Neta mi l-a invaluit in iubire,fara ca el sa stie.
Dupa-amiaza…ne-am dus la cumparaturi. A fost una din foarte putinele ocazii cand fiul meu a fost calm.
Binecuvantata fiinta de lumina,…Neta,ingerul nostru pamantean,fii vesnica pe acest pamant,fiindca e mare nevoie de tine.!!
Cati Ludwig-Germania

Reply

Profesor Gheorghita on March 20, 2011 at 8:21 pm.

În anul 2009, am rugat-o pe doamna Dima să facă o expertiză energetică a proprietăţii noastre de familie din Ilişeşti, Suceava. Fiind o clădire veche de o sută cincizeci de ani pe care am renovat-o, aceasta necesita o curăţire energetică. Beciul casei avea o incărcătură ostilă pe care am eliminat-o cu o tehnică de rugăciuni şi lumănări, după recomandarea primită.

Fîntina din curte nu avea apă şi intenţionam să o adîncesc. Doamna Dima mi-a spus că nu trebuie adîncită şi că apa va veni. În primăvara lui 2010, apa din fîntină a crescut cu trei metri.

-profesor Constantin Gheorghiţă. Comuna Ilişeşti, judeţul Suceava.

Reply

Mihai on March 20, 2011 at 8:19 pm.

Intalnirea cu Paraschiva a fost ca o revelatie. Am descoperit o multime de lucruri care pana atunci erau ascunse ochiului si mintii, insa, mai mult decat atat, am atins un nivel inalt de libertate interioara. De fiecare data cand ma gandesc la Paraschiva am zambetul pe buze. O percep ca pe o mama calda si inteleapta, plina de bucurie si iubire. Am fost impresionat de autenticitatea si deschiderea cu care vorbeste despre trecutul ei si despre lectiile oferite de viata. In meditatii am trait momente care nu sunt usor de pus in cuvinte si nu au loc in comparatii. Dupa intalnirile cu Paraschiva simt o mai buna conexiune cu viata, cu ceilalti, cu Dumnezeu. Acum, cand scriu aceste randuri, o multime de amintiri superbe si stari extatice vin din trecut sa imi vorbeasca despre aceasta fiinta minunata cu comportament angelic.
Draga Paraschiva, iti multumesc pentru toata frumusetea si iubirea pe care le aduci in viata mea si in vietile celor din jur!

Te imbratisez,
Mihai

Reply

Dana on March 20, 2011 at 8:17 pm.

Intalnirea cu Neta s-a petrecut in Suceava. Am avut ocazia sa particip la o sesiune de meditatii de grup – ghidate de Neta- pt o perioada de 2saptamani. Si iata ca, (dupa cum se stie orice intalnire intre doua persoane nu este absolut intamplatoare) acest lucru mi-a rearanjat si redefinit informatii/ credinte astfel incat eu am mai “crescut”un pic dupa. Este genul de persoana perseverenta, puternica, capabila de a gestiona eficient grupuri de oameni; este dedicata caii ei spirituale si drumului ales. In prezenta ei simti cum aerul vibreaza, duduie si cum parca ceva acolo in adancul tau se schimba intr-un mod foarte placut pt ca apare o stare de liniste, bucurie, plutire interioara; te simti mai usor , mai liber, mai senin. Vocea ei e parca facuta anume pt a – ti fi calauza in meditatie; iar impresia care o emana este una de stabilitate, prezenta.
Repet: intalnirea mea cu Neta a fost una benefica pt mine pt ca m-a atins si mi-a oferit posibilitatea sa cresc, sa descopar lumea mea interioara si din alt unghi si sa mai aflu ceva despre “viu” si trairea “viului”.
Multumesc,
Dana

Reply

Mirela on March 20, 2011 at 8:15 pm.

Paraschiva, Ingerul din viata mea

Fiind preocupata de spiritualitate lecturez si particip la diferite conferinte, workshop-uri, tabere. Am cunoscut-o pe Paraschiva sau cum o numesc multi prieteni, Neta si am descoperit cu adevarat arta meditatiei, adevarata respiratie, simtire si iubire. Ea ma reinvata ceea ce am uitat, sa ma reintorc acasa si sa fiu eu. Asa mi s-a schimbat viata

Paraschiva deschide portaluri de energie divina, lumina si iubire neconditionata care se revarsa cu vindecare asupra mea, ma ajuta sa readuc bland acasa sinele meu divin si totul se intampla simplu, prin respiratie constienta.

Ma invata trairea in prezent, iubirea de sine, bucuria, iar acestea sunt doar cateva izvoare ce susura nesecat cu simplitate si armonie asupra mea.

De multe ori o sun si imi spune ca energia mea este intr-un fel sau altul, ca trebuie sa ies din minte, sa fiu in inima si de fiecare data simt schimbarea. Cand ne intalnim ascult cu fascinatie relatarile sale despre ceea ce vede si ceea ce simte din lumile subtile si ii recunosc harul.

Sa fie in viata mea, este o mare onoare si un mare dar divin. Sunt constienta ca o astfel de indrumare spirituala imi usureaza drumul vietii si prin harul sau ma bucur de lumina claritatii.

Un astfel de maestru ce poate ajuta pe plan fizic, mental, spiritual este de nepretuit. Aduce in manifestare vocea divina si implineste strigatul inimii de iubire si libertate.

Neta este un veritabil cristal de lumina vindecatoare, iubirea curge prin inima si vindeca.

Neta, iti multumesc pentru tot ce faci pentru mine, pentru fiecare fiinta de pe aceasta planeta, pentru Mama Pamant si pentru Univers!

Iubire si recunostinta infinita,

Mirela Baltatu

Reply

Vali on February 22, 2011 at 11:21 pm.

Prietena si invatatoarea mea,

Am cunoscut-o pe Paraschiva acum vreo patru ani, cand sotia mea era preocupata de lecturi de spiritualitate si participa la diferite conferinte de profil iar mie imi era clar ca vor mai trece o mie de ani pana ce eu voi incepe cautarea lui Dumnezeu. Am invitat-o la noi acasa, unde am facut o pentru prima oara o meditatie si unde am devenit constient de prezenta mirifica a energiei. Mi-a placut si mi-am dorit sa continui. Asa ca au urmat o serie de intamplari interesante, concrete, care mi-au schimbat perceptia fata de viata. Am sa trec in revista cateva dintre ele.

De multe ori ma suna la telefon in timp ce eram la serviciu si imi spunea ca energia mea era intr-un fel sau altul si ca trebuia sa cobor in inima. De fiecare data simteam cum energia iubirii incepea din nou sa curga prin mine. Era prea mult si prea concret pentru mine, dar am intuit ca cei o mie de ani s-au redus la cateva zile. Astfel, am inceput sa devin constient de faptul ca modul in care curge energia prin corp influenteaza perceptia despre propria realitate, modul de gandire, simtire si comportament si mai ales starea generala de bine si de sanatate.

Pentru ca totul este o stare de vibratie si totul este o manifestare a energiei, adesea o consultam pe Paraschiva de cate ori eram nevoit sa achizitionez diferite piese sau utilaje. De fiecare data imi descria posibilele defectiuni, care ulterior erau confirmate de proprietar. Asa am inteles ca energia pieselor defecte este usor diferita de energia piesei prototip.

Am inceput sa percep energia plantelor si am inceput sa percep energia lor de raspuns la intentiile mele. Alaturi de Paraschiva am facut meditatii puternice, care au atras si alte entitati de lumina, devenind constient de mesajele lor de aprobare si de dragoste.

Am observat ca starea mea energetica influenteaza dispozitia generala a celor din jurul meu, cum fiintele foarte agitate incepeau sa se relaxeze intrand in contact cu campul meu energetic.

Intalnirea cu Paraschiva este pentru mine o re-nastere, intr-o alta lume, care pana la urma este aceeasi. Cel schimbat sunt eu.

Vali

Reply

Adina Ferghete on February 1, 2011 at 9:25 am.

Fac de ceva vreme meditatie cu Paraschiva si vreau sa va marturisesc ca in timp am capatat o capacitate mult mai mare de a-mi constientiza energiile ceakrelor ,de asemenea acum simt cind apare un blocaj in corpul fizic si pot chiar eu sa chem energia sa ma umple. Acum stiu sa fac diferenta intre o stare mentala si o satre cu iubire in inima Impreuna cu Paraschiva deschidem canalul si invatam sa simtim iar apoi energia atunci cind o chemi stie pe unde sa vina si chiar vine . E minunat .In timpul meditatiilor cu Paraschiva ajung sa simt stari de placere in tot corpul, simt cum vibreaza celulele bucuroase ca le hranesc cu energii minunate .Ma umplu de starea de multumire pentru tot , pentru faptul ca sunt Om acum in aceste vremuri.Eu practic si acasa zilnic aceasta respiratie , ma trezesc cu ea si adorm cu ea .Ma simt hranita si iubita de intreg Universul .
Multumesc din suflet Paraschiva ca faci parte din viata mea . Ma simt onorata sa te cunosc . E minunat ca ajuti oamenii sa se deschida , sa simta sa fie bucurosi si plini de iubire .
cu drag Adina

Reply

admin on February 16, 2011 at 9:08 am.

Multumesc, si eu ma simt onorata sa am in jurul meu asa de frumoase spirite, asa de frumosi oameni! Fiti binecuvintati!!!! Va iubesc!

Reply

Dan Lazar on January 24, 2011 at 3:49 pm.

Stimata Doamna,

Sunt Dan, prietenul Andreei de la Brasov. Sunt nascut pe data de 16 iulie 1961 la Dumbraveni, judetul Sibiu. In 1998 am ridicat o greutate mai mare decat a putut suporta coloana vertebrala si de atunci am o hernie de disc si este afectat nervul sceatic. Ma doare talpa stanga in continuu. Am fost la tratamente diverse, la medici la Targu Mures, Sibiu, Bazna, Baile Felix etc. si se pare ca nu este operabila in tara. O sa incerc sa vin la Brasov atunci cand puteti veni Dv.

Toate cele bune,
Dan Lazar – Medias.

Reply

admin on February 24, 2011 at 5:19 pm.

Voi veni la Brasov, pentru citeva zile, pe data de 7 martie 2011. Va rog sa ma sunati atunci, ca sa vedem cum ne intilnim.

Reply


Trimite comentariu

Adresa de email nu va fi facuta publica. Campurile oblogatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.