Meditatie Brasov – contramandata

Date fiind conditiile nefavorabile ale vremii, vom lasa pe alta data intalnirea noastra din 31-2 feb.

Paraschiva

Brasov, 31.01 ‘-‘ 2.02.2014, Pensiunea Jasmine, str. Vulcan, nr. 104

 

closca_cu_catel.

.

.

.

.

.

.

.

.

Anul care a inceput este anul schimbarilor si mai mari.

Sunt faze prin care Spiritul ne conduce si este mai bine daca suntem informati si intelegem procesul ascensiunii urmandu-l, nu opunand rezistenta!

Suntem pusi sa facem in continuare curatenie interioara, sa ne mentinem echilibrul energetic in vantul energiilor care vin, si vin, maturand trecutul.

Suntem fortati sa actionam si sa ne asumam responsabilitatea gandurilor si faptelor. E timpul actiunii, dar e si timpul de a pastra starea de a fi, renuntand la compromisurile pe care continuam sa le facem.

Am lucrat in ultimul an cu respiratia constienta ca sa transmutam frica, sa echilibram si sa vindecam fiinta, facand eliberari, si vom continua cu respiratia iubirii, ce transmuta frica in intelepciune. Ramanand in clipa prezenta, in aceste energii ale lui 2014 putem usor transmuta Karma, devenim fiinte umane noi, ce-si pot rescrie ADN-ul, dar, subliniez, pot face asta doar cei care lucreaza cu sine la pastrarea constientei. Dezvoltarea constientei aduce o mai mare sensibilitate si trebuie sa intelegem de ce apar dificultati si cum sa le traversam  fara sa ne dezechilibram.

Energiile ne obliga sa facem schimbari in plan personal si m-am gandit ca este bine sa ne intalnim si sa vorbim despre obstacolele si capcanele pe care le intalnim pe cale si modul de a le depasi. Vom vorbi despre pasii care trebuie facuti si apoi, ca de obicei, vom aplica invatatura in timpul meditatiei.

Este potrivita, daca doriti, o sedinta de consiliere personala inaintea celor doua zile de workshop care urmeaza in week-end. Este bine ca fiecare sa-si inteleaga calea si nivelul pe care este in prezent, caci drumul fiecaruia este personal, este unic.

La initierea pe care am facut-o anul trecut, in 22 august, la Sinpetru, in gradina Danei, fiecare a ales si a primit altceva. Darurile primite au fost personale. Vom vedea de data aceasta unde ati ajuns pe cale, cum ati lucrat si care este urmatorul pas de facut. Ramane sa alegeti.

Programul consultatiilor individuale ar fi cam asa:

VINERI (31 ianuarie): ore disponibile: 10, 11.30, 15, 17, 19, 21.

SAMBATA (1 februarie): orele 10 si 11.30, iar la ora 18 este intalnirea la sala de conferinte, pentru curs (meditatie).

DUMINICA (2 februarie): consultatii individuale la ora 11.30 si 13, iar la ora 18 este intalnirea la  sala de conferinte, pentru curs (meditatie).

Sedinta de consiliere individuala costa 150 de lei, iar workshopul de sambata si duminica este 200 de lei.

Va rog sa ma anuntati la telefon 0721 763 198, daca doriti sa facem programare pentru consultatii personale. Sunt 10 locuri disponibile.

PARASCHIVA

broscuta.

.

.

.