Intalnire cu publicul

Chemare la inaltare

.

porumbel_in_soare.

.

.

.

.

.

.

.

Întâlnire cu publicul, în București,
Sâmbătă, 21 Martie, ora 18,00

.

În intervalul 19-23 martie 2015 se deschid culoare energetice noi și suntem chemați „în joc”. Nu e o perioadă în care să stăm cu mâinile în sân, ci una în care să ne ridicăm de pe bancă și să începem a ne face încălzirea. Suntem fortati să actionăm, suntem fortati să schimbăm conditiile care nu ne satisfac, atat launtric, cat și în exterior.

Cine doreste să înțeleagă ce are de făcut și cum să lucreze cu această nouă energie divină, îl invit la sala de conferințe a Hotelului Avis ca să experimentăm împreună, aplicând Terapia prin iubire.

Ca de obicei, in functie de numarul persoanelor prezente, voi face câte o scurtă diagnosticare fiecăruia dintre cei prezenti, voi explica ce mă va pune Spiritul să spun și apoi vom actiona, permitând energiilor să ne servească, dându-ne voie să simtim această deosebita energie, stând linistiti pe scaun și respirând calm, relaxat.

Noaptea dintre 20 și 21 martie marchează Echinocțiul de primăvară. Ieșim dintr-o perioadă foarte concentrată de hibernare și intram într-o lume necunoscută pe care să o co-creăm. Acest lucru va stârni frica, dar noi stim că puterea e în noi și că răspunsurile se află întotdeauna în inima noastră!

Pentru a gestiona magnitudinea energiilor care ne înconjoară și pentru a nu fi înghițiți de forța propulsoare a lor, e necesar să activam codurile latente din interiorul nostru. Trebuie să-i comandam puterii noastre divine să se ridice în noi, atragand forțele Universului. Această lumină ne va aduce pacea și bucuria și ne va ajuta la mărirea concentrării noastre în croirea drumului prin iluzie și întoarcerea la Iubire, la Unul!

Acum e timpul să simțim Sinele Divin, sinele autentic, în corp, căci lucrul cel mai urgent (chiar mai urgent decât numeroasele progrese necesare pentru planetă) suntem noi, înălțarea noastră!

Deci trebuie sa trecem la treaba! Suntem chemați să integrăm Lumina Divină (aurie, a Tatălui) în viața și în creațiile noastre, în scopul de a aduce acele creații în lumea fizică. Și, în timp ce trecem în aceste frecvențe de creator, e necesar să ne amintim de faptul că suntem nu doar la comanda creațiilor noastre fizice, ci avem comanda totală și asupra celulelor noastre. Organismul nostru ne ascultă cu mai multă atenție acum, iar ADN-ul răspunde ca atare.

Vă invit să profităm de acest potential astral deosebit, potential care activează abilitătile noastre psihice, ne eliberează de trecut și care poate da un sens nou vietii noastre, dacă asta alegem!

Pe cei care v-ati hotărat să participati, vă rog să mă anuntati, pană în dimineata zilei de 21.03, prin e-mail (dimaneta@yahoo.com), sau prin mesaj la telefon (0721 763 198). Trebuie să raportez numărul de scaune necesare în sală.

 

Schimb energetic: 100 de lei.

 

Mijloace de transport in comun: autobuzele 131, 205, 301, 335, Statia Aeroport Băneasa, Hotel Avis, Bulevardul Aerogării nr. 10, vizavi de Restaurantul „La Cocoșatul”.

 

PARASCHIVA

broscuta.

.

.

.