Este timpul actiunii

21 August 2013, ora 19.30 – Sala de conferinte a Pensiunii Jasmine, str. Vulcan, nr.104, BRASOV

.

meditatie_Brasov.

.

.

.

.

.

.

.

.

 

Intalnirea noastra ultima v-a ajutat sa eliberati din fiinta multe din energiile care nu va mai servesc si, pentru ca a fost un gup harnic si numeros ca de obicei, am hotarat sa continui munca de purificare tot la Brasov, ca sa facem inca un pas in evolutie, profitand de energiile deosebite ale lunii august si in special de ziua de 21.

Este timpul sa ascultam acea voce interioara, vocea spiritului, care ne spune sa indraznim sa devenim ceea ce am stiut dintotdeauna ca suntem. Universul ne sprijina si lumea are nevoie ca noi sa actionam in spiritul divinitatii noastre. E timpul sa stralucim! E timpul sa ne stralucim lumina!

Nu este timp pentru judecati, este timpul actiunii! Si a actiona inseamna mutarea limitelor fiintei, dand glas inimii, privind adanc inauntru pentru a intelege ce vrem cu adevarat si facand alte alegeri constiente.

Va invit, deci, in spatiul sacru al frumoasei sali a pensiunii Jasmine, ca sa punem in practica alegerea de a aduce echilibrul in toate corpurile noastre, eliberand tiparele vechi, si apoi sa permitem uniunea Umanului cu Divinul.

Recomand o tinuta lejera, de meditatie, si sa nu uitati sa va aduceti sticla cu apa.

Schimb energetic: 50 de lei.
.

PARASCHIVA

broscuta.

.

.

.

.