Meditatie, 7 iulie 2013, Bucuresti

Cartier Baneasa, Hotel AVIS, ora 17.30

.

flori_alb_albastre.

.

.

.

.

.

.

.

.

Va invit la o alta seara de meditatie, de terapie prin iubire, tot la sala de conferinte a Hotelului AVIS, duminica, 7 iulie.

Intr-un spatiu sigur, plin de iubire, vom sorbi cea mai inalta lumina, inspirand-o. Vom accesa esenta noastra divina, respirand impreuna, uman si divin la un loc.

Energiile universului ne bombardeaza, iar noi vom profita, facandu-ne curatenie interioara, vindecandu-ne.

8 iulie este un alt eveniment important. Luna ne influenteaza. Jupiter a intrat in Rac si va ramane un an de zile. Jupiter este planeta care are efect de lupa si amplifica tot ce atinge. Este planeta exaltarii, a entuziasmului, a legii, numita si marele benefic. In Rac amplifica tot ce tine de natura lunara, adica: starile emotionale, problemele de familie, de casa, problemele stramosesti, de patrimoniu. Fiind escortat de Luna Neagra, Jupiter va scoate la suprafata fricile foarte vechi, traumele emotionale adanc ascunse, legate de familie, de radacini, de legatura cu mama.

Fiecare dintre noi mai avem in fiinta noastra ascunse, reprimate, emotii si sentimente de care am uitat. Vom face curatenie in trecut, eliberand energiile care nu ne mai servesc si vom integra energiile cosmice si cristaline, vindecand copilul interior.

Pe cei care s-au hotarat sa participe ii rog sa ma anunte prin e-mail dimaneta@yahoo.com, sau mesaj  la telefon – 0721 763 198.

Recomand o tinuta lejera, de meditatie, si sa nu uitati sa va aduceti sticla cu apa.

Mijloace de transport in comun: autobuzele 131, 205, 301, 335, statia Aeroport Baneasa.

Schimb energetic:  50 de lei.

PARASCHIVA

broscuta