Anunt meditatie Brasov

O noua intalnire la BRASOV, miercuri, 7 August 2013

La sala de conferinte a Pensiunii Jasmine, str. Vulcan 104

 

trandafir_rosu.

 

Cine vrea sa-si asume puterea de fiinta divina, cine vrea sa se trezeasca si sa treaca sa actioneze, curgand cu schimbarea care se intampla clipa de clipa, il invit la sala de conferinte a Pensiunii Jasmine, miercuri, 7 august, ora 19.30 ca de obicei.

Este timpul sa ne ancoram Sinele Divin in Acum, daca tot este timpul schimbarii!

Intr-un spatiu sigur, reconectati cu Sinele Divin, vom face curatenie in interior, aducand echilibrul energetic in corpul fizic. Vom elibera emotiile reprimate din corpul emotional. Vom arunca la cos toate credintele vechi, care nu ne mai servesc, eliberand subconstientul de toate limitarile autoimpuse. Vom elibera atasamentele si toate traumele, vinovatia si rusinea, lasind fiinta sa respire impreuna cu Universul, la unison cu vibratia planetei!

Fiind in clipa prezenta, total aliniati – corp, minte, spirit –, in iubire, vom vindeca trecutul si vom elibera Karma, respirand energia fotonica cea mai inalta, scaldandu-ne in energia cosmica si cristalina.

Inaintea fiecarei meditatii, eu fac de obicei o prezentare informativa, conectandu-ma cu fiecare persoana prezenta in sala, si apoi voi vorbi despre notiunile care trebuie intelese, raspunzand nevoilor celor prezenti, explicand actiunile pe care le vom face in timpul meditatiei.

Recomand o tinuta lejera, de meditatie, si sa nu uitati sa va aduceti sticla cu apa.

Va rog sa-mi transmiteti prin e-mail dimaneta@yahoo.com, sau prin mesaj telefonic la nr.  0721 763 198  hotararea dumneavoastra de a participa la aceasta intalnire.

Schimb energetic:  50 de lei.

 

PARASCHIVA

broscuta.