Meditatie, 7 septembrie

Sa ancoram noua lumina!

Meditatie in Bucuresti, Hotel Avis, Duminică,
7 Septembrie, ora 18.30

.

inger_auriu.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Vă invit, din nou, să profităm de oportunitatea pe care ne-o oferă acest portal unic din prima săptămână a lunii septembrie.

Cine doreste să experimenteze impreună cu mine, aplicand Terapia prin iubire, il invit la sala de conferinte a Hotelului Avis din Bucuresti, Cartier Băneasa, Bulevardul Aerogării nr. 10, Duminică, 7 Septembrie, ora 18.30.

Ca de obicei, voi face câte o scurtă diagnosticare fiecăruia dintre cei prezenti, apoi voi explica (nici eu nu stiu ce, voi vedea ce mă va pune Spiritul să spun!) si vom actiona, permitând energiilor să ne servească, dându-ne voie să simtim această noua energie luminoasă si plină de iubire, stând linistiti pe scaun si respirând calm, relaxat.

Energia venită în 17 August ne-a ajutat să ne pregătim la un nivel mai profund pentru portalul din septembrie. Este timpul potrivit să învățăm armonia cu noile energii, să învățăm mai mult să le integram decât să ne lăsăm inundați de ele, pe măsură ce se intensifică. Lucrând pentru ancorarea acestor valuri de lumină nouă vom accelera schimbarea în conștiință! Noua lumină și intenția oamenilor treziti este cea care creează această activare.

Portalurile sunt o oportunitate de a activa șabloanele, nu numai în Gaia, ci și în structurile noastre celulare nou-apărute, cunoscute drept structurile cristaline. Ele apar ca structuri eterice și se ancorează apoi în fizic, afectând energetic structura atomică și subatomică. Portalul din iunie ne-a pregătit pentru o accelerare în activarea ADN-ului și acesta este motivul pentru care atât de mulți experimentează o gamă mai largă de reacții fizice față de această lumină nouă.

Sabloanele ADN-ului pot fi activate numai în cooperare cu energiile care intră în acest moment pe planetă. Libera alegere a individului permite structurilor interioare să se deschidă, structuri care se aliniază apoi cu șabloanele planetei, creând o relație armonioasă. Cu intenția liberului nostru arbitru, aceste codificări eterice devin fizice.

Cele două straturi actuale ale ADN-ului vor fi pornite și oprite, pe măsură ce noile straturi vor deveni funcționale. Când noul ADN devine funcțional, el înlocuiește vechiul ADN, dar vechiul, fiind încă funcțional și la comandă, va funcționa în tandem cu noul ADN până când ne vom alinia în mod constant percepția și conștiința cu aspectele mai inalte ale sinelui, Adevăratul nostru Sine! Provocările energetice ne antrenează să ne stăpânim propria conștiință! Energia sosită va fi axată pe activarea glandei pineale și alinierea meridianelor.

Va fi scutită de plată persoana cu energia cea mai echilibrata si luminoasă.

Pe cei care v-ati hotărat să participati, vă rog să mă anuntati prin e-mail dimaneta@yahoo.com, sau mesaj la telefon – 0721 763 198.

Mijloace de transport in comun: autobuzele 131, 205, 301, 335, statia Aeroport Băneasa.

Schimb energetic: 100 de lei

 

broscuta.

.

.

PARASCHIVA