Harul meu

M-am nascut cu darul de a vedea energiile. Am venit in aceasta lume cu misiunea de A FI IUBIRE. Iubesc oamenii, iubesc animalele si plantele, iubesc planeta si-l iubesc pe Creatorul tuturor acestor minunatii!

Am fost si am ramas o fiinta extrasensibila. Capacitatile mele extrasenzoriale au aparut progresiv, dar s-au deschis mai mult dupa 1989. Observasem, in copilarie, ca animalutele trageau la mine si, daca erau bolnave, se refaceau mai repede dupa ce le mingiiam. Iubirea este cea mai puternica forta din univers, care umple cu delicatete, ca un lichid, toate spatiile. Iubirea nu cere nimic in schimb, nu asteapta nimic,  pentru ca, in forma ei cea mai pura, iubirea inseamna impartasirea bucuriei.

Cind mi s-au deschis clarvederea si clarsimtul eram uimita, eram socata ca numai eu vad oamenii ca la radiologie. Vedeam scheletul si organele tuturor celor care treceau pe linga mine, sau al colegilor de serviciu, si, in functie de culoarea lor, stiam unde este boala. Boala inseamna energie blocata si culori inchise.

In ultimii 20 de ani am citit sute de carti, ca sa inteleg mai bine ce mi se intimpla. Am fost la cursuri si conferinte si am citit si mai mult, încontinuu. Toate aceste calitati extrasenzoriale (numite gresit paranormale) sunt in interiorul nostru si se dezvolta, cresc in interior asemenea bobocului de trandafir care se deschide ajutat de sol, apa si soare – ca forte ajutatoare exterioare -, dar puterea este in interior….si puterea este iubirea, iubirea ta fata de tot, cind tu esti iubire, cind tu esti lumina, cind esti bucurie si acceptare devii divin, esti intreg.

IUBIREA este esenta pura a Creatorului. Iubirea este constiinta pura.

Noi suntem uman si divin la un loc, iar centrul constiintei noastre este in inima.
Acum, in aceasta perioada, noi trebuie sa reintegram toate energiile, lumina si intunericul, si sa ajungem, cu iubire, la unimea cu Tot Ceea Ce Este.
Iubirea, care este asemenea luminii, se extinde increzatoare, parfumata, calda, diafana, dulce, peste tot, daca noi asta alegem.

Dezvoltind in interior iubirea, adica FIIND IUBIRE, ne putem reconecta la sinele nostru divin si putem aduce in viata noastra abundenta, sau sanatatea, sau orice dorim sa cream. Devenim co-creatori. E de ajuns sa fim iubire in fiecare clipa de acum. Iubirea ne vindeca, iubirea tine universul laolalta, iubirea straluceste si purifica. Unde e iubire, nu exista frica. Energia iubirii si luminii, natura Creatorului, nu intra in conflict cu nimeni si cu nimic. Iubirea purifica tot, curata tot, vindeca tot si inalta tot.

Haideti sa aducem iubirea in viata noastra, ACUM!!!!!

Cu lumina si iubire, PARASCHIVA

Subscribe
Notify of
40 Comments
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments