Haideti sa mai facem un pas!

21 Septembrie 2013, ora 18 – Sala de conferinte a Pensiunii Jasmine, str. Vulcan, nr.104, BRASOV

manuta_se_tine_de_deget.

.

.

.

.

.

Este momentul echinoctiului de toamna!

M-am gandit sa ne intalnim mai devreme decat de obicei, fiind sambata, si sa lucram mai mult impreuna, sa ne pregatim sa integram in toate corpurile noastre energia cosmica deosebita si sa mai facem un pas catre Sine.

Voi face o scurta diagnosticare a fiecaruia dintre cei prezenti (ca sa stiti pe ce trebuie sa puneti accentul cand vom trece sa echilibram fiinta) si, in functie de nivelul evolutiv al celor prezenti, voi explica si dirija energiile pe care Spiritul Divin le va aduce prin mine.

Persoanele care vin pentru prima data le rog sa lucreze cu respiratia constienta, abdominala, pana la intalnirea noastra, caci asta este baza.

 

Respiraţia conştientă deschide calea către trăirea noii energii. Respiraţia tradiţională menţine o persoană blocată în supravieţuire. Respiraţia tradiţională se concentrează pe minte, la umeri si in partea de sus a pieptului, la gât, – care sunt punctele unde se adună frica.

Respiraţia constienta aduce umidificarea în interiorul corpului, trece spre abdomen, spre centrul  uman, şi trezeşte conexiunea dintre Divin si Uman. Trezeşte abilitatea de A SIMTI.

 A simţi este puternica şi intuitiva abilitate a omului trezit! A simţi este poarta către Trăire.

Stările extreme, emoţionale, nu sunt instrumente ale simţirii! Acestea sunt căi ale fricii, aparţinând vechii energii, ale fricii şi supravieţuirii. A simţi este experienţa oferită nouă atunci când lăsăm de bunăvoie Spiritul nostru să conducă în locul minţii învăţate cu frica.

Această respiraţie este destinată integrării. Nu are importanţă vârsta. Călătoria de integrare este călătoria în Trăire – integrarea Divinului, uniunea dintre Uman si Divin, in corp. Trăirea conştientă este cu adevărat calea parcursă de maeştri.

Respiraţia conştientă este calea noii energii,  este pentru omul nou.

 

EXERCITIU

Întindeţi-vă pe spate, de preferinţă pe ceva moale, acoperit de o cuvertură uşoară. Întindeţi genunchii şi depărtaţi picioarele la aproximativ 20 de centimetri unul de celălalt. Îndreptaţi vârfurile picioarelor în sus. Lăsaţi coloana să se relaxeze în poziţie dreaptă. Lăsaţi corpul să se scufunde în suportul pe care sunteţi întins.

Relaxati-va si aduceţi atenţia asupra respiraţiei voastre, plasand mâna deasupra buricului. Inhalaţi şi exhalaţi usor. Observaţi dacă respiraţi în partea de sus a pieptului sau dacă abdomenul chiar se mişcă. Oamenii agitati vor respira scurt, superficial, în partea de sus a pieptului.

Plasaţi ambele mâini pe abdomen. Inhalaţi cu delicateţe şi profund, prin nas, către această zonă. Observaţi cum se ridică şi coboară abdomenul cu fiecare inhalaţie. Pieptul ar trebui să se mişte foarte puţin sau deloc. Nu fortati!

Abdomenul se ridica la inspiratie si coboara la expiratie. Nu fortati respiratia! Permiteti-i sa se deruleze in mod natural.

Relaxati mintea! Deschideti-va inima si alegeti sa simtiti! Fiti prezenti, atenti la simtire! Ramaneti constienti!

Continuaţi să inhalaţi prin nas şi să exhalaţi pe nas şi pe gură. Acest lucru este simplu şi fără efort, la fel ca respiraţia unui bebeluş.

Respiraţi aproximativ zece-douazeci de minute, o dată sau de două ori pe zi. Puteţi, de asemenea, respira abdominal în timp ce sunteţi în picioare, conduceţi maşina sau mergeţi.

După două săptămâni de practică a acestui program puteţi creşte aceste exerciţii la perioade de timp mai lungi, pana devine o stare obisnuita de a respira.

La sfârşitul fiecărei sesiuni de respiraţie, scanaţi din nou corpul vostru, comparand cum vă simţiţi în acest moment, faţă de cum vă simţeaţi la începerea ei.

Permiteţi acestui program să devină noul mod de a respira. Veţi observa cum corpul şi voi deveniţi mult mai relaxaţi, putand face fata problemelor cotidiene mult mai usor.

Energia adusa in interiorul fiintei va disipa blocajele, va alunga fricile si va va ajuta sa fiti impamantati. Va va mentine conectati cu planeta!

Fiind in prezent, avand aliniate corpul, mintea si spiritul, facem curatenie interioara, eliberand energiile vechi, si astfel aducem vindecarea.

Va invit, deci, in spatiul sacru al frumoasei sali a pensiunii Jasmine, sa experimentam si sa punem in practica Invatatura.

Recomand o tinuta lejera, de meditatie, si sa nu uitati sa va aduceti sticla cu apa si izoprenul, daca vreti sa va asezati jos. Va dura mai mult decat la intalnirile anterioare.

Copiii nu platesc.

Schimb energetic100 de lei.

 

PARASCHIVA   

broscuta

.

.

.